Enyeez's blog
09-07-2008 - 09:37

lidt af hvert.

kunne være jeg skulle begynde at skrive blog "igen", jeg har en del ekstra tid på jobbet da jeg stadig er i træning :p

lige et par ting først, jeg er ikke længere bosat i irland, bor nu i Århus, fuldtids arbejde på IBM, men prøver stadig at holde spillet ved lige, selvom det kniber med alle min DVDer der skal ses.

nyt i xbox verdenen,

har lige fået Alone in the Dark, det er ikke så dårligt som anmeldelserne giver udtryk for, men det kunne være bedre... og så er jeg træt at den dårlige dialog.
få dage efter fik jeg Civilization Revolution, det er til gengæld super fedt.
igen få dage efter udkom UT3, som jeg også har til PC'en, problemet er bare at det ikke kører amazing på min laptop (selvom det er en hi-end laptop).
UT3 er fedt, større, vildere, men... langsommere end 2004, det er ikke længere muligt at strafe-hoppe, og så bliver man tvunget op på de der sløve og MEGET risky hoverboards.. suk.
derudover er der den nye "orb" i "warfare" mode.... som jeg ikke ved heelt hvad jeg synes om. den kan beskytte nodes - hvilket er fedt, men den kan instant-konvertere fjendtlige nodes til din farve med FULD! health.
models er større og tungere, ala gears, og det minder mig for meget om q3 models.

jeg har fået min wireless connector til boksen, den virker ok, har ikke testet den i hektiske spil som UT3.. (endnu)

UT3


for noget tid siden, sad jeg og spillede imod senzai, i flere spil, startede ud med vf5, damn, han er sgu ellers ret god til det der, jeg vandt da flere end jeg havde regnet med, men det er problemet med fighters, er man god til et har man en ide om hvordan man spiller alle fighters.
jeg er ikke specielt god til VF5, men jeg har spillet 2'eren og 3'eren så meget (og doa for den sags skyld) at selvom spillet er nyt starter man ikke helt forfra.

vi spillede vel en 25 kampe, hvor jeg tror jeg vandt.... skud i tågen.... 9 spil +/-

vi fortsatte over til Shadowrun, som jeg BARE er ringe til, men fik da lov at spille MED senzai istedet for, fik nogle achievements, men blev ikke bedre, tror det er hele det der controller i first person shooters problem jeg lider af... derfor jeg stoppede med gears, og det er ellers sænket i farten (cover ingen hop etc etc) til at man KAN blive god med controller.

jeg plager ham om et spil doa, da det er noget tid siden at jeg har testet min jann-lee, men han piver og nægter :p

så spiller vi noget street fighter 3rd strike og det går godt i starten, han bliver pwned at min Ken, og min Akuma, (desværre kan jeg ikke finde ud af andre i streetfighter 3)
men så kommer han igen da vi begynder at spille lidt mere... tror det endte med at jeg vandt to mere end ham :p

plagede ham igen om DOA men nixen...

ellers så går tiden med Alone in the Dark, CIV:REV og skal til at begynde med noget UT3 asap.

derudover mangler jeg stadig at komme igennem lost odessey, army of two, the club og mange flere (har næsten ikke set på army of two og the club)

næste spil jeg skal have bliver soul calibur 4 tror jeg og der er vel 3 uger til, så jeg har en smule tid :D

-out.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her