FragN AimaZing's blog
22-01-2010 - 23:29

Game Theory eSports er klar.

Vi er meget stolte af at have fået vores hjemmeside oppe at kører, med en hel masse rigtig fed feedback, Vi mangler dog PT stadig at få vores Logo ( Er igang med at blive designet, rebranding vil ske engang i Feb )

Vi har vores MW2 Roster helt på plads Med 4 danskere og en nordmand, vi startede stille og roligt ud i onsdags med at spille nogle Decerto scrims imod nogle forholdvis gode hold, vi blev forbavset over hvor godt vi egentlig begyndte at spille med omtanke på hvor nyt holdet var.

Juxer ( C )
Qriocity
AimaZinG
Jokkeu
Naughty Jugs ( Online spiller )

De første par scrims gik med at få taktik og map layout på plads, da vi havde fået det på plads endte vi op med ikke at tabe et eneste map 5 gange i trak i de 3 forskellige gamemodes...

Vi ser utrolig meget frem til at møde op til X3 med et rigtig stærkt hold som forhåbentligt vil gå hjem med sejren, dette er dog forudsagt at det vil være nogle ordentlige regler der bliver spillet efter til eventet, vi ser utrolig meget frem til dette, da det vil blive vores første test som hold til Lan og hvem ved hvad fremtiden bringer der efter ???

Vi ser derud over også rigtig meget frem til at sende vores skotske FIFA10 spiller til i39 2-5 April i Newbury, England. Han har vist storform i en del turnering hvor han har spillet op med og slået store navne fra blandt andet Dignitas og The imperials.

Vi har oprettet os på:

Facebook - Twitter - Ugame - Youtube hvor der bliver opdateret næsten dejligt med nyheder om holdet og esports generalt..

- Theory AimaZinG
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her