FoxHoundDK's blog
25-02-2014 - 16:45

PS3 anskaffet

Så blev det endelig min tur til, at prøve kræfter med en PS3 (ja ja bedre sent end aldrig) eftersom jeg kun har haft Xbox i huset. Har altid gerne ville prøve de eksklusive titler den har kunnet præstere at få, så nu har jeg endelig chancen :)

Spil som jeg har fået til den indtil videre:
Resistance 1
Killzone 2

Købte Resistance 1 til 50kr i Gamestop, mit første PS3 spil, yay! :) Så så frem til at komme hjem, og prøve det. Men glæden var ganske kort, for efter nogle timers spilletid begyndte det at kede mig, og sad med en lille skuffelse over det, eftersom jeg havde set lidt reviews på youtube.. Så det er smidt tilbage på hylden, hvor det kan få lov til at stå.

Resistance 1 review:
http://www.youtube.com/watch?v=B2tfDLllLo4

Killzone 2 derimod.. damn et spil, godt med action og en tilpas humor som jeg godt kan lide. Elsker den detalje når man skyder fjenden oppe ved et rækværk, at de så falder udover, og at fjenden er lidt mere livlig - i forhold til Resistance :/
Gennemførte spillet på medium, og synes at det var tilpas svært. Der skulle en hel del forsøg til at klare den sidste mission, men det blev gennemført, og har da også bestilt 3'ern, så det ser jeg frem til at prøve :)

Killzone 2 review:
http://www.youtube.com/watch?v=roc27ujMycs 

Skriv gerne hvilke spil der er værd at prøve :)

 
22-04-2012 - 19:41

Det at have en hobby

Hej alle derude...

Det at have en hobby..

Det tænkte jeg på forleden dag, at jeg godt kunne tænke mig en speciel ting at gå op i.
Jeg er murer til dagligdag, går til fitness & kampsport (krav maga) 2-4 gange om ugen og spiller lidt guitar, når jeg nu har lyst.

Det er de ting, som jeg laver stort set dagligt, men at kalde det for en hobby, vil jeg nok ikke da arbejde er arbejde, fitness & kampsport er motion og guitar er noget jeg spiller en gang i mellem for at lave lidt for mig selv. Min guitar kan man vel nok godt kalde for en hobby, men når jeg ikke spiller mere end jeg gør, så ved jeg det ikke rigtigt.

Er så godt nok også ved at gøre min MTB klar til skoven, men det er jo bare en sjov form for motion..

Så her i min søgen for en ny og anderledes ting at gå op i, kunne det da være sjovt at høre hvad I har for en hobby, og hvorfor. Så kan man da få lidt inspiration til noget nyt :)

 
09-04-2012 - 17:38

Nu skal cyklen gøres klar

Nu er vejret ved at blive så godt, at min Trek mountainbike, skal ud og luftes i skoven. 

Min cykel, som er en Trek 6500 fra ´11, var en jeg købte oktober sidste år, da den var på tilbud, men har endnu ikke fået den "kørt" til endnu ude i skoven, da vejret ikke ligefrem har været til det. Det bliver der forhåbeligvis snart lavet lidt om på, og mangler også at få købt det sidste til den.

Her er der lidt om cyklens spec´s:

Type: MTB Trek
Stel: 19,5"
Forgaffel: Rock shox recon gold air 100mm
Bremser: Avid Elixir 3 hydrauliske disk bremser
Dæk: Bontrager 26x2,25
Gear: Shimano deore
styr, frempind og sadelpind: Bontrager Race lite, med en Bontrager sadel på.
Ekstraudstyr: alt, skal lige have det købt ind

Det er længe siden jeg sidst har været ude og cykle i skoven, så glæder mig lidt til at få det prøvet igen. Uheldigvis har min bil ikke anhængertræk, og den kan ikke ligge i bagagerummet, så må cykle ind til skoven (ca. 10km), som er marseliesborg skoven i Århus.
 
19-02-2012 - 14:29

Førstegangs blog

Hello .. 

Så synes jeg at det var på tide, at prøve at eksperimentere med min egen blog, eftersom jeg har været bruger siden 07 :)

Som alle jer andre, har I vel også været rookies, og måske tænkt over hvad man skulle skrive om.
Tja, sådan har jeg det lidt lige nu, så hvis I har nogle gode punkter, så skriv da endelig :) 
Men har da nogle punkter jeg kan skrive/dele, bla. billeder, spil, musik, arbejde. Så jeg har da lidt at gå igang med

Men håber da I vil tage godt imod mine kommende blog's, og som nybegynder her indenfor, må I godt skrive hvad man kunne have gjort bedre, hvis det nu skulle ske.  
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her