enfen's blog
30-12-2006 - 01:48

Catch me if you can

Det kan lige så godt nævnes med det samme. Vi har at gøre med en klassiker.

Filmen handler om en person, der forsøger at komme igennem livet som en bedrager. Han laver falske checks, og udgiver sig for at være andet, end han egentligt er. Blandt andet udgiver han sig for at være pilot og læge.

Filmens hovedpersoner - Leonardo DiCaprio og Tom Hanks - spiller blændende, og fortjener en stor omgang ros :)

Filmen varer lige godt 140 min., men de føles heldigvis ikke for lange.

Jeg har givet filmen 9/10 på IMDB.com.

29-12-2006 - 00:15

Ghost Recon Advanced Warfighter

Jeg begyndte på Ghost Recon Advanced Warfighter tilbage i Juni måned, men har først nu gennemført spillet. Da det var så lang tid siden, valgte jeg at starte på Hard med det samme, da jeg havde gennemført det på Normal.

Spillet foregår i år 2013 og foregår i Mexico City. Det handler om et hold specialtrænede soldater. De skal forsøge at få amerikansk teknologi tilbage i amerikanske hænder. I deres kamp skal de samtidigt beskytte den amerikanske samt den mexicanske præsident.

Grafikken i spillets singplayer er rigtig flot. Jeg må dog indrømme, at grafikken virkede flottere første gang, jeg spillede spillet. Det skyldes nok, at der i mellemtiden er udkommet så mange andre rigtigt flotte spil til 360. I multiplayer skuffer grafikken desværre. Den lever ikke op til singleplayer oplevelsen, når vi taler om grafik.

Lyden i spillet er rigtigt god, og der bliver gjort god brug af surroundeffekter. Lyden af våben og styring af ens soldater virker som det skal.

En ting, der skuffer mig, er AI'en i spillet. Den kunne være bedre. Tit oplever man, at de mexicanske soldater ikke søger dækning, men i stedet bare bliver stående. Sidstnævnte gør dem til et nemt mål.

Overall er spillet rigtigt godt, og jeg ser frem til G.R.A.W 2, som skulle udkomme i første kvartal af 2007.
28-12-2006 - 23:07

Terkel i knibe

Jeg har lige set Terkel I Knibe på TV 2.

Det er en ret morsom animeret film, hvor Anders Matthesen står for det meste af arbejdet - han lægger stemmer til de fleste af personlighederne i filmen.

Terkel går i skole. Han har forskellige klassekammerater. Hjemmet præges af en mor, der lever efter overdrivelse-fremmer-forståelsen princippet. Faren laver stort ikke andet end at læse sin avis og sige 'nej' hele tiden. Jason, som er Terkel's ven, kommer fra Albertlund og går altid rundt med et jernrør i lommen. I klassen er der også to drenge - de to ballademagere. En dag kommer Terkel - med hjælp fra de to ballademagere - til at presse den tykke pige i klassen til selvmord. Efterfølgende begynder Terkel at opleve underlige ting.

Anders Matthesen gør det rigtigt godt i filmen, og den er klart at kig værd.
28-12-2006 - 22:50

Domino

Så er det tid til lidt flere filmoplevelser.

En syret film, som prøver at efterligne Natural Born Killers.

Filmen handler om en rebelsk pige, der ikke passer ind i 90210 imaget, som hun selv kalder det. Hun vælger derfor at blive bounty hunter (dusørjæger). Hun ender sammen med to seje gutter, hvoraf den ene spilles af Mickey Rourke. De tre dusørjægere bliver hyret til at være med i et realityshow, hvor værterne sjovt nok spilles af Ian Ziering og Brian Austin Green - begge to skuespillere fra Beverly Hills 90210 serien. Den store jagt går ind på at finde 10 millioner dollars. Det ender kommer til at indeholde uskyldige, mafiaen, svindlere osv.

Desværre er filmen ikke det store hit i min bog. Handlingen er som sådan ok, men måden filmen er lavet på, er lidt for underlig. Mickey Rourke og Keira Knightley skal dog have ros for deres præstationer.  
19-12-2006 - 14:36

360 tilbage fra reparation

Så fik jeg endelig min 360 tilbage. Den har været savnet siden omkring den 1. december.

