Electromizer's blog
06-07-2008 - 23:26

Et spil, i mine minder

Nu er det nok her at dem der har gamet mange pc spil for nogle år tilbage, nok ville kunne hjælpe mig med det er problem:

Efter som jeg lige er næsten igennem en af de værste omgange influenza, jeg indtil vidre har haft. Er jeg kommet til krafter og endelig kan research'e efter et spil som jeg kom i tanke om mens jeg lå i min seng og kedede mig.
Det spil her er det mange år siden jeg har spillet, og jeg kan huske jeg at spillede på min storebror computer. Mener det kommer fra en "demo-cd der har fulgt med et computermagazin.

Men for at nævne det jeg kan huske om det:

Det første var et spil, hvor mand så gameplayet fra et "overview", som i f.eks strategi-spil. Det handlede om at man blev sat foran en trafikulykke, og så skulle man så bestemme hvad der skulle sættes ind, og hvad de indsatte enheder så skulle gøre. F.eks. noget som jeg husker klart. (som nok var første mission i spillet)
Der var mand på en landevej, hvor at en på en motorcykel var kort ind i en traktor. Der skulle så indsættes en ambulance; til ham på motorcyklen
En brandbil; pga. benzin fra motorcyklen som lå udover det hele.
En politivogn; til at klare trafikken.
Og 2 ladvogne; til at hente motorcyklen og traktoren.

Så en anden ting som også en ting som jeg husker var at, hvis man ikke fik en brandbil til at tage sig af benzin udslippet, så ville motorcyklen antænde når den blev hentet af ladvognen.

Det er et eller andet der siger mig at spillet hed "Emergency", men kan ikke finde noget på google om det.

Håber at der er nogen som kan hjælpe mig, og kender til dette spil :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her