Duoen's blog
24-02-2007 - 21:21

Din yndlings spiludvikler

Vi har vel alle et udviklerhold som vi bare elsker. Et hold af udviklere vi bare ved er garant for sublim underholdning og hvor man ikke er i tvivl om at man får et produkt som til fulde opfylder ens præferencer, hver gang!


Sebastian:

Der er en del udviklere som jeg sætter stor pris på, her er i tilfældig rækkefølge nogle stykker af dem:

Nintendo
Jeg er stor Zelda fan og det er nok den største grund til at jeg bare elsker Nintendo. Ved bare at et nye Zelda spil nok skal falde i min smag. Samtidig er Nintendo en udvikler som aldrig er bange for at kaste sig ud i nye genre. Dog er det ikke alt fra Nintendo jeg gider at spille, eller kan nå for den sags skyld, der kommer simpelthen for mange titler. Lige nu er de titler jeg ser mest frem til de nye spil fraZelda og Mario.

Blizzard
Her er et udviklerhold man bare ikke kan gå galt i byen med. Alle deres spil er fantastiske og deres evne til at lave fængende spil er helt uset. Deres egen kvalitetskontrol er også helt unik og skyld i, at i hvert fald to spil tæt pårelease er blevet annulleret (Et Warcraft adventure spil og Starcraft Ghost ). Der er bare noget over deres spil som gør at man aldrig bliver trætte af dem og dårligt kan stoppe med at spille dem igen (WOW host!)

Bioware
Blev blæst væk af NWN og KOTOR, især KOTOR havde en så fantastisk historie at man bare blev drævet frem. Det tætteste jeg er kommet på samme følelse som man får når man læser en god bog. Hvilket jeg synes godt kan mangle i en del spil. Masseffect ser btw. rigtig spændende ud, så hold lige øje med det!

Af andre gode udviklere kan nævnes Capcom (Resident Evil især), Valve (Half Life).

 

Tommy:

 

Generelt er der ingen særlige udviklere som jeg foretrækker over andre. Jeg spiller bare de spil som er fede, om de kommer fra Nintendo eller Namco er mig underordnet. Men vil da gerne alligevel fremhæve de udviklere der står bag et par af mine yndlings spilfranchises:-)

 

Konami:
Er meget glad for Metal Gear serien, som er lavet af Konami. Hideo Kojima er den primære kreative motor bag serien, og han og hans team gør et fabelagtigt stykke arbejde. De er virkelig kreative, og tør flytte grænserne for hvad man kan, og ikke kan i spil.

 

Capcom:
Denne udvikler står bag, hvad der i mine øjne er den ultimative survival-horror serie, nemlig Resident Evil. Der har godt nok været et eller flere lidt tvivlsomme kapitler i denne serie, men generelt har de været rigtig fede. Resident Evil serien fik sin helt store renæssance i form a RE 4, som jeg synes er et af de fedeste spil jeg nogensinde har prøvet.


Hvilke udviklerer er jeres yndlings
20-02-2007 - 22:41

Fedeste spilkarakterJeg står på en klippe afsats. Flere hundrede meter under mig slår det iskolde vand hidsigt ind mod de skarpe forrevne klipper. Pludselig uden videre lader jeg mig dumpe mod det frådende afgrundsdyb. Den isnende vind slår mod mit ansigt, og det blæksorte vand kommer tættere og tættere på.... Ja det er introen til spillet God of War der referes til her og det er netop sådan nogle scener i et spil, som gør at man begynder at føle et særligt bånd med den figur man styrer gennem hele spillet. Det er netop dette bånd, der gør at man måske synes særlig godt om en spilkarakter, og det er derfor vi gerne vil vide, hvilken spilkarakter der er jeres favorit, og hvorfor.  

 

Sebastian:

Jeg har efterhånden mødt mange fede spilkaraktere igennem alle de spil jeg har spillet. Haft sjove oplevelser med Jak and Daxter og Crash Bandicoot, opsøgt hemmeligheder i skjulte grotter sammen med Lara Groft, dræbt aliens som Master Chief og Gordon Freeman. Og spist slanger, samt gemt mig i papkasser som Snake. Ja og der er da snart ikke den ting jeg ikke har lavet sammen med Mario, spist diverse skumle svampe, kørt bil, spillet fodbold, tennis, ja han må siges at være et multitalent!


