Foxx's blog
09-07-2009 - 20:20

Sommerens bedste blog

Denne gang vil jeg fokusere på nogle helt nye ting.
Jeg vil snakke meget om mig selv ... Mig mig mig !

Samtidig vil jeg også bringe nogle gamle ting tilbage som jeg har haft succes med i tidligere blogs.

Men her kommer det:

Ugens Fail-bruger
Divi: i tråden "(hjemme) Træningsprogram" spørg brugeren Pepperdude om hjælp til omkring træning/muskler osv.
Divi vælger så at hoppe ind i tråden for at spørge folk med erfaring om hjælp (fair nok).
Han får så hjælp til det, og han siger han rigtig gerne vil have hurtige muskler. Med min erfaring og viden findes det ikke (desværre), det prøver jeg at forklare Divi at han ikke helt har læst særlig meget siden han tror det kan gå hurtig. Det resulterer i at han bliver mobset, og hurtig siger jeg at han ikke kan bruge mine råd til noget, og han ikke vil følge mine råd, og at jeg ikke kan hjælpe ham på nogle måde.
Jeg fandt det utroligt komisk, og det var virkelig et fail moment for ham.

Ugens spil
Gears of War 2. Jeg er gået i gang med det igen, og jeg elsker det bare. Der er ikke så meget at sige, andet end at jeg glæder mig til Dark Corners udkommer på marketplace.

Ugens nederen
Kontoen. Jeg troede jeg havde masser penge, men efter alle mulige småting som: Benzin, fornyelse af træningskort, film, mad, så er kontoen hurtigt røget ned til næsten bunden. Trist trist

Ugens TV
Michael Jackson Memorial Service.
Jeg er glad for at man valgte at holde det på den måde som det blev gjort. Han blev mindet, og der blev sagt utroligt mange gode ting om MJ.
Øjeblikket hvor hans datter valgte at sige noget var utroligt rørende.
Jeg har hørt mange der siger "Hvordan kan han være Kongen af Pop når han ikke har lavet noget i lang tid?" .. Hvis man stadig har lavet det bedste popmusik, så sidder han vel på tronen indtil en anden overtager, hvilket jeg tvivler.
R.I.P. Michael Jackson

Ugens film
Crank 2 High Voltage
Kunne man lide 1'eren, og dens overdrevede scener vil man også kunne lide efterfølgeren. Tynd historie, men ligemeget for jeg var underholdt hele vejen igennem.

Ugens optur
Min hund. Mine forældre er ude og rejse (New York) så jeg skal passe min hund helt alene. Det har fået ham til at have mere interesse for mig, han render mig i røven hele tiden. Det sgu meget sjovt at se.


_________________________________________________________________________

En forklaring om Foxx/Numzi.
Der er utroligt mange på både Xboxlife.dk og Xbox Live der virkelig ikke bryder sig om mig. Mange synes jeg er provokerende, dum, barnlig, irriterende, fatsvag osv osv.
Mit svar er: Jeg er ligeglad.
Jeg synes at det bedste sjov er det man selv laver, og hvor sjovt ville et forum være uden diskussioner der går over stregen?
Hvorfor er det man ser ulykker på youtube? Eller følger ekstra nøge med ulykker man går forbi eller ser i Nyheder?
Fordi drama er spændende, og det er det jeg laver når jeg har diskussioner med folk. Drama, folk der smider afsted med mudder når de føler sig stødt over mit indlæg.
Jeg tror ikke der er én eneste herinde på forummet som ikke synes det er spændende at følge med i en tråd hvor 2 (eller flere) brugere er uenige, og ender med ren mudderkastning.
^^ Men som sagt tidligere, så er jeg ligeglad med al den had folk har til mig på denne side, såvel som andre sider. Jeg synes kun det sjovt når folk hopper på "Had til Foxx" vognen, så blev endelig ved ;D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigtige shoutouts til seje personer:

Blauwy, tue69, christianmp, Shreik, PepperDude, CaptainKicker, Prozel, Mitzurugi, Lomilias23, Mobelz, Panacea73, Skovbo, Juxer.
^ Nogle er måske glemt, men så ryger de på senere.


Og lige en gammel krydderbolle joke; her er mit bidrag til den:
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her