FragN AimaZing's blog
07-02-2010 - 13:20

Game Theory nye ansigt ud mod verden.

Vi har i en længere periode virkelig haft problemer med at få fat i et logo, der både var originalt men samtidigt eneståenden. Efter flere forsøg hos forskellige designere mener vi nu at have fået fat i det helt rigtige logo.

Photobucket

Dette er kun et glimt af hvordan det færdige logo kommer til at se ud, der mangler stadig nogle detajler mm.

Udover det er vores Modern Warfare 2 hold kommet godt fra start af, vi har brugt lidt over en uge på at få lavet nogle gode strategier på de forskellige baner som hører under Dercerto reglerne. Vi er begyndt at spiller lidt GB engang imellem hvilket faktisk er gået over alt forventning, GB er dog stadig præget af et utrolig dårligt regelsæt ligesom COD4 havde samtidig med at der er utrolig mange korrupte admins.

Nu mangler det så bare at stort set alle de danske hold får øjnene op for at GB aldrig har og aldrig vil betyde noget i gaming sammenhæng, indtil at MLG kommer til europa hvor vi så kan håbe at GB begynder at lave turneringer med europæriske hold i tankerne, den eneste turnering hvor de har taget dem med er nemlig i deres seneste Gamestop turnering.
Decerto har 100 Gange bedre regler, Alle de bedste europæriske hold spiller efter disse regler, og Alle turneringer og Lan's i europa er efter disse regler, samtidig med at der bliver stillet større krav til holdet, da de disse regler ikke kun fokusere på et gamemode, hvor at næsten alle de danske hold kun spille S&D, er Decerto S&D - Demolition - CTF ( Måske Domo - Sabo ) på et senere tidspunkt.

Decerto har været uden offentlig og sige at der vil komme nogle flere maps og modes udover de 6 Maps og 3 modes som er med i øjeblikket, hvilket vi håber bliver en realitet, eftersom at S&D og Demolition begge er nogle utrolig passive modes som lægger op til at campe, der har været snak om at tage Sabotage med eftersom at dette også var med i COD4, derudover snakker man om at tage Domination med igen selvom at spawn systemet viser klarer tegn på ikke at være lavet ordenligt i dette mode, hvilket var grunden til det ikke blev taget med til at starte med.

Endelig er det dejligt at se at flere af de store europæriske hjemmesider er begyndt at kommer med turneringer til de populærer titler: MW2 - FIFA10 - HALO3 - GOW2.
Det har taget noget tid at få de forskellige arrangører op i gear, det ser dog ud til at Decerto ledelsen har lagt et stort stykke arbejde ind her de sidste par uger.

Vi har store forventninger til X3 da det virkelig vil blive en perfekt start for os som hold, nu da Dreamhack og ECL har fastsat datoer til deres events her til sommer, X3 vise om holdet kan fungere inde for de sociale rammer også.

Fremtiden ser lys ud, nu håber vi bare at Danmark kan komme op i gear, i stedet for måden som tingene foregår på i øjeblikket hvilket i kan læse her: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=40509&start=255

- Game Theory eSport.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her