Men én spilkaraktere har bare så meget mere at byde på efter min mening, så meget dybde at man bare ikke kan lade være med at føle med ham i alle hans fantastiske eventyr. Han starter som regel som en ganske almindelig dreng, men efterhånden som spillet udvikler sig, følger man samtidig en fantastisk udvikling, fra en lille dreng til helten som hele verden må lægge deres skæbne hos. Jeg elsker den måde man langsomt får nye items på og ligeså snart man mestrer det, får man et nyt til sit inventory. Samtidig er spillene bygget omkring en meget stram og sublim historie, hvor der altid skal udvises heltemod. Sidste spil i serien jeg har spillet (hvis du ikke har gættet det, snakker jeg om Zelda!) er "Wind Waker" hvor man i spillet samtidig nåede at blive gode venner med en underlig flok pirater og en drage. Det er svært helt at pege på hvad der gør serien så fed, men historien kan bare føre dig gennem hele følses registret. Fra glæden ved at klare en dungeon, til chok og fortvivelse over sin kidnappede søster. Eller den stærke følelse man får af venskab og mod fra alle de skøre væsner man møder i spillet som hjælper én på vej mod at rede verden.Udover Link, elsker jeg også Kratos, Snake og Gordon Freeman og tilstedeværelsen af disse personligheder er for mig nok til at investere i et spil. Desværre er Sonic et bevis på at ens ynglingspersonligheder ikke altid er nok til at oprette kvalitet i spil, for det er da godt nok gået meget ned af bakke for ham (bare et lille surt opstød).Tommy:

Med hensyn til dette spørgsmål, er jeg ikke et sekund i tvivl. Der er mange spilkaraktere som jeg synes er rigtig seje, men kun en som i særdeleshed skiller sig ud. Denne karakter er Solid Snake, som er helten Metal Gear spillene.

Man er som Snake ene mand oppe imod umulige odds, og man kan ikke stole på nogen, end ikke ens egne overordnede. Det eneste man kan sætte sin lid til er sig selv, dvs. Snake. Men i dette tilfælde er det ret heldigt, for Snake er intet mindre end en enmands hær. Han slås bedre end Jet Li, bruger federe gadgets end James Bond, og er mere cool end Bruce Willis. Der er ikke de ting man som Snake ikke kan klare: Jagerfly, kamphelikoptere, snigskytter, vampyrer, gale bombemænd, tanks, alverdens elitesoldater og ikke mindst kæmperobotter.

I MGS spillene bliver Snake bragt til live af skuespilleren David Hayter, som lægger stemme til ham, og han gør et intet mindre end fremragende stykke arbejde. 

Det der i særdeleshed gør at jeg har valgt Snake som favorit er at han i mine øjne er den cooleste, stærkeste og mest troværdige karakter jeg nogensinde har spillet som. 


Den tætteste runner up til Snake, må helt sikkert være Kratos, den seje anti-helt fra God of War

19-02-2007 - 21:40

Et modsvar til gamemakerman 1. del

Her for noget tid siden kom gamemakerman, med 7 grunde til ikke at vælge PlayStation 3. Jeg syntes derfor at PlayStation 3 var berettiget til et forsvar, udover det blog indlæg baggi94 lavede, og de kommentarer jeg postede i gamemakermans indlæg. (Jeg postede som anonym i første omgang, dernæst Tommylj og slutteligt som SLØJT. Grunden til mine mange ”aliaser” er en længere historie. Send mig en PM hvis du vil have den:-P)

 

Dette er hermed en slags compilation af de svar jeg skrev i gamemakermans blog, og ligeledes et direkte modsvar på hans anti-PS3 indlægJ Ved godt at dette kan synes en anelse malplaceret på et xbox forum, og jeg er generelt imod trolling, men dette er min personlige blog, så jeg synes godt det kan gå an. And everybody is entitled to a defense.


