FoxHoundDK's blog
25-02-2014 - 16:45

PS3 anskaffet

Så blev det endelig min tur til, at prøve kræfter med en PS3 (ja ja bedre sent end aldrig) eftersom jeg kun har haft Xbox i huset. Har altid gerne ville prøve de eksklusive titler den har kunnet præstere at få, så nu har jeg endelig chancen :)

Spil som jeg har fået til den indtil videre:
Resistance 1
Killzone 2

Købte Resistance 1 til 50kr i Gamestop, mit første PS3 spil, yay! :) Så så frem til at komme hjem, og prøve det. Men glæden var ganske kort, for efter nogle timers spilletid begyndte det at kede mig, og sad med en lille skuffelse over det, eftersom jeg havde set lidt reviews på youtube.. Så det er smidt tilbage på hylden, hvor det kan få lov til at stå.

Resistance 1 review:
http://www.youtube.com/watch?v=B2tfDLllLo4

Killzone 2 derimod.. damn et spil, godt med action og en tilpas humor som jeg godt kan lide. Elsker den detalje når man skyder fjenden oppe ved et rækværk, at de så falder udover, og at fjenden er lidt mere livlig - i forhold til Resistance :/
Gennemførte spillet på medium, og synes at det var tilpas svært. Der skulle en hel del forsøg til at klare den sidste mission, men det blev gennemført, og har da også bestilt 3'ern, så det ser jeg frem til at prøve :)

Killzone 2 review:
http://www.youtube.com/watch?v=roc27ujMycs 

Skriv gerne hvilke spil der er værd at prøve :)

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her