Effix's blog
07-09-2007 - 20:03

Endelig fik jeg min Xbox360!

Langt om længe fik jeg købt mig en Xbox360! til Zexmorfs store begejstring... nu har han også planget mig som et lille DAMP-barn siden 360 kom på det danske markede.
Købet fandt sted i Bruuns Galleri i Århus ved Merlins åbningssalg. Zexmorf var jo skyld i det helt store hype så vi stod op kl. ukristeligt tidligt (det er kl.6)  for at sikre os en go plads i køen da der kun var 50stk til salg. Det tegnede også alt sammen rigtig godt da vi sammen med 4 andre stod ved indgangen til Bruuns Galleri og ventede på at vagten ville rulle gitteret op ind til butikken så vi kunne komme først i køen. Vi forhørte hva de andre 4 skulle købe og det viste sig at jeg var den eneste der skulle have en 360.. Dette beroligede Zexmorf og han faldt lidt til ro....men det varede ikke længe for da gitteret blev kørt op og vi gik med roligt skridt mod Merlin gik det hurtigt op for os at Bruuns Galleri havde haft en åben indgang et andet sted, så der var allerede formet en kø på 22personer. Vi fik trukket nr.23 så var jeg rolig igen da der jo var 50stk xbox360... MEN Zexmorf er jo fantastisk til at piske en stemning op og var faktisk så urolig for jeg ikke kunne nå at få en 360 at han måtte forlade køen og gå i DSB Kiosken for at købe en beroligende cocio... lol!
Da zexmorf vendte tilbage efter en rum tid var nerverne dulmet af Cocio's chokoholiske rus og han var igen til at tale med. hehe... Kort efter træder hele dette køtilbuds arrangement ind i twillightzonen da Kåre Norge Wannabe guitar virtuose stiller sig grej op 2stk High End FeinSmecker højtalere et mini equalizer system som ville gøre selv den mest garvede roadie misundelige og sågar et "jeg-har-da-max-overskud-så-jeg-hviler-min-fod-her"-Stativ. Hele ensamblet må have kostet ham hele hans opsparing for der var ingen stol så Merlin måtte diske op med 3stk kasser med kopipapir...heh der faldt hele hans image lidt til jorden. Anyways han begynder at hive i guitaren på bedste højskolemaner, og tiden går og klokken slår og vores nummer bliver råbt og vi træder frem og siger en stk xbox360 tak! og så var den hjemme.. Zexmorf lider så åbenbart at kromosom fejl så har det kvindelige shoppe gen og forlader ikke merlin uden at købe en Sony Fladskærm.
Så i aften så den på Gears of War... og Zexmorf får klø!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her