Jeg har - selvfølgelig fristes man til at sige - modtaget en helt ny 360. Denne gang er den dog fra den 11.10.2006. Forhåbentligt betyder det (krydser fingre), at den holder i længere tid end mine sidste to 360 krydser-bokse. De var begge to produceret før launch.

Nu får jeg måske endeligt prøvet kræfter med Gears Of War, Call Of Duty 3 og Rainbow Six: Vegas.

EDIT:
Jeg kan fortælle, at min nye 360 er med et Samsung drev. Den nye konsol er lidt mere lydløs end de to tidligere 360'er, jeg har haft.
19-12-2006 - 14:28

Julen?

Hvordan har I andre det med julen?

Jeg er personligt blevet meget træt af julen inden for de sidste 5-6 år.

Selve hyggen med mad m.m. sammen med familie, venner eller hvem det nu måtte være, er stadig noget, jeg godt kan leve med. Jeg er bare blevet så træt af det gaveræs. Der er en million mennesker i byen, som skal nå det hele på den halve tid.

Stod det til mig, så skulle vi ikke længere give gaver til hinanden - i hvert fald de voksne. Jeg er ligeglad med gaverne. For børnene er det selvfølgelig noget andet. De skal selvfølgelig have en gave. Sådan havde jeg det også selv, da jeg var barn :)

Nu er det snart den 1. Januar 2007, og så bliver det hele måske normalt igen :)
17-12-2006 - 13:05

Collateral

Collateral røg også i dvd'en. Fed film.

Max (Foxx) er taxachauffør, der ved en fejl får samlet Vincent op. Vincent (Cruise) er lejemorder, og skal på en rundtur i byen for at opfylde en kontrakt.

Tom Cruise og Jamie Foxx spiller fremragende i denne film. Cruise er blevet til en gråhåret kynisk lejemorder. Foxx blev nomineret (for bedste bi-rolle) til en Oscar for sin præstation.

Filmen er skide god :)

8/10
17-12-2006 - 12:57

Three To Tango

Jeg så Three To Tango i går. Jeg er ikke en af dem.

Oscar (Matthew Perry) forelsker sig en kvinde (Neve Campell), som er elskerinde til hans nye chef. De tror alle sammen, at Chandler er bøsse, hvilket han ikke er.

Der er ikke så meget mere at sige om denne film. Den henvender sig vist mere til kvinder end til mænd, vil jeg mene.

5/10
17-12-2006 - 12:49

Undisputed

Undisputed handler om to boksere - den ene 'verdensmester' i et fængsel og den anden er verdensmester på den rigtige side af loven - som får chancen for at møde hinanden. Iceman (Ving Rhames) bliver sat i fængsel for en forbrydelse, han påstår, han ikke har begået. Monroe (Snipes) sidder allerede i samme fængsel. En gammel mafiaboss - der er boksefan - arrangerer en kamp mellem de to boksere.

Handlingen i filmen er lidt for tynd, og der mangler, lidt historie op til planlægningen af den store kamp.

Wesley Snipes spiller ikke specielt godt i denne film. Ving Rhames leverer derimod en acceptabel præstation.

Hvis man kender lidt til Mike Tyson's historie, vil denne film virke bekendt.

6/10
15-12-2006 - 13:53

Så er First Class Communication tilbage - Mobil On er navnet

Så skete det. First Class Communication er startet op igen - under nyt navn selvfølgelig. Navnet er Mobilon.dk.

Butikken har stadig samme adresse, og det benytter stadig samme telefonnummer. Skal man have sin telefon repareret, henvises der til http://fcc.mobildoktoren.dk, hvor fcc er navnet på deres gamle hjemmeside.

Her er lidt info på CVR:

Hvordan sådan noget overhovedet får lov til at ske, er mig en gåde.

Mit råd er - Hold Jer langt væk fra denne butik.
15-12-2006 - 13:28

Espanyol vs. Real Madrid

På søndag drager Real Madrid til Espanyol.