Gamemakerman skrev:
7:
Sony's måde at behandle det Europæriske market har været under alt kritik med PSP og de brilliere igen med PS3, ved at give os usandsynlige høje priser, intet ekstra som Amerikanerne/Japanerne ikke har fået og ikke mindst det faktum at vi igen er blevet set på som der laveste prioitet. Som kunde vil jeg slet ikke finde mig i det som Sony har gang i, når de hopper uden om deres løfter, samt vælger at skide dypt på os, ved at give os astronomiske priser.

Jeg siger:
Tror at en af grundene til at de valgte at udsætte launchen i EU, var så der ikke ville være en kæmpe mangel på maskiner globalt. Overvej en global konsol launch med kun en million maskiner til rådighed. Det ville vække et kæmpe ramaskrig. Desuden får vi grundet udsættelsen, en langt federe launch-lineup end den de fik i USA/Japan. De første 500.000 der registrerer sig på PlayStation netværket får desuden også Casino Royale på Blu-Ray helt gratisJ  

Gamemakerman skrev:

6:
PS3 går til omkring 3500 kr i Japan og USA for 60 gb udgaven, jeg mener at det er komplet usmagligt at Sony ikke kan finde ud af at give os en prismodel der minder om det de kan lancere derovre, ved godt at der er moms og andre udgifter, men at prisen så skal være næsten 2000 kr mere holder ingen steder. Jeg siger:I EU skal vi altid betale mere for konsoller end i US/Japan. En 60 GB PS3 koster 599$ i USA og 599 Euro i EU. (Link http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3 ) Grundet det faktum at Euroen er en stærkere valuta skal vi betale mere for maskinen herhjemme. Men nøjagtig det samme er tilfældet med Xbox 360: Prisen på xbox 360 er i USA (399$) hvor prisen på xbox 360 i EU er (399 Euro). Her er et link http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360. Så du skal tænke på at det ikke kun er Sony der er badguys her. Og som du selv siger, er der også en kæmpe bunke afgifter og deslige vi skal belemres med. Gamemakerman skrev: 5:
Blu-Ray kan ende med at blive døden for PS3, da hvis det format ender som det nye betamax, så dem der køber en PS3, kan i værste fald skulle finde sig i at skulle betale ca 1500 kr for noget der ikke vil kunne bruges fremover, men igen kan det blive en stor succes, men så godt som PS3 klarer det lige nu, vil jeg kalde det for en synkende skude.

Jeg siger:
Tvivler på at Blu-Ray kommer til at tabe formatkrigen. Mener kun det er Universal der stadig kun eksklusivt støtter HD-DVD, dvs at PS3 har langt den største studieopbakning: http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=57952 . Allerede nu sælger Blu-Ray bedre end HD-DVD (http://www.joystiq.com/2007/02/05/ps3-driving-blu-ray-movie-sales-outpacing-hd-dvd/) , og en af de primære drivkræfter er PS3, som pt. både er en af de bedste- og billigste Blu-Ray afspillere på markedet. Det lader nu også til at Blu-Ray formatet allerede har sejret i Australien: http://www.gwn.com/news/story.php/id/11283/Sydney_Herald_Blu-ray_the_Winner.html  

Gamemakerman skrev:

4:
Sony har siddet på nærmest alle udviklerne med PS2, men i det seneste 1½ år har vi set en ufattelig stor del af de udviklere hoppe på Xbox 360 i stedet for PS3. Playstation 3 får ikke titler såsom Bioshock, Alan Wake og en hel stribe andre spil. Der er også ufatteligt mange PS3 spil som er hoppet på Xbox 360 såsom Virtual Fighter 5, Assasins Creed og en del andre, men også den serie som i mine øjne reddede PS2, den serie var naturligtvis Grand Theft Auto. GTA IV er på Xbox 360 fra dag 1 og der er ufatteligt mange der gerne vil købe en ny konsol, bare for at spille GTA IV, så Xbox 360 vil uden tvivl komme til at vinde på Sonys bekostning.

Hvor blev alle Sonys ekslusive spil lige af, er skuffet sony, meget skuffet.

