enfen's blog
18-11-2006 - 10:20

Tomb Raider Legend

Så blev Tomb Raider Legend gennemført på 360.

Med Tomb Raider Legend, er serien tilbage, hvor den begyndte. Det betyder mere klatren og puzzles. Jeg skal være ærlig og nævne, at jeg kun har spillet 1'eren og 2'eren, samt en lille smule af 3'eren. Derfor bygger førnævnte udtalelse også på, hvad jeg har læst og hørt :)

Selve historien bringer Lara rundt omkring i verdenen - Bolivia, Japan, England m.fl.

Gameplayet er godt, når vi taler om puzzles og det at bevæge sig rundt på banerne. Skydescenarierne kunne godt have været udformet bedre. Spillet byder også på motorcykel-sekvenser. Disse burde have været udelukket, eller i det mindste fintunet meget mere, da de for at sige det mildt stinker. Man har ingen følelse med motorcyklen!

Grafikken i spillet er flot, men ikke rigtig nextgen grafik. Spillet er oprindeligt udviklet med henblik på de tidligere konsoller, og det kan ses. Der er tilføjet lidt ekstra øjeguf, så man ikke kommer til at føle sig helt snydt, når man spiller spillet på en nextgen konsol.

Der er ikke så meget at sige om lyden. Den er ok, men heller ikke mere.

Spillet byder, når man er færdig med hovedhistorien, på lidt ekstra i form af 'The Mansion' - Ms. Croft's hjem. Her kan man også boltre sig med diverse puzzles.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her