Foxx's blog
11-06-2009 - 22:40

Verdens bedste blog

Nu er tiden kommet til at jeg, Foxx/Numzi/Provokatøren og hvilke navne jeg ellers går under, vil skrive en blandet blog med alverdens spændende ting. Der er garanteret noget for din interesse.

FAIL of the month
Denne pris går til brugeren Razzler for sit meget sure opstød i tråden "Prototype på vej :)" ( http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=57018 ).
Dette er det perfekte eksempel på hvordan en lidt kedelig tråd, kan blive underholdende med et indlæg fra en lidt mobset lille dreng.

WIN of the month
Denne her pris blev nødt til at være en delt en. Den går til disse brugere:
Lomilias, xXFaxeXx, Juxer. Dette skyldes at de i tråden "Fælleskørsel fra Århus til X1" valgte at hive penge op af deres egen lomme for at hjælpe brugeren munckster med betaling af togbilletter så han kunne deltage i X1. Se det er bare gavmildt.

GAME of the month
Denne pris går til Red Faction Guerilla. Egentlig havde jeg ikke de kæmpe store forventninger til dette spil, men blev utroligt overrasket over multiplayeren jeg oplevede i demoen.
Konceptet med at kunne ødelægge så meget er bare fantastisk, og multiplayer fungerer rigtigt godt.

MOVIE of the month
Her indgår alt fra dvd, biograf og hvad der skulle være vist i tv.
Prisen går til "The Wrestler" som jeg var inde og se så sent som i går. Hold da helt schæferhund hvor var den fed, jeg kan satme godt forstå hvorfor Mickey han vandt en Golden globe for den optræden.
Super fed film.

SONG of the month
Der skal ikke lægges skjul på at jeg har utrolig meget respekt for Eminem, og er virkelig en fan af hans musik, så da udgivelsen af hans nye album "Relapse", kunne det kun være en sang der fra der fik prisen. Den går til sangen "Deja Vu", fedt flow, god tekst.

NEWS of the month
Efter E3 var der utrolig mange ting der kunne være den bedste nyhed for mig, men i sidste ende måtte det blive én af dem.
Call of Duty: Modern Warfare 2, selvom der ikke var så meget nyt at sige til E3 andet end de tidseksklusive baner på Xbox360, så var fremvisningen af spillet bare genialt, og gør det til News of the month.

COSTOMER of the month
Nogle ved det, andre gør ikke. Jeg arbejder i GAME (spilbutikken). Vi sælger spil, konsoller og diverse tilbehør dertil.
En dag kommer en ældre dame ind og sige "Jeg skal have en lotto til på lørdag med joker".

FAIL GROUP ON FACEBOOK of the month
Jeg er så træt af disse ligegyldige grupper folk tilmelder sig på facebook. Jeg har tilmeldt mig et par enkelte med "Få skittles til Danmark", eller fan klubber.
Men der er simpelthen nogle SÅ ligegyldige grupper at jeg kan blive irriteret over at se folk tilmelde sig dem. "For os der elsker jordbær i slutningen af Juli", "100 medlemmer og Louise går til tandlægen.
Ja der er mange af dem, men vinderen af prisen var på grund af jeg virkelig ikke fatter folk finder sammen i en gruppe på grund af dette.
Jeg oversætter gruppens navn til dansk: "Jeg vender min pude om, for at sove på den kolde side".
Behøver jeg sige mere?

WORD of the month
Pungrottesæd

FUNNY THING TO DO of the month
Mig og brugeren Lomilias arbejder sammen i GAME. En dag besluttede vi os for at sætte gule huskeseddeler op i butikken for at minde vores butikchef om diverse ting der skulle bestilles, eller personer der skulle ringes til.
Der endte med at vi satte gule huskeseddeler overalt, f.eks. på ALLE skufferne, med beskeden "Indsæt nøgle her".
Eller ved noget af rodet på bordet "Rod her ->"
......

Lige nu sidder jeg med en følelse af at jeg har spildt omkring 10 minutter af mit liv på at skrive dette her.
På den anden side, så kunne de 10 minutter være brugt på at have masturberet som en liderlig vagabond i en sauna med forsidepigerne fra M!.
Spørgsmålet er .. skulle jeg have gjort det andet? ..
Jeg tror der er tid .....


Specielle shoutouts til:
Blauwy, Panzerchrist69, Lomilias23, Mitzurugi, Mobelz, Numzi.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her