foo's blog
10-11-2008 - 14:39

GoW2 Mini-anmeldelse

Mini anmeldelse af Gears Of War 2

Igen har jeg måttet sande at jeg ikke er for god til at have en BLOG - men jeg må bare prøve endnu en gang om jeg kan holde den i live...

*************************************
*** WARNING - POSSILBE SPOILER ALERT ***
*************************************

Jeg tillader mig at være uenig i Skou's anmeldelse af GoW2, hurra for ytringsfrihed.
Jeg har nu spillet de første tre acts, og må sige at jeg helt klart syntes Epic har gjort det igen.
Historien har fået et dejligt (og nødvendigt IMHO) twist. Ikke nok med at det ikke er Imulsion, men overlevelse der er den primære drivkraft gør at man føler mere med menneskene i spillet. Jeg syntes især om slutningen af Act 2, hvor jeg syntes Epic lægger op til til hvor Locust kommer fra. Af hensyn til de af jer der ikke har spillet GoW2 endnu, vælger jeg at holde denne "idé" for mig selv, men har en forestilling om hvordan hele trilogien ender (måske endda allerede hvordan to'eren ender).

Med hensyn til Gameplay, har Epic formået at tilføje nye våben, hvor (efter man har prøvet dem) man undres over hvordan man har kunnet undvære disse i 1'eren. Rent gameplay mæssigt er der flere ting der tiltaler mig. Flesh-Shield er en rigtig nice feature, som er ret sjov at udnytte. Er død et par gange i forsøget på at nå en downed locust, så jeg kune bruge ham som shield :)

Alt i alt kan jeg ikke komme i tanke om de helt store negative ting, det skulle da lige være at nogle missioner/acts er lidt trivielle, og man gør de samme ting igen og igen. Syntes måske også at indersiden af den store orm var lidt for 80'er agtige, og inspireret lige lovlig meget af platformsgenren.
Det er småting i det store billede.

Glæder mig til at blive færdig med denne titel, og glæder mig især til min gode kammerat Lummerkrog kommer forbi så vi skal co-op hele campaign et par gange. :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her