enfen's blog
01-01-2007 - 17:35

Dead Rising

Frank er journalist, og er på jagt efter en god historie. Dette bringer ham til en lille by ved navn Willamette. Byens indbyggere er forvandlet til zombier, og det bliver Frank's opgave at finde ud af hvorfor. Historien i spillet er faktisk rigtigt god.

Karaktererne i spillet - og i særdeleshed psykopaterne - er godt lavet. Psykopaternes personlighed er så fremragende lavet, at man skulle tro, de var ægte.
Der er et utal af forskellige våben i spillet, som tæller sværd, shotgun, økse m.m. Udover det kan man også skifte tøj, hvis man ønsker dette.

AI'en i spillet er desværre ikke den bedste. Det er fint nok, at zombier måske ikke er de skarpeste knive i skuffen. Det bliver dog ret irriterende, når de forskellige survivors i spillet, ikke kan finde ud af at følge en på en tilgivelig måde.

Savesystemet kunne godt være lavet bedre. Du har kun et slot til rådighed. Der hvor problemet opstår er, hvis du saver på et forkert tidspunkt. Da spillet er på tid, og du samtidigt skal være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt, når en ny Case starter, kan der opstå problemer, hvis du har har gemt spillet på et forkert tidspunkt. Kan du ikke nå til det bestemte sted, mister muligheden for at følge historien (Case Files). Har du en Memory Unit (som jeg selv), kan du have to savegames, og det hjælper altså meget.

Grafikken i spillet er god, og storcentret er også lavet godt og flot. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på, at det sagtens kunne have været flottere, når man tager 360'erens krafter i betragtning.

Lyden i spillet leverer også, hvad den skal. For at få den rigtige oplevelse, kræver det selvfølgelig, at man har surround.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her