enfen's blog
01-06-2009 - 17:20

Snydt af Servicegruppen i Hedehusene

Jeg skal forsøge at gøre en lang sag kort, men det bliver nok lidt svært. Det handler i bund og grund om, at jeg føler mig snydt af Servicegruppen i Hedehusene.

Tilbage i marts indleverede jeg et batteri til min bærbar til Servicegruppen på garantien. Det var i hvert fald, hvad jeg dengang fik at vide af receptionisten hos Servicegruppen i Hedehusene. Jeg fik også en kvittering på det:Det viser sig efterfølgende, at batteriet ikke er dækket af garantien. Receptionisten har taget fejl, selvom det er skrevet på min kvittering, at batteriet er dækket af garanti. Da jeg modtager mit batteri bliver jeg samtidigt præsenteret for en regning på 806,25 kr. Min første indskydelse er, at der selvfølgelig er tale om en fejl, og jeg kontakter derfor Servicegruppen med det samme. De er dog ret svære at komme i kontakt med. I hvert fald bliver jeg 3 gange lovet at blive kontaktet, men det sker først 3. gang. Da jeg endelig kommer i kontakt med dem, får jeg at vide at regningen skam er rigtig nok, da Servicegruppen har brugt tid på at fejlfinde. Det sidste passer så ikke helt. For da jeg bliver kontaktet af teknikeren, får jeg at vide, at batteriet skam virker fint. Ja, det gør det også, men fjederen er knækket, hvilket også står på min kvittering. Teknikeren har derfor ikke brugt tid på hverken at læse eller fejlfinde.

Jeg sender derefter et klagebrev til Servicegruppen for at gøre dem opmærksom på det urimelige i at opkræve mig penge for noget, jeg ikke er blevet gjort opmærksom på til at starte med. Ja, jeg er da udmærket godt klar over, at man normalt betaler for fejlfinding, hvis produktet ikke er dækket af garanti. Men jeg får netop at vide, at batteriet er dækket. Havde jeg fra starten fået at vide, at batteriet ikke var dækket af garanti, var det aldrig blevet indleveret. Jeg havde nemlig allerede på det tidspunkt købt et nyt, bedre og mindre batteri til min bærbar. Nedenfor mit klagebrev til Servicegruppen. Det er delt i 2.


I mellemtiden tager jeg på ferie. Da jeg kommer hjem fra ferie, har jeg modtaget et tilbagesvar fra Servicegruppen.

Servicegruppen's afdelingsleder (ham der har svaret tilbage) skriver, at jeg lyver (ikke med de ord), og at deres receptionist KAR ikke har svaret på spørgsmålet angående garanti. Ja, så nemt, kan man vel også forsøge at fralægge sig ethvert ansvar. Men jeg vil ikke finde mig i at blive kaldt en løgner. Og jeg ved med 100 % sikkerhed hvad receptionisten og jeg talte om, og hvad hun svarede. Servicegruppens afdelingsleder var ikke til stede. Receptionisten var endda inde for at kontrollere min garanti for at være sikker på, at jeg nu også havde muligheden for at indlevere mit batteri på garanti. At det så viser sig, at batteriet ikke var dækket alligevel og at receptionisten tog fejl, kan ikke være min skyld eller problem, når jeg får bekræftet garantien af Servicegruppen, og derefter vælger at indlevere batteriet i god tro. Jeg går da ud fra, at receptionisten repræsenterer Servicegruppen, når hun er min kontaktperson, da jeg henvender mig til Servicegruppen

Tilbagesvaret kan ses her:Nu vælger jeg så at offentliggøre sagen, da jeg gerne vil advare andre mod at havne i samme situation. Servicegruppens fremgangsmåde og opførsel er under al kritik. Det bliver også slået op på min Facebookprofil og i en gruppe på Facebook. Samtidigt vil jeg sende sagen til Kontant, Basta og Vagthundene på Ekstrabladet.

Er der andre, der er rendt ind i samme type problem?

Undskyld det lange indlæg.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her