's blog
24-10-2012 - 11:54

Er du en hykler

Kære dig som læse min blog:-D

Sikke en dag, det var i går. Alle var jo nærmest oppe i dinge i det røde felt, lige som jeg som have forventet og det kom ikke bag på mig heller. For folk er så latterlige forudsigelige mange gange, især når det er om vane og masse tænkning, hvor man bare følger flokken uden at tænker over om det er noget man selv kan bruge og ønsker.

Og det sjove er jo, at folk bliver manipuleret hver dag, fx igennem reklamer, blade og så videre og hvad det nye hotte er. Folk er jo som får, når de bare blindt hopper i med begge ben samlet. Men så igen, så er det sådan reklame og forretnings verden fungere, de skal jo have en flok får, som de kan tjene på og folk er så forudsigelige at det lykkes hver eneste gang.
Og det virkelige sjove er at de samme får, som bare følger flokken, det er de samme som vil brokke sig over at det er svært at finde jobs, og prøver forgæves at sikre deres fremtid, for der efter at købe ting i udlandet via nettet, og det er virkelig noget som sikre din arbejdsplads, det kan jeg da godt se, tillykke spade!!

Og her har vi også noget som er masse tænkning, for jo flere der køber online, jo mindre penge tjener du, hvis du kommer til at stå i Fona, for så kunne det jo ske at der kommer en ung gut ind og kigger på et spil, og så går han igen, og så er det "no dice" til dig, for du ved jo han køber spiller via nettet fra England, hvor det er billigere, og det tjener du jo ikke en skid på.

Alle råber jo om at det skal være billigere at handle i lille Danmark, hvor vi kun er lidt over 6 mill. mennesker, i modsætningen til fx London, hvor der bor 3 gange så mange som her i landet, hvor tror du det er lettes at gøre ting billige, når man fra regner valuta omregning?

Tænk dig om, inden du køber via nettet!!

Jeg er den type, som ønsker at bevare arbejdspladser her i landet, så disse firmaer ikke skal blive opkøbt af udenlanske hænder eller de rykker produktionen til udlandet, da det ikke kan få det til at køre rundt her i landet, da de jo kan se at de sælger mere i udlandet end her i landet.

Det er mange som skulle skamme sig.

Der findes ikke ngoet værre end som lille snotunge som ikke gang er fyldt 15 endnu, sidde og brokke sig over priserne her hjemme og begrunde hvorfor han køber i udlandet, jeg brækker mig hver gang.
Hvorfor ind i helvede tror du det er så dyrt her hjemme, spade? Tror du ikke det er fordi folk vil have mere og mere i løn, og for at folk kan få det, så skal der jo tjenes mere, og det kan de jo ikke, da folk køber i udlandet hvor det hele er billigere. Men alt det ved du sikkert en masse om, når du sidder på et forum og spiller så fucking smart.

Men bare vent, kong smart, de skal nok snart få sandheden at vide, når det er DIG som søge efter job, og langsomt se det tynde ud i dine kolegaer, og hvis du ellers følger med i erhvers nyhederne, se at der mange virksomheder som rykker ud af landet og mange går bankeråt. Så får vi jo at se om ikke det dig som havde fejlen. Men nok om det, for sandheden kommer jo en dag, når du mindst venter det.

Jeg vil som altid takke dig for at have læst min blog og ønske dig en god dag og jeg takker på forhånd for din kommentar:-D

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her