Jeg siger:
Ville næppe sige at titler som VF 5 og AC er ”hoppet ” på 360. Det har sikkert lige fra starten været meningen at disse var multiplatform titler. Faktisk mener jeg sågar at Assassins Creed blev announcet til 360 først, dog under navnet Project Assassins. Desuden er dette også sket den anden vej rundt f.eks. med Saints Row og Oblivion, som nu er på vej til PS3.
Jeg ville ikke ligefrem sige at Sony mangler eksklusives: MGS 4, FF XIII, Gran Turismo, White Knight Story, Heavenly Sword, Devil May Cry 4, Warhawk, Tekken 6, Lair, Motorstorm, Afrika, Resistance, Ratchet & Clank, Uncharted: Drake’s Fortune, Formula one 06, Eye of Judgement og Killzone 2. Alle disse (på nuværende tidspunkt), blandt mange andre kommer EKSKLUSIVT til PS3. 

Gamemakerman skrev:

3:

PS3 er forældet fra dag 1, ikke på sin fine Cell Precessor, men derimod RSX grafikchippen. RSX er en meget gammel model når det kommer på det tekniske punkt, men udviklerne har let ved at bruge den teknologi da den jo er gammel, men derimod kan grafikken ikke forbedre sig markant som Xbox 360 kan. Vil skyde på at vi allerede har set 70% af det som PS3 kan grafisk, men et andet problem er at vi vil se meget få komplekse spil, da det kræver mange ressurser for et firma for at kunne lave fks ordenlig fysik via Cell, så vores spil vil kunne blive teknisk bedre, men visuelt vil de ikke kunne opnå det store og det vil være umådeligt få spil som faktisk vil kunne tage brug af meget af det som PS3 har at byde på.

Jeg siger:Det eneste jeg kan sige her er: Hvori alverden får du disse tal fra????? At RSX er forældet teknologi? At vi allerede har set 70% af PS3’s grafiske kunnen?  

Gamemakerman skrev:

2:
Udviklerne afskyr Playstation 3 da den er umådelig svær at lave spil på, vi har personer såsom John McCarmark som priser Xbox 360 for sit gode arbejdsområde og afskyr Playstation 3, da den er slemmere at udvikle på, end Playstation 2. En anden større person som har været inde på hvor god PS3 er at udvikle til, er ingen mindre en Gabe Newell. Gabe Newell er leder af Valve som jo står bag Half-Life serien og han vil ikke have at firmaet skal røre PS3 med en ildtang. Half-Life 2 til PS3 bliver lavet af EA, ikke Valve selv.

Som kunde vil jeg skide hul i om den er svær at udvikle til, men så igen har den en gigantisk stor indflydelse på hvilke spil vi ser til den.

Jeg siger:
Igen mener jeg bare du slynger et par tilfældige navne ud. Jeg har godt nok selv læst noget om at Gabe Newell kastede mudder efter PS3, men synes ikke du ”backer dine claims up”. At PS3 skulle være svær at udvikle til, afhænger nok af udviklerne selv. Her er et link der direkte modsiger det du siger, nemlig at PS3 angiveligt skulle være sværere end PS2 a udvikle til. http://biz.gamedaily.com/industry/feature/?id=11718  

Gamemakerman skrev:
1:
Det ser ud til at Sony faktisk har glemt alt om hvad Playstation navnet faktisk går ud på, da man i Playstation 3 får en Blu-Ray afspiller der kan afspille spil. Playstation 3 har ingen titler der er meget værd på nuværdende tidspunkt, de spil som allerede er på den, består af 75% multiplatforms titler som er bedst på rivaliserende platforme og resten er så en blanding af ekstremt dårlige, men også 2 okay spil. Playstation 3 mangler en stortitel til at drive den frem, Xbox 360 lancerede med en okay lancering, men fik jo helt store titler i foråret som Fight Night Round 3, Oblivion og GRAW, hvor er titler på størrelse med disse så på PS3 lige nu?

Playstation 3 har dog 2 ekstremt store spil i vente i form af MGS 4 og FFXIII, men personligt må jeg sige at FFXIII er som et dødt projekt for mig efter den umådelige store skuffelse som FFXII var for mig. MGS 4 kan lokke mig til at købe en PS3, men vi snakker om en titel som vi ikke ser om mindst et års tid. 

