Firephreakk's blog
19-10-2009 - 19:18

Dræbt af en pixel

Så er OP2 dragon rising landet.
Det må dog være bugged, da jeg konstant bliver skudt af noget ubestemmeligt fnidder i horisonten. Efter nogle frustrerende timer i selskab med kinesiske sniper-ninjaer overvejer jeg at anskaffe en projektor og skyde spillet op på bagsiden af Ikea i Gentofte, så man i det mindste har chancen for at opdage fjenden, før han har dig på kornet. Deres rifler har en træfsikkerhed, som må gøre forsvaret misundelige, så jeg har anbefalet dem at købe dem i stedet for M96/95 og M08, da 2 skud på 300 meters afstand har dødbringende effekt. En anden mulighed er, at det måske bare er mig, der sutter. 
Jeg var så heldig at vinde Fifa 10 i en konkurrence, og det har jeg til gengæld meget sjovt med. Især be a pro er skægt, da jeg åbenbart er narcissistisk anlagt og elsker at se mig selv score mål på easy. Fed feature er det dog, især når man, som jeg ikke har spillet Fifa siden 1998 eller noget. Vinder FCK champions league? Det tror jeg nok, de gør!
Jeg "vandt" desuden en 32 gb Ipod touch på bidrivals for 5 kroner, så det var en super "præmieuge" for mig. Efterfølgende brugte jeg så 7 timer foran skærmen uden at kigge væk i forsøget på at vinde en Apple Timecapsule. No dice! Godt der var stille på jobbet den dag. Jeg så dog sikkert meget koncentreret ud med snotten nede i skærmen hele dagen uden at løfte blikket. 
Har investeret i en macbook, hvor der fulgte en shuffle med, så det er ren bonus. Min første mac, så jeg kæmper lidt med ny knap-ologi, da det lige skal læres. Lækkert er det dog.
Nu går dagene på arbejdet, indtil jeg igen kan hoppe hjem til boxen, forhåbentlig Dragon Age og snart DJ Hero. Ikk så ringe.
Ciao
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her