enfen's blog
24-02-2008 - 19:12

The Club

Når jeg kigger i forummet, overrasker det mig lidt, at antallet af The Club spillere ser ud til at være meget lavt. I går glip af noget. Spillet er sgu genialt, selvom det måske ikke scorer de højeste karakterer, hvis man kigger på Gamerankings.For de uvidende handler spillet om en gruppe mennesker, der er blevet tvunget til at deltage i en form for sport. Tynd historie men det er heller ikke det, det handler om. Det handler om at skyde og gøre det hurtigt.

Bizarre Creations skal have kudos for at prøve noget nyt. Normalt er de kun kendt for deres Project Gotham serie, og det kan faktisk også ses i The Club. Opbygningen i The Club er meget lig de gamle Kudos Challenges fra PGR (1+2+3). Det handler om at score en masse point. For at gøre det, skal man være nøjagtig og hurtig, så man kan holde gang i sin combo. Der er fem forskellige kategorier at dyste i: Sprint, Time Attack, Siege, Survivor og Run the Gauntlet. Jeg foretrækker selv Sprint, som handler om at nå fra A til B. Der er ingen tidsbegrænsning udover den, der skal til for at holde gang i din combo.

Grafikken i spillet er flot, men det når ikke samme niveau som eks. COD4 og Bioshock. Lyden skuffer lidt, da lyden på de forskellige våben kan virke lidt flad. Samtidigt mangler der en del rumble for at sætte prikken over i'et. Der er faktisk ingen rumble, når man skyder med et våben.

The Club har lige så mange leaderboards som PGR spillene. Det vil sige tæt på de 200. Min bedste placering på Live er en 6. plads.

En klar anbefaling herfra. Jeg kan kun sige join the club!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her