Jeg siger:

Nu synes jeg ikke at det ligefrem var en stærk launch-lineup 360 havde. Dette er dog ofte tilfældet med nye konsoller. Som jeg skrev før, er der rigtig mange fede exclusives på vej til PS3. For at runde af, synes jeg også man får meget mere end blot en Blu-Ray afspiller i PS3. Med en 60 GB PS3 får du: Indbygget 60 GB harddisk, 1080p kompatibel konsol, Gratis Online, Bagud- kompatabilitet, indbygget wifi, trådløse controllers som standard, Flash kort læsere og en konsol som kan fungere som mediecenter samt interagere med PSP og sidst men ikke mindst er linux kompatibel. Hvis vi sammenligner nogle af disse ting med 360, synes jeg helt klart at PS3 er en maskine hvor man får mere for sine penge.
Xbox 360 er IKKE kompatibel med nogen af næstegenerationsmedierne, medmindre du køber et eksternt HD-DVD (ca. 1200 kr.) drev til den. På 360 koster det penge at spille online. På 360 skal man købe en adapter hvis man vil have wifi. 360 har 20 Gb som maksimal HDD kapacitet (PS3 har 20 GB som minimum, med mulighed for at udvide på begge modeller). Det er kun 360 premium som har trådløse controllers. Og slutteligt har 360 ikke nogen Flash kort læsere

Slutkommentarer
Til slut vil jeg gerne påpege, at jeg synes, at gamemakerman's indlæg bærer præg af for mange underlige påstande, og for få kilder til at bakke dem op.

Anden del af debatten vil snart blive postet.

15-02-2007 - 13:37

Fedeste boss nogensinde


Så er det tid til den første rigtige blog post:-)


Emnet som vi godt kunne tænke os at snakke om, er som overskriften siger: fedeste boss fight(s). Vi kunne godt tænke os at vide hvilken boss fight(s) i et spil, i synes har været fedest. Nedenunder følger hver vores beretning om de fedeste bosskampe nogensinde:-)


Tommy:

Jeg må tilstå at denne her nok er en lidt svær en for mig. Har en del bosskampe som jeg syntes var vildt blærede, men skal jo starte et sted. Skal lige advare mod at der er spoilers nedenunder for dem der ikke har spillet de spil jeg omtaler:


Final Fantasy 7, har en af de bosskampe jeg har fundet aller mest belønnende, men også en af de sværeste bosskampe nogensinde. Jeg snakker om kampen mod emerald weapon. Jeg kan ikke engang huske hvor mange gange jeg måtte kæmpe mod dette undervands-residerende 1 mio. HP monster. Det krævede mange timers arbejde at skaffe de nødvendige materier, og gøre dem tilstrækkeligt stærke før jeg kunne klare dette bæst. Først måtte jeg opdrætte en guld chocobo, (hvilket i sig selv er tidskrævende) for derefter at kunne jeg så få fat i den almægtige knights of round summon. Men den i sig selv var ikke nok desværre. Jeg måtte også skaffe både Cloud, Barret og Red XIII's stærkeste limitbreaks, samt lev'le en del materier op, før jeg endelig kunne stå ansigt til ansigt med emerald weapon, og gå ud af kampen som sejrherren.

Det der gjorde denne bosskamp så fed var at man gang på gang havde fået tæsk af emerald (som regel efter at have pryglet ham i lang tid, og hvorefter han så på mest nonchalante facon dræber en med et eneste angreb). Det var netop dette der gjorde at man i sandhed følte at man havde præsteret noget når man endelig formåede at besejre ham, efter mange mange timers frustration. Her er et lille youtube link, hvor han virker legende let, men det var han altså ikke for mig:-)  http://youtube.com/watch?v=eNLCJZuasPY


