Firephreakk's blog
20-04-2010 - 12:37

Sommeren er over os!

Så er det ved at være sommer, og i den forbindelse skal de to-hjulede ud og luftes.

Imorgen er det juleaften før tid, da jeg får min motorcykel leveret på adressen, hvilket jeg altid ser frem til.

I år er ingen undtagelse, men jeg må indrømme, at jeg var lidt loren ved tanken om foråret, når man tænker på hvilken laaaang og hård vinter, det har været. Foråret kom dog hurtigere end ventet, så jeg ser nu frem til en måneds nogenlunde velfortjent ferie i selskab med min motorcykel og foråret i KBH. Hvis regnsæsonen starter i morgen, kan I se frem til et anderledes negativt indlæg i overmorgen!

Til jer der også har motorcykel, så ses vi derude. - Til jer andre, så ses vi på Live!

Glædeligt forår!

Min 916 :D

Min Ducati
11-04-2010 - 09:26

M@lk de Koijn

Hey people!

Ville bare lige dele min koncertoplevelse fra sidste lørdag med jer.

Jeg har altid været fan af den danske rap-gruppe Malk de Koijn, som jeg har fulgt igennem mange år. Det har ikke været så svært, da de ikke ligefrem pumper cd'er ud i en lind strøm eller holder koncerter her og der allevegne. Faktisk er det kun blevet til 2 cd'er og et få antal koncerter
De har derudover ligget fuldstændigt stille siden 2004, hvor de ikke gik i opløsning men bare forsøgte sig med hver deres ting. Nogen kender måske en af forsangerne Blæs Bukki fra Bigstok Røgsystem eller det lidt nyere Balstyrko.

Anyways, så hørte jeg dem live for første gang på Rådhudspladsen under COP 15 sammen med måske 10.000 andre festglade mennesker, hvilket var en fed oplevelse, da jeg gik lidt rundt og troede, det kun var en lille klike, der stadigvæk kendte til og hørte Malk de Koijn. Jeg blev noget overrasket, da jeg så selv meget unge mennesker stå og kunne synge med på deres sange, som om det var skrevet på et dødt sprog eller musikken var forbeholdt den lidt ældre generation. Selvfølgelig er den ikke det, og så lang tid siden er 2004 altså heller ikke. Shame on me.

Håbet om at kunne høre dem lidt oftere blomstrede, men jeg tænkte ikke mere over det, før jeg fandt ud af, at de skulle spille på Bornholm!? som det eneste sted i 2010. Solskinsøen - hvor jeg arbejder normalt. Fantastisk. Endnu bedre blev det, da jeg fandt ud af, at jeg faktisk var derovre på det tidspunkt og fik fri fra arbejde om morgenen, hvor de skulle spille lørdag aften og efterfølgende havde ugen fri efter det. Nice.

Dagen oprandt, og i anledningen fik jeg besøg af min kæreste og to af mine bedste venner, der var kommet på besøg på øen for at komme til koncert.
Og hvilken koncert det blev. Jeg har været til mange koncerter i mit liv, men det var uden tvivl den bedste koncert ever. Modsat COP 15 arrangementet var her kun 200-250 feststemte mennesker, så man kunne stå helt oppe ved scenen 1,5 meter fra mine idoler. Det var befriende at stå i 2 timer og opføre sig som en ung teenagepige og stå og huje og heje til man blev helt hæs. Der blev givet high-fives og kastet håndtegn og hele huset rockede, så det kunne ikke være bedre.

Efter koncerten kom en af vagterne over til mig med deres set-liste, da han havde set, at jeg gav den godt gas til showet, og jeg fik ham til at få Malk til at signere den. Jeg har aldrig nogensinde gået op i autografer eller lign, men denne set-liste er jeg bare helt oppe og køre over. Så meget at han fik et kram :-)

Til alle jer, som ikke kender dem, men godt kan lide god og sjov musik uden det skal handle om store biler, mange penge, frække damer osv, men mere om et skævt livsindblik fra tre snart 40-årige drenge, kan jeg kun anbefale Malk de Koijn.

Malk er toback - og det er bare phantastisk

http://share.xboxlife.dk/file/njixmtzhnzi2ytlioti4m2jhzdixodbmzjawnzawyzk.jpg

Billedet er taget af en af mine venner, der så det skrevet på molen på vej ud af Rønne havn.
03-01-2010 - 15:24

2010 - Yay!

Godt nytår først og fremmest!
 
Har ikke hørt andet, så det lader til, at alle har fået deres arme og fingre med sig ind i 2010, hvilket er rart, så man ikke behøver at vente på NATAL for at kunne spille Xbox.

Det er efterhånden lang tid siden sidste opdatering, og der er sket en del, som jeg dog ikke gider trætte jer med.

Jeg har nu fået så mange gode spil, at jeg ikke længere kan finde tiden til at spille dem. Damm you MW2 for at du stjæler tid fra alle de andre fantastiske spil med mindre flashy multiplayer end dig selv.

