enfen's blog
29-12-2006 - 00:15

Ghost Recon Advanced Warfighter

Jeg begyndte på Ghost Recon Advanced Warfighter tilbage i Juni måned, men har først nu gennemført spillet. Da det var så lang tid siden, valgte jeg at starte på Hard med det samme, da jeg havde gennemført det på Normal.

Spillet foregår i år 2013 og foregår i Mexico City. Det handler om et hold specialtrænede soldater. De skal forsøge at få amerikansk teknologi tilbage i amerikanske hænder. I deres kamp skal de samtidigt beskytte den amerikanske samt den mexicanske præsident.

Grafikken i spillets singplayer er rigtig flot. Jeg må dog indrømme, at grafikken virkede flottere første gang, jeg spillede spillet. Det skyldes nok, at der i mellemtiden er udkommet så mange andre rigtigt flotte spil til 360. I multiplayer skuffer grafikken desværre. Den lever ikke op til singleplayer oplevelsen, når vi taler om grafik.

Lyden i spillet er rigtigt god, og der bliver gjort god brug af surroundeffekter. Lyden af våben og styring af ens soldater virker som det skal.

En ting, der skuffer mig, er AI'en i spillet. Den kunne være bedre. Tit oplever man, at de mexicanske soldater ikke søger dækning, men i stedet bare bliver stående. Sidstnævnte gør dem til et nemt mål.

Overall er spillet rigtigt godt, og jeg ser frem til G.R.A.W 2, som skulle udkomme i første kvartal af 2007.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her