Frighten's blog
20-06-2008 - 21:37

Film der er værd at se

Her de sidste uger har jeg set en masse film, og dertil vil jeg anbefale et par stykker. Filmene som ses nedenstående er film som jeg holder meget af, og film som jeg håber I vil overveje og se. :)Filmen 21 er bygget på en autentisk historie om seks studerende der spiller black jack på avanceret plan. Filmen er både overraskende samt meget underholdende.

Tænk hvis du kunne tage til Las Vegas og rippe hvert eneste kasino for millioner - endda i princippet helt lovigt. Dette er en ret tillokkende tanke. Filmens hovedeperson er Ben. Han er nørdet og et matematisk geni. Ben har brug for $300.000 da han skal studere på Harvard, han har ikke selv pengene der er nødvendigt for at kunne komme ind på dette studie. Da en lusket underviser opdager Bens matematiske talent bliver han lidt efter lidt en del at et blackjack-team, der med sandsynlighedsregning - simpelt matematik, holder styr på hvilke kort dealeren har givet ud. Med hjernen som motor og is i maven som benzin kan Ben nu gå en fremtid i møde med mange kolde kontanter.

Jeg har valgt at give filmen 21 fire små stjerner ud af fem.Trailer:Hvis du bare trænger til et godt, men ikke billigt grin kan jeg anbefale dig Drillbit Taylor, endnu et af Owen Wilsons mesterværker. Kunne du lide Superbad, Knoced Up? Så vil du 100% også kunne lide den her film!

To ret så nørdede drenge skal til at starte i high school. Denne dag har de set frem til hele sommerferien, og vil gøre det bedste indtryk og vise dem fra deres gode side. Det hele kikser allerede da de møder op ved busstoppestedet i samme skjorte og ligner to freaks. Det bliver for den sags skyld ikke bedre da de ankommer til skolen. Allerede efter første dag har de fået to store elever på nakken, og er derfor trætte af hele tiden at blive mobbet. Derfor hyrer de den billige bodyguard Drillbit Taylor, der får job som lærer på drengenes skole for at kunne beskytte sinie klienter. Men drillbit er bestemt ikke som bodyguards er flest, det viser sig meget hurtigt at Drillbit har andre hensigter med opgaven.

Jeg har valgt at give filmen fem ud af fem stjerner, da jeg ikke har grint så meget over en film i år :)Trailer:Jeg vil med tiden anbefale flere film. Jeg håber I vil nyde filmene ligeså meget som jeg gjorde :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her