FragN AimaZing's blog
22-01-2010 - 23:29

Game Theory eSports er klar.

Vi er meget stolte af at have fået vores hjemmeside oppe at kører, med en hel masse rigtig fed feedback, Vi mangler dog PT stadig at få vores Logo ( Er igang med at blive designet, rebranding vil ske engang i Feb )

Vi har vores MW2 Roster helt på plads Med 4 danskere og en nordmand, vi startede stille og roligt ud i onsdags med at spille nogle Decerto scrims imod nogle forholdvis gode hold, vi blev forbavset over hvor godt vi egentlig begyndte at spille med omtanke på hvor nyt holdet var.

Juxer ( C )
Qriocity
AimaZinG
Jokkeu
Naughty Jugs ( Online spiller )

De første par scrims gik med at få taktik og map layout på plads, da vi havde fået det på plads endte vi op med ikke at tabe et eneste map 5 gange i trak i de 3 forskellige gamemodes...

Vi ser utrolig meget frem til at møde op til X3 med et rigtig stærkt hold som forhåbentligt vil gå hjem med sejren, dette er dog forudsagt at det vil være nogle ordentlige regler der bliver spillet efter til eventet, vi ser utrolig meget frem til dette, da det vil blive vores første test som hold til Lan og hvem ved hvad fremtiden bringer der efter ???

Vi ser derud over også rigtig meget frem til at sende vores skotske FIFA10 spiller til i39 2-5 April i Newbury, England. Han har vist storform i en del turnering hvor han har spillet op med og slået store navne fra blandt andet Dignitas og The imperials.

Vi har oprettet os på:

Facebook - Twitter - Ugame - Youtube hvor der bliver opdateret næsten dejligt med nyheder om holdet og esports generalt..

- Theory AimaZinG
06-01-2010 - 11:51

Game Theory får fart under vingerne.

Endelig er vi ved at være ved vejs ende i alt dette ræs.

Hjemmeside er stort set færdigt, skulle gerne være oppe at kører engang i næste uger ( Hvis ZtiNKi får taget sig samme )

Det danske MW2 hold er stort set på plads, selvome det har været en utrolig lang proces at få sat vores 4 mands hold. Vi håber dog at kunne lægge problemer bag os og kigge fremad.

De udenlanske spillere virker utroligt tilfredse og ser meget frem til den næste Iseries, hvor vi håber at de gør et godt indtryk på de store drenge.

Nu ser vi bare frem til de næste par online turnering samt X3, hvor vi selvfølgelig vil være at finde med hele den danske truppe.
Vi har store forventninger og vi tror stærkt på en god placering !

- Theory AimaZinG


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her