Duoen's blog
24-02-2007 - 21:21

Din yndlings spiludvikler

Vi har vel alle et udviklerhold som vi bare elsker. Et hold af udviklere vi bare ved er garant for sublim underholdning og hvor man ikke er i tvivl om at man får et produkt som til fulde opfylder ens præferencer, hver gang!


Sebastian:

Der er en del udviklere som jeg sætter stor pris på, her er i tilfældig rækkefølge nogle stykker af dem:

Nintendo
Jeg er stor Zelda fan og det er nok den største grund til at jeg bare elsker Nintendo. Ved bare at et nye Zelda spil nok skal falde i min smag. Samtidig er Nintendo en udvikler som aldrig er bange for at kaste sig ud i nye genre. Dog er det ikke alt fra Nintendo jeg gider at spille, eller kan nå for den sags skyld, der kommer simpelthen for mange titler. Lige nu er de titler jeg ser mest frem til de nye spil fraZelda og Mario.

Blizzard
Her er et udviklerhold man bare ikke kan gå galt i byen med. Alle deres spil er fantastiske og deres evne til at lave fængende spil er helt uset. Deres egen kvalitetskontrol er også helt unik og skyld i, at i hvert fald to spil tæt pårelease er blevet annulleret (Et Warcraft adventure spil og Starcraft Ghost ). Der er bare noget over deres spil som gør at man aldrig bliver trætte af dem og dårligt kan stoppe med at spille dem igen (WOW host!)

Bioware
Blev blæst væk af NWN og KOTOR, især KOTOR havde en så fantastisk historie at man bare blev drævet frem. Det tætteste jeg er kommet på samme følelse som man får når man læser en god bog. Hvilket jeg synes godt kan mangle i en del spil. Masseffect ser btw. rigtig spændende ud, så hold lige øje med det!

Af andre gode udviklere kan nævnes Capcom (Resident Evil især), Valve (Half Life).

 

Tommy:

 

Generelt er der ingen særlige udviklere som jeg foretrækker over andre. Jeg spiller bare de spil som er fede, om de kommer fra Nintendo eller Namco er mig underordnet. Men vil da gerne alligevel fremhæve de udviklere der står bag et par af mine yndlings spilfranchises:-)

 

Konami:
Er meget glad for Metal Gear serien, som er lavet af Konami. Hideo Kojima er den primære kreative motor bag serien, og han og hans team gør et fabelagtigt stykke arbejde. De er virkelig kreative, og tør flytte grænserne for hvad man kan, og ikke kan i spil.

 

Capcom:
Denne udvikler står bag, hvad der i mine øjne er den ultimative survival-horror serie, nemlig Resident Evil. Der har godt nok været et eller flere lidt tvivlsomme kapitler i denne serie, men generelt har de været rigtig fede. Resident Evil serien fik sin helt store renæssance i form a RE 4, som jeg synes er et af de fedeste spil jeg nogensinde har prøvet.


Hvilke udviklerer er jeres yndlings
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her