FragN AimaZing's blog
25-06-2010 - 10:37

Endelig kommet gang i den.

Endelig er jeg begyndt at bruge youtube for hvad det er, begyndt at upload utrolig meget Cod4 promod relateret, netværket er begyndt at komme og jeg får tilsendt nogle fede ting hen af vejen.

Håber selv at når min Monster PC er færdig ( Starten af Juli ) vil jeg selv begynde at optage og redigere for sjovs skyld

Her er lidt minimovies til jer Cod4 folk !

Falling Down By Reason Gaming Movieteam.


EGO - Produced by KeyNan.Og den nyeste som har nogle virkelig UTROLIGE frags !

TRIPLE G - By Energy [ Minimovie ]


Disse og mange flere er at finde på min youtube profil: http://www.youtube.com/user/FragM0nsteR

forhåbenlig køber jeg en af de nye Xbox slim, da prisen er lille og den har Wifi, bare til at lege lidt med Reach !
07-02-2010 - 13:20

Game Theory nye ansigt ud mod verden.

Vi har i en længere periode virkelig haft problemer med at få fat i et logo, der både var originalt men samtidigt eneståenden. Efter flere forsøg hos forskellige designere mener vi nu at have fået fat i det helt rigtige logo.

Photobucket

Dette er kun et glimt af hvordan det færdige logo kommer til at se ud, der mangler stadig nogle detajler mm.

Udover det er vores Modern Warfare 2 hold kommet godt fra start af, vi har brugt lidt over en uge på at få lavet nogle gode strategier på de forskellige baner som hører under Dercerto reglerne. Vi er begyndt at spiller lidt GB engang imellem hvilket faktisk er gået over alt forventning, GB er dog stadig præget af et utrolig dårligt regelsæt ligesom COD4 havde samtidig med at der er utrolig mange korrupte admins.

Nu mangler det så bare at stort set alle de danske hold får øjnene op for at GB aldrig har og aldrig vil betyde noget i gaming sammenhæng, indtil at MLG kommer til europa hvor vi så kan håbe at GB begynder at lave turneringer med europæriske hold i tankerne, den eneste turnering hvor de har taget dem med er nemlig i deres seneste Gamestop turnering.
Decerto har 100 Gange bedre regler, Alle de bedste europæriske hold spiller efter disse regler, og Alle turneringer og Lan's i europa er efter disse regler, samtidig med at der bliver stillet større krav til holdet, da de disse regler ikke kun fokusere på et gamemode, hvor at næsten alle de danske hold kun spille S&D, er Decerto S&D - Demolition - CTF ( Måske Domo - Sabo ) på et senere tidspunkt.

Decerto har været uden offentlig og sige at der vil komme nogle flere maps og modes udover de 6 Maps og 3 modes som er med i øjeblikket, hvilket vi håber bliver en realitet, eftersom at S&D og Demolition begge er nogle utrolig passive modes som lægger op til at campe, der har været snak om at tage Sabotage med eftersom at dette også var med i COD4, derudover snakker man om at tage Domination med igen selvom at spawn systemet viser klarer tegn på ikke at være lavet ordenligt i dette mode, hvilket var grunden til det ikke blev taget med til at starte med.

Endelig er det dejligt at se at flere af de store europæriske hjemmesider er begyndt at kommer med turneringer til de populærer titler: MW2 - FIFA10 - HALO3 - GOW2.
Det har taget noget tid at få de forskellige arrangører op i gear, det ser dog ud til at Decerto ledelsen har lagt et stort stykke arbejde ind her de sidste par uger.

Vi har store forventninger til X3 da det virkelig vil blive en perfekt start for os som hold, nu da Dreamhack og ECL har fastsat datoer til deres events her til sommer, X3 vise om holdet kan fungere inde for de sociale rammer også.

Fremtiden ser lys ud, nu håber vi bare at Danmark kan komme op i gear, i stedet for måden som tingene foregår på i øjeblikket hvilket i kan læse her: http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=40509&start=255

- Game Theory eSport.


22-01-2010 - 23:29

Game Theory eSports er klar.

Vi er meget stolte af at have fået vores hjemmeside oppe at kører, med en hel masse rigtig fed feedback, Vi mangler dog PT stadig at få vores Logo ( Er igang med at blive designet, rebranding vil ske engang i Feb )

Vi har vores MW2 Roster helt på plads Med 4 danskere og en nordmand, vi startede stille og roligt ud i onsdags med at spille nogle Decerto scrims imod nogle forholdvis gode hold, vi blev forbavset over hvor godt vi egentlig begyndte at spille med omtanke på hvor nyt holdet var.

Juxer ( C )
Qriocity
AimaZinG
Jokkeu
Naughty Jugs ( Online spiller )

De første par scrims gik med at få taktik og map layout på plads, da vi havde fået det på plads endte vi op med ikke at tabe et eneste map 5 gange i trak i de 3 forskellige gamemodes...

Vi ser utrolig meget frem til at møde op til X3 med et rigtig stærkt hold som forhåbentligt vil gå hjem med sejren, dette er dog forudsagt at det vil være nogle ordentlige regler der bliver spillet efter til eventet, vi ser utrolig meget frem til dette, da det vil blive vores første test som hold til Lan og hvem ved hvad fremtiden bringer der efter ???

Vi ser derud over også rigtig meget frem til at sende vores skotske FIFA10 spiller til i39 2-5 April i Newbury, England. Han har vist storform i en del turnering hvor han har spillet op med og slået store navne fra blandt andet Dignitas og The imperials.

Vi har oprettet os på:

Facebook - Twitter - Ugame - Youtube hvor der bliver opdateret næsten dejligt med nyheder om holdet og esports generalt..

- Theory AimaZinG
06-01-2010 - 11:51

Game Theory får fart under vingerne.

Endelig er vi ved at være ved vejs ende i alt dette ræs.

Hjemmeside er stort set færdigt, skulle gerne være oppe at kører engang i næste uger ( Hvis ZtiNKi får taget sig samme )

Det danske MW2 hold er stort set på plads, selvome det har været en utrolig lang proces at få sat vores 4 mands hold. Vi håber dog at kunne lægge problemer bag os og kigge fremad.

De udenlanske spillere virker utroligt tilfredse og ser meget frem til den næste Iseries, hvor vi håber at de gør et godt indtryk på de store drenge.

Nu ser vi bare frem til de næste par online turnering samt X3, hvor vi selvfølgelig vil være at finde med hele den danske truppe.
Vi har store forventninger og vi tror stærkt på en god placering !

- Theory AimaZinG


04-12-2009 - 11:54

Game Theory eSport snart klar til Launch !

Endelig kan vi se lys for enden af tunnelen, så meget arbejde med at få fat i det rette logo, samtidig med at hjemmeside har taget næsten en måned mere end planlagt.....

Vi var så heldige at få fat i en rigtig flink 23 årig gut fra USA som var villig til at hjælpe os, til at få den rigtige identitet til vores organisation... Vi vil derfor sige mange til Bryan Walce for at have brugt op til omkring 23 timer på vores logo...

LOGO: http://i59.photobucket.com/albums/g290/Kaaiilaii/gt-3.png

Der vil kommer meget mere i fremtiden fra os, samtidig med det håber vi på et rigtig godt samarbejde med Skou og resten af staffet her på Xboxlife..

AimaZinG.....
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her