dummiz's blog
29-06-2014 - 19:17

Mit nye drug!

Mit nye drug!!!
Som nogle nok ved så har jeg fået jagttegn,og i den anledning solgte jeg min PS4 for i stedet at købe våbenskab og haglbøsse. Efter de nye og skærpede regler skal man som nyjæger bestå en haglprøve hvor du skal ramme 2 ud af 6 venstre duer, højre duer og bagduer før man må gå på jagt. Jeg er så på det stadie hvor jeg træner op til haglprøven, der bliver en dyr fornøjelse i "krudt og kugler" men det er fedt. Jeg har altid elsket at game på konsol men hold op hvor er jeg blevet glad for at skyde ler duer. Hvis jeg er lidt anspændt og har haft en dårlig dag så hjælper en aften på skydebanen, efter endt træning når jeg sætter mig ind i bilen er jeg på en mærkelig måde helt afslappet og afstresset det er virkelig en god måde for mig at koble helt af på.


Ville egentlig bare skrive en lille blog om hvad jeg går og laver nu da jeg ikke er aktiv på konsol fronten lige nu (om jeg bliver det igen i fremtiden det tror jeg næsten jeg gør) hvis der skulle sidde nogle derude og har lyst til at prøve noget sjovt og anderledes så syntes jeg i skulle prøve at skyde ler duer :) rundt om i hele DK ligger der gode flugtskydningsbaner som gerne vil hjælpe jer med at skyde et Par serier :)

Bare lige et lille pip fra mig :) kan i hygge jer derude.
22-11-2011 - 16:56

Dengang Tegnefilm var Tegnefilm

Jeg sidder her og faldt over et par klip på youtube man sidder næsten og bliver helt nostalgisk. DET her er tegnefilm :) Ikke alt det animeret noget man ser idag :)


 


ADVARSEL: Kan bringe STÆRKE minder frem fra barndommen.


     


Nu fylder jeg snart 30 år og jeg kan sku ikke lade være med at få en lille tåre i øjet når jeg ser de klip her. Dengang var sku tider :)

03-07-2011 - 19:40

Save save saaaave!

JAYYH min første blog herinde ;)

Jeg har fået Madden NFL 11 til Xboxen så jeg gik igang med spillet igår. Jeg valgte "Mit" hold (Tennessee Titans) og startede en Franchise, jeg hoppede over pre-season og simulatede mig til første season kamp der stod mellem Titans og "Cheese Heads" jeg vandt med cifrende 24-10 nå fedt tænker jeg så og hopper videre til næste kamp. Jeg kan se jeg skal møde Steelers og jeg bliver lidt nervøs for jeg syntes Ben Roethlisberger er en glimrende QB (Da jeg spiller på PRO er jeg lidt nervøs for om jeg kan vinde kampen) Det viser sig at Ben Roethlisbergers hurtig får bragt stellers på vinder kurs og inden anden quarter står der 10-0 i Steelers favør, Nå jeg er så MEGA heldig og får lavet en interception og løber ca. 100 Yards og laver en Touchdown og et efterfølgende field goal. Nå nu er jeg da godt med og jeg holder Steelers stangen med de 10 point de har. Senere i kampen Punter de til mig og jeg står helt nede i min egen redzone da jeg griber bolden,jeg løber op og der kommer 3 modstandere mod mig forrest, hvor der løber 2 andre modstandere lige i røven på dem. Jeg laver to hurtige spin´s til højre så er de første 3 modstandere sat af. og efter et hurtig spin til venstre lige bagefter så er de sidste 2 også sat. Foran mig er der en helt fri bane og jeg ender med at rende fra egen Redzone ned og lave Touchdown (Det er VIRKELIG fedt at "Finte" modstanderen hvor efter et touchdown lykkedes :P jeg sidder altid og jubler for mig selv fordi følelsen er så fed :P ) Ikke nok med de to fede touchdowns så i fjerde quarter med et par sekunder tilbage vælger jeg at prøve med et field goal fra 62 yards,jeg løber hen og sparker og den flyver afsted mod målet. Jeg kan godt se den dykker en del så jeg kommer helt i tvivl om den når det :P Den når hen til målet og i de sidste slut sekunder vælger bolden at ramme "Overlækkeren" på målet for efter at hoppe liiiige over målet og jeg score et 62 yards field goal :P Jeg vinder kampen med 54-10 og jeg tænker ikke mere over det så jeg går ud af kampen (Helt ud i main menu) og slukker maskinen så et par timer efter starter jeg op igen for at tæve næste modstander som er Colts og der ser jeg til min STORE frygt at den ikke har auto saved :( helt uden at lyve så den kamp jeg spillede mod Steelers var nok den bedste jeg har spillet i et NFL spil og så havde LORTE maskinen ikke gemt spillet så nu skal jeg spille mod Steelers igen :(

Så husk ALTID at tjek om maskinen saver :P

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her