Metal Gear Solid 3: Kampen hvor man som Naked Snake skal ud i en sniper duel på liv og død mod The End er et af mine absolut favorit boss opgør. The End er en over 100 år gammel sniper, som man skal kæmpe mod i et stort skovområde. The End er mester i camouflage, og er generelt en snu rad. Det jeg synes var fedt ved denne kamp var at man virkelig skulle bruge alle de gadgets Snake har til rådighed, samt sine egne sanser. Det at have rendt og ledt efter The End i en halv time, hvor han gentagne gange har hånet en ved at skyde tranquilizer pile i røven på en, for så endelig at se lyset reflektere sig i The Ends sniper scope, og dermed endelig at få et skud in på ham er rigtig fedt. Var også ude for at The End havde sneget sig op på mig, og skød mig på klos hold. Til min store overraskelse vågner man så op i en fængselscelle et godt stykke fra hvor kampen finder sted, og så er der bare hele vejen tilbage, og starte kampen forfra. Man skal ikke løbe om hjørner med The End... Genialt lavet:D

 http://youtube.com/watch?v=3LB8Yynif_w


Zone of the Enders 2's sidste bosskamp hvor man kæmper mod den bindegale Nohman i hans meget stærke "orbital frame" (eller for nemhedens skyld flyvende mech) Anubis. Det er en virkelig flot kamp, hvor PlayStation 2 virkelig bliver presset til sit yderste, gameplayet er virkelig hektisk i kampen, og der bliver kastet rundt med lækre partikeleffekter. Anubis er virkelig en tough mother at klare, men efter et dusin forsøg måtte han bide i støvet. Det fedeste ved dette opgør er dog at man i Zone of the Enders 1 også står over for Anubis til sidst i spillet. Men i dette opgør kan man ikke gøre Anubis noget. Man kan kun se hjælpeløst til mens denne badass übermech gennemprygler ens egen sagesløse orbital frame Jehuty, og legende let undviger ens egne patetiske slag og energiudladninger. Det eneste man egentlig kan gøre er at undvige, og senere i kampen tage benene på nakken. I Zone of the Enders 2 er Jehuty dog blevet en del stærkere, og det er fedt endelig at stå ansigt til ansigt med sin tidligere overmand, og derefter give ham en god skefuld af hans egen medicin:-)

Her er klippet fra ZOE 1 hvor Anubis giver en, en gedin lektion i skamprygl http://youtube.com/watch?v=X9MIlTczm_U
Sebastian:

At vælge den fedeste boss kamp er for mig også et særdeles svært valg. Jeg kan dog huske et par stykker, og må inden jeg nævner disse også advare mod spoilers.


Resident Evil 4, er et genialt spil, tror man skal lede længe efter et spil med en lige så fed stemning (GOW har lidt af den samme stil dog), alt i det spil er bare så super lækkert, eller det vil sige lige indtil man møder seriens sværeste boss...: Krauser. Ja han er bare en idiot som man (Læs: jeg) brugte ret så mange forsøg på. Men da det så endeligt lykkedes mig at besejre ham, var jeg bare så glad, følte nærmest at man havde gået over mount everest. En lang og sej kamp, som man ensom og alene kunne bestige. Man møder Krauser et par gange, her er en video over den flotte kniv kamp (HUSK at holde tungen lige i munden!): http://youtube.com/watch?v=39HkecWiQUI

The Legend of Zelda: The Wind Waker, er og bliver mit yndlingsspil og dette skyldes ikke mindst en masse fede boss kampe. Dog kan jeg ikke ved dette spil udpege en specifik kamp, da jeg generelt var vild med dem alle sammen. Selvom et par af dem var lidt for nemme, men det opvejes af hvor flotte og geniale de er lavet. Jeg har lagt en video med en af spillets fedeste boss'er. Selvom man hurtigt finder ud af hvad med skal gøre for at slå boss'en, er hele kampen alligevel en stor oplevelse, det samme kan siges om hele spillet som klart kan anbefales. http://youtube.com/watch?v=wrwoOYYmLSE


I Half Life har jeg nok mødt en af de sværeste boss'er nogensinde. Jeg kan huske jeg mødte boss'en en formiddag og sad i flere timer (4-5 timer) og prøvede igen og igen at nakke ham. Jeg blev virkelig stædig, da han bare var så svær. Da jeg så endelig fandt ud af hvordan jeg skulle bære mig af og fik nedkæmpet ham, var det bare så lækker en følelse. http://youtube.com/watch?v=O3a-oltEUQk