Sidst de to hold mødtes var i Februar 2006 på Santiago Bernabéu, hvor Real Madrid vandt 4:0. Desværre tabte Real Madrid med 0:1, da holdene mødtes på Espanyol's hjemmebane - Olímpic de Montjuïc Lluís Companys.

De sidste 14 gange holdene er mødtes i La Liga, er det blevet til 9 vundne, 2 uafgjorte og 3 tabte for Real Madrid. De tre tabte er alle sket på udebane.

Det er meget kritisk for Real Madrid, at de vinder denne kamp, hvis de stadig skal have en chance om mesterskabet. Sidste weekend tabte Real Madrid som bekendt på udebane mod Sevilla.

Stillingen i ligaen ser således ud inden weekendens kampprogram:

1: Barcelona 33 p.
2: Sevilla 31 p.
3: Real Madrid 29 p.
4: Zaragoza 26 p.
5: Atletico Madrid 24 p.
6: Getafe 22 p.
14-12-2006 - 14:15

De grønne slagtere

Filmen De grønne slagtere blev smidt i dvd'en i går. Jeg købte filmen for lang tid siden, men har først nu fået taget mig sammen til at se den.

Det skal siges med det samme, at skuespillerne gør et kanont job i filmen. Mads Mikkelsen's karakter er genial med hans høje hårgrænse, svedproblem og syge personlighed.

Svend og Bjarne åbner en slagterbutik, da de er blevet trætte af at arbejde for deres chef Holger i en anden slagterbutik i byen. I starten kommer der ingen kunder, men da Svend ved en fejl kommer til at slå en håndværker ihjel, og efterfølgende marinerer ham med hans egen rigtigt gode - ifølge ham selv - marinade, begynder folk at strømme til butikken. Ét menneske holder jo ikke forevigt, og derfor skal der skaffes flere. Det kommer der en god film ud af.

Filmen er ret surrealistisk, da den blander komedie med dyster stemning på en fed måde.

7/10 bliver kastet afsted herfra.
14-12-2006 - 14:12

Gamle mænd i nye biler

Meat room with a towel anyone?

Jeg fik endelig taget mig sammen til at se Gamle mænd i nye biler forleden dag.

Nu var jeg ikke den store fan af I Kina spiser de hunde, men efterfølgeren gør det bedre efter min mening. En action/komediefilm med nogle gode danske skuespillere. Kim Bodnia, Tomas Villum Jensen, Nikolaj Lie Kaas og Iben Hjejle gør det godt.

Filmen handler om Harald, der skylder nogle millioner væk til Ratko, og dem skal han skaffe på en eller anden måde. Harald har samtidigt en Papfar, der gerne vil have ham til at finde sin søn, der sidder i et svensk fængsel. Til at hjælpe sig med det hele har han to hjælpere ved navn Martin og Peter.

Hvis den skulle have en karakter, må det blive 7/10.
09-12-2006 - 09:37

Sevilla vs. Real Madrid

For de interesserede kan jeg nævne, at det er i dag - lørdag den 9.12 - at Real Madrid tager til Sevilla for at nappe tre point.

Taberen af kampen mister et skridt i mesterskabskampen. Det bliver forhåbentligt Real Madrid, der trækker det længste strå. Fik jeg nævnt, at jeg er Real Madrid fan ? :)

På nuværende tidspunkt ser stillingen således ud i toppen af La Liga:

1: Barcelona 30 p.
2: Real Madrid 29 p.
3: Sevilla 28 p.

Barcelona spiller forøvrigt også deres kamp mod Real Sociedad i dag. Den bliver vist på Kanal5 før Sevilla vs. Real madrid.

09-12-2006 - 09:21

Ballistic: Ecks vs. Sever

Jeg så Ballistic: Ecks vs. Sever i går, og det bliver ikke en film, jeg skal se igen. Filmen er ikke det dårligste, men absolut heller ikke i nærheden af det bedste.

Filmen er ikke en b-film, da ting som eksplosioner og lokationer er tilfredsstillende. Nogle af kamp-scenerne er tydeligvis inspireret af Matrix filmene, men fejler noget så grusomt. Bil/motorcykel-scenerne rammer heller ikke plet. Det skal forestille at gå hurtigt, men kigger man efter, går det meget langsomt. Handlingen i filmen er også en tynd kop the.

