Frighten's blog
24-06-2008 - 20:27

Kan ikke give slip på Photoshop

Ligesom Rotator, og som I kan se i mit tidligere indlæg i denne kategori, er jeg påbegyndt at lave signatures og derfor blevet MEGET optaget af det :). Nu sidder jeg og laver lidt mere "seriøse" signatures. Jeg har valgt at lave en signatur til GoW, BF: BC og Civ Rev. Lige nu er det kun GoW signaturen der er færdig.

share.xboxlife.dk

BF:BC og Civ Rev vil komme op i løbet af ugen.

Brug den hvis I vil :)
23-06-2008 - 03:07

Signatures

Sad og stenede lidt photoshop i dag.... Så det kom der lidt signatures ud af.. Er dog helt klart mest tiflreds med den første :) CARTMAN FTW!

Hvis I kan lide noget af det nedenstående kan I bare skrive til mig for at få tilsendt PSD filen :)

Udover at jeg lige har startet en ny kategori - grafik, vil jeg lige fortælle de interesserede at i næste uge vil jeg anbefale følgende film: Cloverfield og Arn Tempelridderen :)

share.xboxlife.dk20-06-2008 - 21:37

Film der er værd at se

Her de sidste uger har jeg set en masse film, og dertil vil jeg anbefale et par stykker. Filmene som ses nedenstående er film som jeg holder meget af, og film som jeg håber I vil overveje og se. :)Filmen 21 er bygget på en autentisk historie om seks studerende der spiller black jack på avanceret plan. Filmen er både overraskende samt meget underholdende.

Tænk hvis du kunne tage til Las Vegas og rippe hvert eneste kasino for millioner - endda i princippet helt lovigt. Dette er en ret tillokkende tanke. Filmens hovedeperson er Ben. Han er nørdet og et matematisk geni. Ben har brug for $300.000 da han skal studere på Harvard, han har ikke selv pengene der er nødvendigt for at kunne komme ind på dette studie. Da en lusket underviser opdager Bens matematiske talent bliver han lidt efter lidt en del at et blackjack-team, der med sandsynlighedsregning - simpelt matematik, holder styr på hvilke kort dealeren har givet ud. Med hjernen som motor og is i maven som benzin kan Ben nu gå en fremtid i møde med mange kolde kontanter.

Jeg har valgt at give filmen 21 fire små stjerner ud af fem.Trailer:Hvis du bare trænger til et godt, men ikke billigt grin kan jeg anbefale dig Drillbit Taylor, endnu et af Owen Wilsons mesterværker. Kunne du lide Superbad, Knoced Up? Så vil du 100% også kunne lide den her film!

To ret så nørdede drenge skal til at starte i high school. Denne dag har de set frem til hele sommerferien, og vil gøre det bedste indtryk og vise dem fra deres gode side. Det hele kikser allerede da de møder op ved busstoppestedet i samme skjorte og ligner to freaks. Det bliver for den sags skyld ikke bedre da de ankommer til skolen. Allerede efter første dag har de fået to store elever på nakken, og er derfor trætte af hele tiden at blive mobbet. Derfor hyrer de den billige bodyguard Drillbit Taylor, der får job som lærer på drengenes skole for at kunne beskytte sinie klienter. Men drillbit er bestemt ikke som bodyguards er flest, det viser sig meget hurtigt at Drillbit har andre hensigter med opgaven.

Jeg har valgt at give filmen fem ud af fem stjerner, da jeg ikke har grint så meget over en film i år :)Trailer:Jeg vil med tiden anbefale flere film. Jeg håber I vil nyde filmene ligeså meget som jeg gjorde :)

06-06-2008 - 12:31

Rock BandYay! Endelig fik jeg taget mig sammen til at købe Rock Band Solous + band in a box. Det vil sige, jeg får meget travlt i sommerferien, ser især frem til trommerne. Mit eksemplar skulle gerne komme med posten mandag eller tirsdag.

Nu mangler jeg bare at få fingrene i to titler i denne månede. Lego Indiana Jones og Call of Duty 4. Jeg har ihærdigt forsøgt at sælge de titler som jeg ikke længere holder af. Det har desværre kun lykkedes mig at sælge GTA4, GH3, Mass Effect, og jeg mangler stadig at sælge Lost Odyssey, Devil May Cry 4 og Madden NFL 08.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her