Diablo 2. Mephisto vinder nok prisen for at være den boss jeg har nakket flest gange i et spil. Han var ikke specielt svær, men han havde en evne til at droppe gode items, til den hungrende item hunter:) http://youtube.com/watch?v=vW59XDsSUz4&mode=related&search=


Metel Gear Solid, er bare en fantastisk serie, det kan der ikke herske nogen tvivl om, samtidig har spillet nogen af de bedste boss'er set i et spil (og der er mange af dem!). Derfor har det også været lidt svært at finde den fedeste boss i serien, men efter at have tænkt over det er mit valg faldet på: Psycho Mantis. Det fede ved denne boss, er at man bare slet ikke fatter hvad man skal.. Først starter han med at fortælle hvike spil, man kan lide og rammer jo med garanti plet. Første gang tænker man bare "WTF" hvordan kan et spil vide hvilke spil jeg kan lide og har spillet. Indtil man finder ud af at de spil som bliver nævnt er baseret på ens save games på sit memory card (Smart lavet!). Den anden store overraskelse kommer i kampen, hvor det hele tiden føles som om at Psycho Mantis, hele tiden er et skridt foran en selv og man kan dårligt få et skud ind på ham. Det skal så vise sig at Kojima har lavet endnu en genialitet. Man skal nemlig flytte sin kontrollerer til en anden port og pludselig kan Psycho Mantis ikke læse dine bevægelser og han kan nedkæmpes. Efter den kamp kunne jeg ikke lade være med at tænke over hvor smart den boss bare var lavet, virkelig fedt! http://youtube.com/watch?v=ExUR-fZ55AQ

14-02-2007 - 16:28

The power of 2

En lille intro:

Først og fremmest tak fordi du gav dig tid til, at kigge forbi vores blog. Håber du finder vores lille hjørne af xboxlife.dk interessant:-) 

Vi er to gammere, som har valgt at lave en fælles blog. Dette har vi gjort med flere formål for øje. For det første er vi begge glade for at debattere spil branchen med hinanden. For det andet mener vi at vores evige debatter lige så godt kunne deles med alle jer andre, så forhåbentlig får vi skrevet noget i finder spændende at læse og får lyst til at debattere med os.

Vi vil som hovedregel prøve at skrive en fælles tekst, og derefter selv komme med vores personlige meningen. Og som i vil opdage er vi nok forskellige på en række områder.  Skulle nogen undre sig har vi valgt navnet "duoen" af den simple grund at vi er to personer, og at vi ikke kunne finde på noget bedre:-) 


Allerede nu kan vi afsløre et par af vores kommende blog-posts: Fedeste spiløjeblikke og Fedeste boss fights

Sebastian

Jeg er 22 år gammel og har spillet spil siden jeg var 4 år, hvor jeg startede på en Amstrad. Siden har jeg spillet på alt fra Amiga, C 64 og frem til alle de nye konsoller. Hvor DS lite og Xbox 360 er de nyeste i min samling. Hvis jeg skal prøve og lave en gamer profil over de spil som har betydet mest, må det se således ud:


Star Control og Kings Bounty til Amiga er et par af de spil jeg husker bedst, indrømmet jeg var ikke gammel og det var i høj grad min bror som spillede disse titler, men hold da op hvor jeg nød at kigge på og selv spille dem da jeg blev ældre:)

Da jeg selv blev ældre fik jeg mig en Playstation i konfirmationsgave og den blev nærmest med det samme rødglødende. Især Resident Evil og Crash Bandicoot var spil som jeg bare ikke kunne slippe og begge er serier, er i høj grad skyld i at jeg i dag elsker hhv. puzzle (Ja resident evil var ikke kun horror) og platform spil.