Skuespillet er desværre ikke af særlig høj standard, og det skuffer mig. Antonio Banderas og Luci Liu burde have gjort det meget bedre, da de bestemt har evnerne til det.

Filmen kan da ses, hvis man ikke har noget bedre at lave, men man skulle måske smide en anden film i dvd'en, hvis man har muligheden.
08-12-2006 - 13:29

Info vedrørende First Class Communication

Lidt info til de interesserede.

Det ser nu ud til, at First Class Communication er lukket. Det kunne vel ikke være bedre. Spørgsmålet er så, om butikken åbner igen under et andet navn. Jeg ved ikke, om den fysiske butik på Nørrebrogade også er lukket. Det er der måske en anden, der kan svare på ?

Besøger man 1cc.dk eller fcc.dk, bliver man mødt med følgende:

1CC/FCC er lukket!! Ved reperationer bedes du henvende dig til Mobildoktoren.dk eller telecare.dk (husk at medbringe dit købsbevis) Har du allerede en telefon til reparation gennem os, vil denne blive sendt til dig så snart den kommer retur. Spørgsmålet er så, om de genopstår som en ny butik.

Til dem, der undrer sig over ovenstående, henviser jeg til Handel ikke hos First Class Communication! indlægget, jeg har skrevet, som er at finde i min Blog HER.
07-12-2006 - 22:26

Xbox (360) serviceniveau

Nu er det ved at være 14 dage siden, at sendte min 360 til Microsoft. Da jeg sendte min forrige konsol til reparation, fik jeg en email, da Microsoft havde modtaget min 360 på deres service værksted. Denne gang er der ikke kommet nogen email, så derfor besluttede jeg mig for at kontakte dem.

Damen, jeg får fat på, oplyser, at der kan gå op til 15 arbejdsdage, før jeg modtager min 360 tilbage fra reparation. Jeg må altså væbne mig med tålmodighed.

Denne gang må jeg sige, at serviceniveauet har været ret skidt.

Ovenstående betyder selvfølgelig, at der er mere tid til at tale med kæresten...hmm :)
06-12-2006 - 10:25

The Departed

Jeg var i sidste uge inde at se The Departed - en film af Martin Scorsese.

Meget kort fortalt - så siger jeg ikke for meget - handler filmen om en mafiaboss Frank Costello (Jack Nicholson), som har en stikker/undercover agent (Matt Damon) inde for politiet. Politiet har derimod en undercover agent, som prøver at infiltrere mafia miljøet (Leonardo DiCaprio). Det hele bliver til en hetig cocktail, som bør opleves.

Nogle vil måske mene, at de første 20-25 minutter er lidt langsomme (jeg selv inkluderet), men det er hurtigt glemt igen. Filmen varer for øverigt 2 timer og 30 minutter.

Rollelisten byder - udover førnævnte skuespillere - på Mark Wahlberg, Martin Sheen og Alec Baldwin. Jeg vil faktisk mene, at alle skuespillere spiller på meget højt niveau i denne film.

På nuværende tidspunkt scorer filmen 8.4/10 på Imdb, hvilket svarer til en 77. plads på "250 all-time best".
05-12-2006 - 18:10

Samsung E900

Så ankom min nye mobiltelefon endelig - en Samsung E900.

Et review vil komme senere, når jeg har haft tid til at rode med dyret. I mellemtiden kommer her et billede:



Så har jeg fået leget lidt med telefonen. Nedenstående liste vil blive opdateret i takt med, at jeg får prøvet E900 mere og mere:

Pros:
  • Lækkert design - telefonen ser flot ud
  • Lille telefon - telefonen fylder ikke meget i en lomme
  • Touch knapper - det virker cool
  • God skærm - gode farver
Cons:
  • Touch knapper - det kræver noget tilvænning
  • Menuen - man skal vænne sig til menuen, hvis man kommer fra Sony Ericsson
  • Vibrator - ingen vibrator og ringetoner samtidigt
  • SMS toner - kan ikke udskiftes, selvom de tilhørende er ok
  • Ingen mulighed for ændring af temaer
  • Ingen autofocus eller makro på kamera
Følg Xboxlife her