Jeg går i tvungen indkøbscølibat de næste 6 måneder.... I skal bare afvise mig, hvis jeg prøver at byde på jeres spil som månederne går :-)

Til gengæld venter jeg på mit hvide Bose surround sæt, som jeg håber vil gøre tv/spil oplevelsen en hel del bedre. Også hvis de skal køre andet en MW2. Og så har jeg fået 12 i min første eksamen på HD 1. del. Najs!

Andre nye tiltag i 2010: Mere træning, mere skole....

Pas på jer selv derude.

Lidt flere bevingede ord følger snart igen.

Farveller!

Ps: Er der ingen af jer lidt ældre derude, der måske er hjemme i dagtimerne, da jeg tit ikke laver noget der. Så kunne man jo ligeså godt spille lidt. Mine aftener er tit bookede med alt muligt andet nemlig.
19-10-2009 - 19:18

Dræbt af en pixel

Så er OP2 dragon rising landet.
Det må dog være bugged, da jeg konstant bliver skudt af noget ubestemmeligt fnidder i horisonten. Efter nogle frustrerende timer i selskab med kinesiske sniper-ninjaer overvejer jeg at anskaffe en projektor og skyde spillet op på bagsiden af Ikea i Gentofte, så man i det mindste har chancen for at opdage fjenden, før han har dig på kornet. Deres rifler har en træfsikkerhed, som må gøre forsvaret misundelige, så jeg har anbefalet dem at købe dem i stedet for M96/95 og M08, da 2 skud på 300 meters afstand har dødbringende effekt. En anden mulighed er, at det måske bare er mig, der sutter. 
Jeg var så heldig at vinde Fifa 10 i en konkurrence, og det har jeg til gengæld meget sjovt med. Især be a pro er skægt, da jeg åbenbart er narcissistisk anlagt og elsker at se mig selv score mål på easy. Fed feature er det dog, især når man, som jeg ikke har spillet Fifa siden 1998 eller noget. Vinder FCK champions league? Det tror jeg nok, de gør!
Jeg "vandt" desuden en 32 gb Ipod touch på bidrivals for 5 kroner, så det var en super "præmieuge" for mig. Efterfølgende brugte jeg så 7 timer foran skærmen uden at kigge væk i forsøget på at vinde en Apple Timecapsule. No dice! Godt der var stille på jobbet den dag. Jeg så dog sikkert meget koncentreret ud med snotten nede i skærmen hele dagen uden at løfte blikket. 
Har investeret i en macbook, hvor der fulgte en shuffle med, så det er ren bonus. Min første mac, så jeg kæmper lidt med ny knap-ologi, da det lige skal læres. Lækkert er det dog.
Nu går dagene på arbejdet, indtil jeg igen kan hoppe hjem til boxen, forhåbentlig Dragon Age og snart DJ Hero. Ikk så ringe.
Ciao
06-10-2009 - 10:00

Blandet landhandel

Så er jeg tilbage på arbejdet på Bornholm, hvor jeg skal være den næste uge uden xbox....
Jeg kan så glæde mig til, at Operation Flashpoint 2 gerne skulle vente på mig, når jeg returnerer til Frederiksberg. Forhåbentlig venter Fifa 2010 også på mig, som jeg var så heldig at vinde i en konkurrence. EA skulle have sendt det til mig, men jeg havde ikke modtaget det i går, så jeg frygter at postvæsenet har haft for lange fingre, hvilket ikke ville være første gang i mit tilfælde desværre. Nu lader jeg tvivlen komme dem til gode, men vil brokke mig lidt, hvis ikke det kommer i løbet af ugen.

Fik gennemspillet Halo 3: ODST på Legendary om fredagen sammen med nogle nye friends på live, og det skal de have tak for. Især fordi de også var klar på at sidde til kl 0430 lørdag morgen. Et fint lille spil, der dog for mig har udspillet sin rolle, og jeg forventer at skille mig af med det igen inden længe. Ville dog gerne beholde Halo 3 multiplayer disc'en, og jeg er ikke sikker på, hvordan det fungerer med den Halo Reach kode endnu.

Skal også have fat på DJ Hero, så alle der er med på den vogn, må da gerne lige tage kontakt, så vi kan få gang i noget live på den front.

Derudover knokler jeg løs med min HD ved siden af jobbet, og jeg kan da godt mærke på niveauet at det ikke kommer så naturligt til mig, som det måske gjorde engang. Meeeen man skal jo udfordre sig selv en gang i mellem. Mangler i den forbindelse en bærbar pc, der skal kunne bruges til studiebrug. Netbooks bliver måske for småt, og jeg ville gerne eje en macbook, men det er pengene ikke lige til. Gode forslag modtages med kyshånd. Prisidé op til 5000 kr. Gerne med Windows 7 upgrade.

Edit: Slettet lidt
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her