Dark x Crow's blog
04-09-2007 - 20:06

EB Games

Hey jeg tænkte at jeg ville dele en lille oplevelse med jer flinke mennesker her inde på xboxlife.dk.

Jeg var idag nede i EB Games i kolding storcenter, bare for at kigge om der var noget der var værd at købe, og det var der da, jeg får øje på et skilt hvor der står "FÅ XBOX ELITE FOR KUN 99kr, hvis du bytter din 360 og 5 spil", nice tænker jeg så og kontakter en af de rare mennesker der arbejder på stedet, og jeg stiller et par spørgsmål omkring hvad der skal følge med osv.
da alt er klaret siger jeg så og jeg citere "fint jeg kommer ned med min box senere idag" hvorefter han svarer: "det lyder fint".
alt er godt i min lille verden, jeg kommer hjem, finder alt det der skal med og så formatere jeg min harddisk, pakker boxen ned i en taske og tager glad afsted mod EB Games, da jeg ankommer går jeg så ind og stiller tasken på bordet, hvorefter en anden rare medarbejder kommer hen og spørger hvad han kan hjælpe med, jeg smiler og siger at jeg gerne ville bytte min box og 5 spil til den dejlige tilbud som der står på den fine plakat... MEN...
manden der lige pludselig ikke var så rar mere da han siger til mig at de endnu ikke har modtaget nogle af de nye maskiner, jeg bliver lidt forviret da manden tidligere havde sagt at jeg bare skulle komme ned og få min box byttet, expediente tilbyder at jeg kan få mit telefon nummer skrevet ned og de så vil kontakte mig når de får dem hjem. så jeg må tage afsted igen med min 360 i tasken..

Mine spørgsmål kommer så her...
Hvorfor have en reklame oppe for et produkt de ikke har?
Hvorfor får jeg af vide at jeg bare kan komme ned og få min xbox360 byttet til en Elite når de ikke har nogle?
Har EB Games så dårlig servis elle steder eller har jeg bare været uheldig?
Det er nok det største tilfælde af inkompetence jeg længe har set inde for Butikker.

Jeg undskylder stavefejl men gider ikke til at læst det igennem.. :P

/Dx
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.