Firephreakk's blog
11-04-2010 - 09:26

M@lk de Koijn

Hey people!

Ville bare lige dele min koncertoplevelse fra sidste lørdag med jer.

Jeg har altid været fan af den danske rap-gruppe Malk de Koijn, som jeg har fulgt igennem mange år. Det har ikke været så svært, da de ikke ligefrem pumper cd'er ud i en lind strøm eller holder koncerter her og der allevegne. Faktisk er det kun blevet til 2 cd'er og et få antal koncerter
De har derudover ligget fuldstændigt stille siden 2004, hvor de ikke gik i opløsning men bare forsøgte sig med hver deres ting. Nogen kender måske en af forsangerne Blæs Bukki fra Bigstok Røgsystem eller det lidt nyere Balstyrko.

Anyways, så hørte jeg dem live for første gang på Rådhudspladsen under COP 15 sammen med måske 10.000 andre festglade mennesker, hvilket var en fed oplevelse, da jeg gik lidt rundt og troede, det kun var en lille klike, der stadigvæk kendte til og hørte Malk de Koijn. Jeg blev noget overrasket, da jeg så selv meget unge mennesker stå og kunne synge med på deres sange, som om det var skrevet på et dødt sprog eller musikken var forbeholdt den lidt ældre generation. Selvfølgelig er den ikke det, og så lang tid siden er 2004 altså heller ikke. Shame on me.

Håbet om at kunne høre dem lidt oftere blomstrede, men jeg tænkte ikke mere over det, før jeg fandt ud af, at de skulle spille på Bornholm!? som det eneste sted i 2010. Solskinsøen - hvor jeg arbejder normalt. Fantastisk. Endnu bedre blev det, da jeg fandt ud af, at jeg faktisk var derovre på det tidspunkt og fik fri fra arbejde om morgenen, hvor de skulle spille lørdag aften og efterfølgende havde ugen fri efter det. Nice.

Dagen oprandt, og i anledningen fik jeg besøg af min kæreste og to af mine bedste venner, der var kommet på besøg på øen for at komme til koncert.
Og hvilken koncert det blev. Jeg har været til mange koncerter i mit liv, men det var uden tvivl den bedste koncert ever. Modsat COP 15 arrangementet var her kun 200-250 feststemte mennesker, så man kunne stå helt oppe ved scenen 1,5 meter fra mine idoler. Det var befriende at stå i 2 timer og opføre sig som en ung teenagepige og stå og huje og heje til man blev helt hæs. Der blev givet high-fives og kastet håndtegn og hele huset rockede, så det kunne ikke være bedre.

Efter koncerten kom en af vagterne over til mig med deres set-liste, da han havde set, at jeg gav den godt gas til showet, og jeg fik ham til at få Malk til at signere den. Jeg har aldrig nogensinde gået op i autografer eller lign, men denne set-liste er jeg bare helt oppe og køre over. Så meget at han fik et kram :-)

Til alle jer, som ikke kender dem, men godt kan lide god og sjov musik uden det skal handle om store biler, mange penge, frække damer osv, men mere om et skævt livsindblik fra tre snart 40-årige drenge, kan jeg kun anbefale Malk de Koijn.

Malk er toback - og det er bare phantastisk

http://share.xboxlife.dk/file/njixmtzhnzi2ytlioti4m2jhzdixodbmzjawnzawyzk.jpg

Billedet er taget af en af mine venner, der så det skrevet på molen på vej ud af Rønne havn.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her