fjeaset's blog
06-03-2011 - 23:02

Nu med Xbox

Nu vil jeg skrive min første blog her på siden. Den bliver måske lidt dårlig, men så kan man da sætte et 'flueben' ud fra det. 
Nu har jeg så fået købt en Xbox 360 250GB med Kinect og Kinect Adventure. 
Jeg var så nede i Blockbuster for at se hvad de havde af brugte spil. Ups.. Der var så Madden NFL 11 og FarCry 2. Madden NFL 11 kostede kun 149 kroner, og jeg gik så over og så hvad det nye kostede, og det kostede 449 kroner. Og selfølglig købte jeg spiller. 
Og jeg blev da heller ikke skuffet da jeg for første gang smed skiven i Boxen. Det er et mega fedt spil, jeg har spillet Madden NFL 10 på PlayStaion 3, men 11'eren er så meget bedre. Nogle gange når man har valgt et play, f.eks. et løbe spil, så kan man høre træneren taler i sin microfon til QB'n og på den måde får man det lidt mere som om man er står på Dallas Cowboys Stadium ovre i Texas i en Super Bowl.
FarCry 2 fik jeg til 79 kroner. Der blev jeg faktisk lidt skuffet da jeg smed spillet i maskinen, godt nok er spillet fra '08. Men har man prøvet CoD til PlayStation 3, så er det her spil slet slet ikke pengene værd. Men min lille bror sidder og spiller FarCry 2 dag ind og dag ud. 


Ses på banen i GT5 og Forza Motorsport 4, når det udkommer. Eller måske banen i Madden NFL 11.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her