fneribyen's blog
15-08-2010 - 11:07

Oversvømmet!

Nu da jeg ikke har andet at lave end at sidde over hos mine stedbedsteforældre så kan jeg lige så godt begynde at spilde tid på at skrive en lang blog om gårsdagens kraftige nedbør, der sendte mig og min familie ud af huset.

19:00 - Begynder det så at regne og tordne for alvor. Jeg har stadig ikke i tankerne at det kan ende så galt som det gjorde, så jeg sad bare inde på mit værelse og gamede videre.

21:00 - 2 timer senere, samler der så et par cm vand uden foran mit hus, og min papfar begynder at gøre noget for alvor sammen med naboen der også er i fuld sving for deres hus er meget tæt på at få vand ind igennem deres hoveddør.

21:00-22:00 - Går det helt amok og et par cm bliver til 20cm eller noget i den retning, og vi beslutter os for at pakke sammen, for det kommer ikke til at gå godt. Naboens hus er for længst blevet oversvømmet og der står muligvis 30cm inde i deres gårhave. Alt strøm i huset er gået for deres side af og de så det i øjnene at de ikke kunne redde huset.

23:00 - Kommer der så vand ind igennem vores hoveddør, op igennem vores kloaker, og toilettet begynder også at sprutte med kloakvand. Det er her vi forlader huset og må flytte hen til min papfars forældre.

Billeder fra vores hus/bebyggelse: http://www.bt.dk/danmark/en-hel-villavej-staar-under-vand

Jeg er helt forbavset lige nu og aner ikke hvad jeg skal gøre med min skole i morgen, for er nemlig lige startet på HHX, som ligger 45min. væk fra mit hus og godt og vel det dobbelte fra dette hus jeg befinder mig i lige nu.

Jeg kan virkelig ikke tænke mig til hvad jeg skal gøre. Jeg fik i det mindste reddet alle mine ting på gulvet såsom min computer, guitare, printer og div. ting. Men det bliver et helvede at få det i stand igen, for vi skal først have alt vandet ud, så tørret brædderne, og få sat et helt nyt gulv på i hele huset. Plus det er kloakvand, så vi ved ikke helt hvordan det kommer til at forholde sig med stanken.

Andre der har været offer for i gårs regnvejr og har oplevet samme ting som mig, eller i det hele taget har prøvet det før?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her