Dualdaninja's blog
23-04-2008 - 21:42

Anmeldese : Uefa Euro2008

Hvem kan ikke huske da Christian "the cheapshotter" Poulsen slår sin modstander i jorden sammen med Danmarks Em-deltagelse? Nu får du muligheden for at gøre det hele om og redde den sidste ære Danmark måtte besidde!

inden udgivelsen af spillet har jeg fulgt meget nøje med i hva der egentligt er sket siden fifa08, og for engang skyld er det ikke bare en lillebitte opdatering af et tidligere fifa spil, derimod håber jeg på at det er en forsmag på hva fifa09 kommer til at byde på. Det her fodbold spil fra EA er nok det bedste der nogensinde har set dagens lys.

Det første jeg går igang med er 'captain your country' som lader dig overtage en spiller og styre ham mod anførerbindet for dit land, man kæmper med 3 andre om anførerbindet og har et godt overblik under kampen om hvem der er den bedste spiller i kampen. En ting jeg bider meget mærke i er det renoverede karakter system, i fifa08 fik man værre karaktere end Thomas den borglamme Rytter fra BØF, nu skal der ikke 3 saksesparksmål, 4lfrisparksmål og 1000taklinger til at skaffe dig en rating på 10.

Vælger man f.eks Steven Gerrard fra England jamen så er man en meget spilstyrende type, hvilket resultere i at man kan lægge en masse gode afleveringer og indlæg og styre midtbanen som et rigtigt mesterhold og så ende som 'man of the match' tager du derimod Wayne Rooney jamen så handler det jo om at score nogle kasser. Det er et rigtigt fedt tiltag i serien og specielt udfordrende når man sidder 4venner og prøver at blive man of the match, for alle holder på bolden og vil ikke rigtigt samarbejde.
 
EA's drenge har ændret en del i hele gameplayet, nu har man som standard en skudstyrkebar som indikere farten på bolden, det er specielt effektivt på stikninger som i det her spil kan splitte det nordkoreanske militær ad. Spillere løber ikke længere på skinner men er blevet udskiftet med en menneskelig AI som tænker en del mere logisk nu.  Specielt med den nye taktik counter attack som får blitzkreig til at ligne en flok pensionister.

Der er også kommet mere tempo i spillet, det går en smule hurtigere og man kan nu rent faktisk løbe fra hele Andorra's hold uden at en eller anden random serie 6 spiller indhenter C.Ronaldo. finterne virker også mere velovervejet i denne omgang og er ikke kun med til gøgl og gak.

Det virker meget som om at de har fjernet alle de latterlige steder man normalt kan score fra... Det er selvfølgeligt ærgeligt for alle de små 12årige engelske pizza faces' som normalt håner mig i fifa08. man kan ikke længere score fra midten, man kan ikke bare trække ind i banen og knalde et præciseret skud af hvor den derefter bare sidder i hjørnet, alt dette er blevet smidt ud, og man skal kæmpe sig til målene.


Når man endelig får puttet bolden i nettet, kan man lave sine egne jubelscener, det er et ligegyldigt tiltag og alligevel utroligt underholdende når man kan lave flere flikflakker end cirkus katongobongo laver på et helt år.

Jeg kan komme på en ting jeg hader ved dette spil, og det er at Stefan Andersen har lagt målmandsevner til vor kære venner i Euro2008, de er forbedret på mange områder og gjort dummere på andre, utroligt at det ikke fungere for dem endnu!


Og nu til vejret! Der er endelig kommet mulighed for regn og 1½meter nedbør på banen, det betyder at banen bliver mere våd og pløret end end 100grønlændere på marie kirke plads. Men det er ikke kun for synets skyld at de har implementeret denne feature, ligner banen en mudderpøl så vil bolden også trille langsomt igennem når man spiller i de områder og det koster nogle mål de første par gange!

Grafikken har også fået et lille løft, nu er der lavet små søde figure af trænerne også, heldigvis har de udeladt morten olsen, da han simpelthen så for sur ud til at være med... Men det klæder spillet at man kan se træneren stå og fægte med armene når man spiller bolden ud over sidelinjen. Som altid ligner stjernene, stjernene og de lidt mindre hold og spillere ligner noget der er animeret i det første doom spil.

Jeg håber personligt på at de vil holde fast i det produkt de har lavet her og ikke ændre for meget på det til fifa09

Overordnet set vil jeg give spillet 9/10

+invoverende gameplay, lækker lyd og kommentatorspor,højt tempo, AI'en hos medspillere, det bedste fodbold spil til dags dato! en kommende grundsten i de næste mange spil

-Dumme målmænd, sjovt nok kun euro2008 hold
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her