fr1lund's blog
04-09-2009 - 23:19

Min mening om street fighter 4..

Har spillet en del street fighter IV her på det sidste, og synes lige jeg skal lange ud med min mening.

GAMEPLAY: Spillet er UTROLIGT vanedannende når man har en makker at spille med på ens eget niveau, det kan jeg takke Pludderkal og frederik c for. Desværre er det meget ubalanceret, og mange af de forskellige characters moves, kommer for hurtigt til at ligne hinanden. Men sådan er det tit i fighting spil, og jeg håber at de får rettet de forskellige fejl snart. Spillet har en nogenlunde præcis styring hvis man har en xbox 360 controller, men man skal nok regne med at vende sig til at bruge stick på controlleren, da d-paddet simpelthen er udueligt og gør comboes besværligt at udføre. Man kan også lave Ultra Combos som udføres når man får nok skade så "hævn" meteret bliver fyldt, det kan jeg meget godt li' da det kan vende kampen om, fordi man ikke skal skade modstanderen, men selv blive skadet. Og man kan heller ikke oprette "lobbyer" med flere end 2 spillere, som er ret fesent. Men der er bare et eller andet ved det, som holder mig fast og giver mig lysten til at spille det igen og igen.

LYD: Hvis du ÆÆÆLSKER en japansk forsanger som synger gebrokkent engelsk i theme song, med en møghamrende irriterende melodi som bare sidder fast på hjernen, så er det her spil lige til dig. Hvis du går ind i options og skruer helt ned for background music, guess what. Sangen er der stadig! Bare på væsentlig lavere volume. Stage theme og "lobby music" er en helt anden snak, jeg syntes det lyder helt fantastisk, sammenlignet med den ear rape man får af theme song. Stemmerne er godt skruet sammen og man kan enten vælge om man vil have de forskellige characters stemmer på japansk eller engelsk.

GRAFIK: Den er meget god, og det er en meget speciel stil de har fundet på, det ligner lidt en blanding mellem noget fingermaling og noget andet. Og det ser knaldhamrende godt ud. Cutscenes ligner dog lidt noget cheap animé som de ikke rigtigt har gidet og bruge tid og penge på. Når man kommer igang med kampene har de ikke sparet på farverne, og det er mega fedt når man vil udføre sit yndlingsangreb med stil. Grafikken ingame er 2D blandet med 3D og det kan se meget underligt ud i starten. Nogle af de 25 characters ser lidt mærkelige ud som ryu, blanka og ken.

ALT I ALT: Spillet er et okay-godt fighting spil med vanedannende multiplayer og mulighed for masser af sjov. Lyden er ikke den bedste, og der burde være mulighed for at skifte sangene. Grafikken er lidt mærkelig nogle steder men ellers i tip top stand. Jeg giver spillet 7/10. 
Følg Xboxlife her