Electromizer's blog
20-07-2008 - 03:36

Gode sange i dårlige genrer..?


Normalt hører jeg kun heavy metal og hardrock. Men nogle gange har min musiksmag nogle vilde og meget mærkelige udslag.. Når de vilde powerriffs af Metallica er kendte toner i mine ører, så er de specielle elektroniske lyde af As In Rebeccamarie lidt på udebane? Eller måske ikke?

Jeg vil her vise nogle af de "mærkelig udslag" i min musiksmag. Jeg er normalt stor modstander af de genrer som disse sange hører til, men disse inde holder et eller andet specielt."Yours Truly - As In Rebeccamarie" Er nok mest kendt for dens debut i en TDC-reklame.

EDIT:  Det er helt umuligt at finde en video af "Time To Pretend" på Youtube som tillader Embedding, så jeg kan kun give jer et alm. link: http://www.youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE&feature=related

"Time To Pretend - MGMT" Efter at have hørt den et par gange, så har jeg fundet ud af at den er lidt mærkelig i det lyriske. Men syntes at bare at det hele lyder godt, når man ignorere teksten. Det syntes jeg ihvertfald :P"Malene - Sys Bjerre" Har jeg fornyeligt stiftet bekendskab med, da Skou linkede den i hans blog. Og jeg var solgt fra starten. Er slet ikke pop-dreng, men den er sang fangede mig bare.

Som jeg sidder her, siger det mig at jeg mangler en sang eller to på listen. Men kan ikke huske dem, men vil add'e dem hvis jeg kommer i tanke om dem.

Enjoy!

- Electro

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her