Firephreakk's blog
07-09-2009 - 20:27

Så er jeg igang.

Første blog-indlæg og mange ting at dele.

Bliver sikkert en fragmenteret gang møg, men man skal jo starte et sted.

Jeg var i biografen i sidste uge to gange, hvor jeg fik fornøjelsen af District 9 samt Inglorious Basterds. District 9 var en overraskende frisk filmoplevelse i mine øjne, da den ikke er fyldt med kendte skuespillere, der kun tør satse på dyre effekter. Det var også min kærestes første sci-fi film i lang tid, og den eneste grund til, hun var med, var fordi undertegnede havde fødselsdag, og jeg i den anledning måtte bestemme aftenens program. Hun var dog vildt begejstret over filmen til sådan en grad, at jeg faktisk bliver lidt irriteret og skræmt, når hun trisser rundt i lejligheden med hænderne som kløer og hvisker "praaaawwwns". 
Filmen kan virkelig anbefales, da den har meget at byde på og er et alternativt syn på, hvordan en alien sci-fi film skal gribes an. Den er lavet i en form for dokumentar, der dog ændrer sig ca. halvvejs i filmen uden det virker klodset eller ødelægger helheden. En mesterlig balance, der også viser sig ved, at ens sympati for de forskellige grupper ændres undervejs i filmen. En ting, som jeg sjældent oplever i nyere film. Mere af det. 

Ugens anden film var Tarantinos Inglorius Basterds. Hold da op. 
Jeg havde ret høje forventninger til filmen, og jeg må sige, at de blev mere end indfriet. Filmen var måske anderledes, end jeg havde regnet med, men til gengæld gav den mere andre steder, hvor jeg ikke havde regnet med det. Især "skurken", Hans Landa, må siges at være en så solid præstation, at hans rolle må karaktiseres som en af de bedste filmskurke i nyere tid. I mine øjne stjæler han meget af det rampelys, der sikkert skulle tilhøre Brad Pitt (der i øvrigt er lidt svag i filmen), så for mig er hans filmens egentlige stjerne. Filmen har masser af gode replikker, spektakulær vold samt solide skuespilspræstationer. Man kan mærke Tarantinos ånd i filmen, og den er klart en af de bedre af hans film. Se den!

Derudover er jeg startet på HD 1. del på CBS. Der skal jeg nok komme i problemer, da det er et virtuelt studie, hvor man ikke mødes til klasseforlæsninger osv. Næsten rent selvstudium krydret med gruppearbejde. Hardcore.

Lidt mere forum-topic har jeg ENDELIG gennemført Assasins Creed. Det havde ligget i coveret et års tid uden at blive rørt. Nu kan det byttes ind til noget godt. Jeg glæder mig især til Modern Warfare 2, Dragon Age: Origins, Operation Flashpoint: Dragon Rising og måske Assasins Creed 2 (jeg er åbenbart ikke blevet klogere). Jeg har sikkert glemt et par titler. Derudover venter jeg i spænding på Star Wars: The Old Republic. Det bliver fedt.

Har lige fået GRID og er klar på noget ræs, hvis der skulle være spillere derude et sted.

En lang og rodet smøre, men det bliver bedre fra nu af. 

 - Over and out
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her