's blog
06-06-2012 - 15:33

Så er jeg hjemme :-D

Hejsa 

Efter lang tid uden Forza Motorsport, er jeg nu vent tilbage til det spil jeg har brugt mest tid på siden Gran Turismo dagene, og denne her gang har jeg nu Forza Motorsport 4, som jeg er i gang med at spille igennem, så godt jeg nu kan, inden jeg går i gang med en anmeldelse.

For Forza 4 sgu lidt af en skuffelse i forhold til 3'eren, når man tænker på at 80% er genbrug og ingen tegn på forbedring i forhold til 3'eren. Men det er der nok delte meninger om, men det er nok fordi folk ser på det, med de forskerte forudsetninger eller viden eller noget tredje.

Men jeg føler jeg er på hjemmebare igen, hvor jeg er tilbage for det hele startede, og jeg i dag står mile vidt fra hvor jeg stod sidst, jeg har forandret mig meget og er kommet længere, da der sket så meget siden sidst, at jeg ikke kan nedfælde det i en blog.

Men det føles rart at spille Forza igen, da jeg længe har savnet det, og for et stykke tid siden tog jeg en beslutning om at anskaffe mig en Xbox 360'er igen, så jeg igen kunne spille Forza 3, men besluttede så et par dage efter at jeg ville købe 4'eren, som jeg nok ikke har fortrudt, men er lidt skuffet over. Men mere om det i min anmelde, da jeg både laver en skreven og en video version af min anmelde.

Men det er også rart at være tilbage hvor det hele startede for nogle år siden og det som også gjorde, at jeg kan stå her i dag, hvor jeg står.

Måske er der mange her på siden om ikke er kommet videre siden den gang, men det kan jeg nu side at jeg er. Og dem som ikke er, så kan jeg kun sige, at jeg har ondt af dem og jeg føler med dem.

Men jeg vil lige slutte denne her blog for i dag og så sige rigtig mange tak for at du har taget dig tid til at læse min blog og må du have en fortsat god dag, forudsat den er startet godt:-D
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her