fr1lund's blog
02-10-2010 - 22:39

Halo Reach

Sikke dog et fantastisk spil, Halo: Reach er. Legendary difficulty er awesome, og AI'en føles ikke så "cheap" som den gør i fx. ODST (fjender har perfekt aim). Gør man noget forkert, så er det ens egen skyld og ikke fordi at den der Wraith lige bombede dig inden den overhovedet havde set dig. Multiplayeren er dejlig, man kan altid tage et game "SWWWWAT" til. Ville dog ønske der var en Slayer DMR eller Team SWAT playlist, da det er mine to yndlings spiltyper.  Health systemet er tilbage ved det gode gamle, og der er ingen duelwielding, det er fandme fantastisk. Spillets Magnum er vendt tilbage til at være et stærkt våben, dog ikke så stærk som den var i Combat Evolved, men man kan næsten betragte den som en lille kompakt DMR. Desuden så er Doubles også rigtigt fedt sammen med en kammerat, så man lige kan få slagtet nogle britiske biscuit eaters. 

Jeg er dog skuffet over Hemorrhage, som jo er et remake af Blood Gulch. Mappet er for stort uden vehicles, hvilket gør det ærgeligt da det er mit all-time favorite map lige efter de_nuke i CS.

Hvad syntes i kunne forbedres ved Halo:Reach? 
08-08-2010 - 01:08

Tower of Heaven

Hej allesammen! Jeg har lige lavet dette indlæg for at anbefale det bedste flash spil jeg nogensinde har spillet. Det hedder Tower Of Heaven og kan spilles her: http://www.newgrounds.com/portal/view/544332

Spillet er af platformer typen, og det er svært. Rigtig svært. Næsten hver gang du gennemfører et level, træder der en ny "lov" i kraft. Og musikken er et masterpiece.

Spil Tower Of Heaven, du vil ikke fortryde det!

01-08-2010 - 17:41

Soulja Goku


Enjoy

17-04-2010 - 17:15

Lige om hjørnet

Nu er Super Street Fighter 4 lige om hjørnet og jeg glæder mig som et lille barn :D

Det har sq været et fedt spil, og ser frem til et endnu federe spil den 30. April.

Så fik jeg den idé at se hvor lang tid jeg har spillet under "PLAYER DATA" i menuen.

Den står på 269 timer og 2992 fights. 55.78% af dem er vundet :)

Nu spørger jeg så jer fightere derude! Hvor lang tid har i spillet og hvor mange kampe?

-fr1lund
07-03-2010 - 17:55

Dårligt Selskab 2

Nu syntes jeg da lige jeg må sprede noget kærlighed for det her spil. Bad Company 2 har virkeligt overrasket mig da jeg begyndte at spille det. Grunden til at det er så fedt ligger i et ord.

Samarbejde.

At man kan køre/flyve sammen, revive hinanden, reparere hinandens vehicles er alt det der gør det så fedt, ihvertfald for mig. Når man er masser der snakker sammen på et hold vinder man næsten altid. Jeg har ikke set et spil der går så meget ud på at samarbejde og vinde siden L4D2.

Hvad med jer? Hvad gør det her spil fedt for jer?


Følg Xboxlife her