Electromizer's blog
31-07-2008 - 09:51

Photoshop'er søges! Race 07 Car Skin

Nu er det sådan at står og skal til at køre med i de høje rækker i racing simulatoren Race 07, og ville jeg gerne høre om der var en her på denne side som evt. var på jagt efter en udfordring, som virkelig vil sætte dine photoshop skillz på prøve? Eller måske ikke?

Det jeg skal have lavet er en fedt skin til min BMW 320si E90, som jeg kan bruge i de online events. Opgaven står på at lave et fedt cover på bilen som ikke bryder nogle regler som jeg skal holde mig inden for.

Så hvis nogen er interesseret så PB mig eller skriv en kommentar her på bloggen, så vil jeg informere dig om alt hvad du behøver at vide, og tilsende dig skin templates og spillets egen Custom Skin Guide.

Så PB mig eller skriv en kommentar, så ser iv på skidet :D

På forhånd tak!

EDIT: Bemærk; At dette IKKE er 3D grafik vi snakker om. Templates'ene er i 2D og spillet sørger selv for at pakke bilerne ind :)

20-07-2008 - 03:36

Gode sange i dårlige genrer..?


Normalt hører jeg kun heavy metal og hardrock. Men nogle gange har min musiksmag nogle vilde og meget mærkelige udslag.. Når de vilde powerriffs af Metallica er kendte toner i mine ører, så er de specielle elektroniske lyde af As In Rebeccamarie lidt på udebane? Eller måske ikke?

Jeg vil her vise nogle af de "mærkelig udslag" i min musiksmag. Jeg er normalt stor modstander af de genrer som disse sange hører til, men disse inde holder et eller andet specielt."Yours Truly - As In Rebeccamarie" Er nok mest kendt for dens debut i en TDC-reklame.

EDIT:  Det er helt umuligt at finde en video af "Time To Pretend" på Youtube som tillader Embedding, så jeg kan kun give jer et alm. link: http://www.youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE&feature=related

"Time To Pretend - MGMT" Efter at have hørt den et par gange, så har jeg fundet ud af at den er lidt mærkelig i det lyriske. Men syntes at bare at det hele lyder godt, når man ignorere teksten. Det syntes jeg ihvertfald :P"Malene - Sys Bjerre" Har jeg fornyeligt stiftet bekendskab med, da Skou linkede den i hans blog. Og jeg var solgt fra starten. Er slet ikke pop-dreng, men den er sang fangede mig bare.

Som jeg sidder her, siger det mig at jeg mangler en sang eller to på listen. Men kan ikke huske dem, men vil add'e dem hvis jeg kommer i tanke om dem.

Enjoy!

- Electro

06-07-2008 - 23:26

Et spil, i mine minder

Nu er det nok her at dem der har gamet mange pc spil for nogle år tilbage, nok ville kunne hjælpe mig med det er problem:

Efter som jeg lige er næsten igennem en af de værste omgange influenza, jeg indtil vidre har haft. Er jeg kommet til krafter og endelig kan research'e efter et spil som jeg kom i tanke om mens jeg lå i min seng og kedede mig.
Det spil her er det mange år siden jeg har spillet, og jeg kan huske jeg at spillede på min storebror computer. Mener det kommer fra en "demo-cd der har fulgt med et computermagazin.

Men for at nævne det jeg kan huske om det:

Det første var et spil, hvor mand så gameplayet fra et "overview", som i f.eks strategi-spil. Det handlede om at man blev sat foran en trafikulykke, og så skulle man så bestemme hvad der skulle sættes ind, og hvad de indsatte enheder så skulle gøre. F.eks. noget som jeg husker klart. (som nok var første mission i spillet)
Der var mand på en landevej, hvor at en på en motorcykel var kort ind i en traktor. Der skulle så indsættes en ambulance; til ham på motorcyklen
En brandbil; pga. benzin fra motorcyklen som lå udover det hele.
En politivogn; til at klare trafikken.
Og 2 ladvogne; til at hente motorcyklen og traktoren.

Så en anden ting som også en ting som jeg husker var at, hvis man ikke fik en brandbil til at tage sig af benzin udslippet, så ville motorcyklen antænde når den blev hentet af ladvognen.

Det er et eller andet der siger mig at spillet hed "Emergency", men kan ikke finde noget på google om det.

Håber at der er nogen som kan hjælpe mig, og kender til dette spil :)

Følg Xboxlife her