Electromizer's blog
17-09-2008 - 15:28

Hand of Pop.. erm Blood

Sad lige og surfede rundt på TDC's Musikstore, da jeg køb fordi denne side:

Til alle dem der ikke kender Bullet of My Valentine's "Hand of Blood". Så er den her:Ikke lige frem en sang jeg ville kalde pop xD12-09-2008 - 16:52

NOOOOOO! Så skete det!

RROD - Red Ring of Death.
Troede ikke det skulle ske for mig før om lang tid...

I dag da jeg ville tænde min box, for at hente den Metallica pakke til GH3 så kom det frygtede signal i ringen..
Troede virkelig ikke mine egne øjne..

Andre der har haft RROD og fået den repareret uden problemer?
Min box er fra julen 06. Altså den er omkring 1 år og 8 måneder (ca.)
Ringer man bare til support og snakker med dem om det?

Nej hvor er d' nedern'
05-08-2008 - 23:37

Skanderborg festival!

Nu er der meget kort tid til jeg skal bare brudt min festival-mø(g)dom! Skal på Skanderborg festival på torsdag! Efter som at der kun er bands der har min interesse den dag, så starter jeg småt ud første gang :)

Hovedårsagen til at jeg tager til skanderborg festival er at, et af mine yndlingsbands; Nightwish besøger Danmark igen. Og efter som jeg måtte gå glip af deres tour-koncert. Så syntes jeg at jeg måtte se dem denne her gang.

Glæder mig helt sindsygt til netop at se og opleve dem live. Og lige for at få det på plads, så er jeg fan af det "nye" Nightwish, som mange kalder det. Altså efter forsanger skiftet. Har forklaret alt dette i et tidligere blogindlæg så gider ikke til det igen :P

Mine forventninger:
- At jeg får en god plads :)
- At de spiller mit yndlingsnummer "Sahara"

- At de spiller "The Islander"
- At de spiller "7 Days To The Wolves"
- "The Heart I Once Had" ville heller ikke være dårligt :P
- Og at det generalt bliver en fed oplevelse :)

Så jeg går bare at håber på så lidt regn så muligt den dag, men det ser sku' skidt ud indtil vidre :/

Nightwish er måske højdepunkt, men ikke det eneste band jeg glæder mig lidt til. Men når man har chancen til at se Volbeat, så griber mand den :P

Mine forventninger:
- Har ikke de store forventninger, kun at de spiller "The Garden's Tale" :)

Det var det for denne gang. Hvis der er andre der skal på dette års festival, har været det eller bare har nogle gode råd, så skriv en kommentar :P


31-07-2008 - 09:51

Photoshop'er søges! Race 07 Car Skin

Nu er det sådan at står og skal til at køre med i de høje rækker i racing simulatoren Race 07, og ville jeg gerne høre om der var en her på denne side som evt. var på jagt efter en udfordring, som virkelig vil sætte dine photoshop skillz på prøve? Eller måske ikke?

Det jeg skal have lavet er en fedt skin til min BMW 320si E90, som jeg kan bruge i de online events. Opgaven står på at lave et fedt cover på bilen som ikke bryder nogle regler som jeg skal holde mig inden for.

Så hvis nogen er interesseret så PB mig eller skriv en kommentar her på bloggen, så vil jeg informere dig om alt hvad du behøver at vide, og tilsende dig skin templates og spillets egen Custom Skin Guide.

Så PB mig eller skriv en kommentar, så ser iv på skidet :D

På forhånd tak!

EDIT: Bemærk; At dette IKKE er 3D grafik vi snakker om. Templates'ene er i 2D og spillet sørger selv for at pakke bilerne ind :)

20-07-2008 - 03:36

Gode sange i dårlige genrer..?


Normalt hører jeg kun heavy metal og hardrock. Men nogle gange har min musiksmag nogle vilde og meget mærkelige udslag.. Når de vilde powerriffs af Metallica er kendte toner i mine ører, så er de specielle elektroniske lyde af As In Rebeccamarie lidt på udebane? Eller måske ikke?

Jeg vil her vise nogle af de "mærkelig udslag" i min musiksmag. Jeg er normalt stor modstander af de genrer som disse sange hører til, men disse inde holder et eller andet specielt."Yours Truly - As In Rebeccamarie" Er nok mest kendt for dens debut i en TDC-reklame.

EDIT:  Det er helt umuligt at finde en video af "Time To Pretend" på Youtube som tillader Embedding, så jeg kan kun give jer et alm. link: http://www.youtube.com/watch?v=XVnRzEjpUmE&feature=related

"Time To Pretend - MGMT" Efter at have hørt den et par gange, så har jeg fundet ud af at den er lidt mærkelig i det lyriske. Men syntes at bare at det hele lyder godt, når man ignorere teksten. Det syntes jeg ihvertfald :P"Malene - Sys Bjerre" Har jeg fornyeligt stiftet bekendskab med, da Skou linkede den i hans blog. Og jeg var solgt fra starten. Er slet ikke pop-dreng, men den er sang fangede mig bare.

Som jeg sidder her, siger det mig at jeg mangler en sang eller to på listen. Men kan ikke huske dem, men vil add'e dem hvis jeg kommer i tanke om dem.

Enjoy!

- Electro

Følg Xboxlife her