Efter min Playstation havde udtjent sin værnepligt, fik jeg mig en PC som jeg også i meget høj grad benyttede. Især Counter Strike, blev der spillet meget. Senere stiftede jeg bekendtskab med Blizzard og det skulle vise sig at de folk bare kan lave spil, som man bliver afhængige af! Først var det Diablo 2 siden Warcraft 3 og sidst, men ikke mindst World of Warcraft. Wow er jeg stoppet med at spille igen, det brugte jeg simpelthen for meget tid på og har stor respekt for dem som kan få tid til WOW og et almindeligt liv ved siden af. Warcraft 3 er dog stadig et af mine ynglingsspil og et jeg hiver frem en gang i mellem for at spille lidt på batte.net.

Jeg er rigtig glad for Nintendo, det skal der slet ikke herske nogen tvivl om, dette skyldes i høj grad Legend of Zelda, som er min ynglingsspil serie. Wind Waker var det første spil jeg prøvede i serien, hvilket er ret skidt. Men det slog tilgengæld også bare benene væk under mig. Tror ikke jeg nogensinde har nydt et spil så meget! Det fantastiske blanding af fantastisk gameplay, boss kampe, episk historie kan jeg bare ikke så for. Desværre har jeg ikke haft mulighed for at spille særlig meget af det nye til Wii, hvilket jeg meget snart må få lavet om på!
 

Her er en blandet liste over de spil jeg har nydt mest:


Diablo 2, WOW, Warcraft 3 med TFT, KOTOR, Max payne og Half Life, Zelda, Mario, Resident Evil, Crash Bandicoot, Fahrenheit, Gears of War, God of War, Metal Gear Solid og jeg har sikkert glemt en masse:)Tommy

Jeg er 23 år gammel, og har anset mig selv som værende "gamer" de sidste 15 år af mit liv. Den beskedne diskettebaserede start var på min amiga 500, hvor jeg nød spil som Zool 2, Turrican og Cannon Fodder. Siden da bevægede jeg mig over på konsolterritoriet, hvor det var Nintendo's tur til at levere undeholdningen i form af Nintendo 64, hvor Mario 64 og og Lylat Wars var store hits hos mig. Sidst i halvfemserne hoppede jeg dog på en helt anden vogn, en vogn som bar navnet PlayStation, og siden dengang har det primært været denne platform, samt dens storebroder PlayStation 2 som har underholdt mig. I kraft af at mange af mine favorit spilserier primært er udkommet til PlayStation, har netop disse konsoller en meget stor, og speciel plads i mit gamer-hjerte. Det skal også tilføjes at Jeg er ikke er og aldrig har været fan af pc gaming, og efter min opfattelse er konsollen Pc'en langt overlegen når det gælder at levere underholdning.


Hvis jeg skulle nævne mine yndlingsgenrer må det være: 3rd person action/shooters, platformer samt RPG (I flere afskygninger). Kan dog også godt lide fighting- og fps genren, men disse er absolut ikke mine favoritter.

De ting der gør en spiloplevelse god for mig værende det 3rd person action eller RPG, er hvis et spil er dragende i en sådan grad at man bare ikke kan lægge det fra sig. Dette er set på den måde at gameplay, historie og spilkarakterer skal er fængende, og med til, i lige mængde at skabe en god spiloplevelse. En ting et spil også meget gerne må have (hvis det passer til den pågældende genre) er fede bosskampe. Elsker simpelthen bare at stå over for en kæmpestor, intimiderende bad-ass boss, og derefter følelsen når man har besejret ham, efter at være blevet "game over" et halvt dusin gange, hvor han har revet en rundt i manegen.   


På hver konsol jeg har spillet, har jeg selvsagt også favorittitler, og disse er som følger:


Amiga 500: Zool 2


Nintendo 64: Supermario 64


PlayStation: Final Fantasy VII, Metal Gear Solid og Resident Evil 2


PlayStation 2: Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, God of War og GTA : San Andreas 


Gamecube: Legend of Zelda og Resident Evil 4 


Af konsoller ejer jeg følgende: PlayStation 2 (PS3 er forudbestilt:-P), PSP, Gamecube og DS lite (Eller dvs. det er min kærestes, men må godt spille¨på den, når jeg spørger pænt)


For tiden spiller jeg: Legend of Zelda: Twilight Princess, på Gamecube

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her