Fire-Jolle's blog
14-02-2008 - 19:13

Giv mig mit spil!

Det var denne 4 år gamle anmeldelse, der gjorde udslaget.
http://games.intertain.dk/?review/item&it=56016
Shenmue II så ud til at være et interessant bekendtskab, men det ville være en skam at sige at pengepungen ligefrem blomstrede, så det blev lidt af et sats da jeg i sidste ende valgte at købe spillet.

Når jeg tænker tilbage på gode handler jeg har gjort mig i tidens løb, så var det bestemt ikke da jeg købte en Sony Ericsson Z600 til 4k, men derimod min lille perle, - Shenmue II!

Spillet var en port fra SEGAs dreamcast, hvilket medførte at spillet led under en halv tam styring og en til dels forældet grafik. Derudover skulle man nok heller ikke gøre sig forhåbninger, om en oscar nominering af den indtalte dialog.

.. men, på trods af disse kritikpunkter, så er spillet ikke mindre end fantastisk. Jeg tænker her primært på historien. Historien i Shenmue II står i mit hoved sammen med KotOR, som det aller bedste historie præget spil til dato. Gameplayet er bestemt heller ikke til at kimse af, og jeg kan virkelig ikke anbefale folk nok at spille spillet. (Så køb det da! er ret overbevist om at det er blevet bagudkompatibelt på 360'eren nu)

..

Mit livstruende problem er bare...........
Shenmue II slutter pludselig bare, når det virkelig begynder at blive rigtig spændende (you know ala lord of the rings 1 og 2 style!), så når spillet slutter springer man i vejret og skriger efter Shenmue III!

Og jeg venter endnu.....  Spillet lader til at være fuldstændig glemt, måske pga. dårlige salgstal på boxen, men det er jeg da sådan set pisse ligeglad med. Jeg _VIL_ have min slutning på historien, det forlanger jeg, - det en menneskeret.

Det siger jeg endda uden at være nogen videre inkarneret Shenmue fan, for har desværre aldrig heller haft chancen for at spille Shenmue 1, som eftersigende skulle være det bedste i serien.

Jeg er ved at falde af stolen, når der årligt liige kommer et hurtigt rygte op at vende, om at NU ser det ud til at Shenmue 3 er på vej, men jeg vælger sådan set bare at blive liggende i gråd på gulvet, da jeg senere læser at rygtet er afbekræftet.

Giv mig mit spil... please!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her