Firephreakk's blog
06-10-2009 - 10:00

Blandet landhandel

Så er jeg tilbage på arbejdet på Bornholm, hvor jeg skal være den næste uge uden xbox....
Jeg kan så glæde mig til, at Operation Flashpoint 2 gerne skulle vente på mig, når jeg returnerer til Frederiksberg. Forhåbentlig venter Fifa 2010 også på mig, som jeg var så heldig at vinde i en konkurrence. EA skulle have sendt det til mig, men jeg havde ikke modtaget det i går, så jeg frygter at postvæsenet har haft for lange fingre, hvilket ikke ville være første gang i mit tilfælde desværre. Nu lader jeg tvivlen komme dem til gode, men vil brokke mig lidt, hvis ikke det kommer i løbet af ugen.

Fik gennemspillet Halo 3: ODST på Legendary om fredagen sammen med nogle nye friends på live, og det skal de have tak for. Især fordi de også var klar på at sidde til kl 0430 lørdag morgen. Et fint lille spil, der dog for mig har udspillet sin rolle, og jeg forventer at skille mig af med det igen inden længe. Ville dog gerne beholde Halo 3 multiplayer disc'en, og jeg er ikke sikker på, hvordan det fungerer med den Halo Reach kode endnu.

Skal også have fat på DJ Hero, så alle der er med på den vogn, må da gerne lige tage kontakt, så vi kan få gang i noget live på den front.

Derudover knokler jeg løs med min HD ved siden af jobbet, og jeg kan da godt mærke på niveauet at det ikke kommer så naturligt til mig, som det måske gjorde engang. Meeeen man skal jo udfordre sig selv en gang i mellem. Mangler i den forbindelse en bærbar pc, der skal kunne bruges til studiebrug. Netbooks bliver måske for småt, og jeg ville gerne eje en macbook, men det er pengene ikke lige til. Gode forslag modtages med kyshånd. Prisidé op til 5000 kr. Gerne med Windows 7 upgrade.

Edit: Slettet lidt
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her