DrTunisia's blog
12-01-2007 - 12:32

Lille anmeldelse af Lost planet : extreme conditionHer laver jeg så en lille anmeldelse af Lost Planet: extreme condition.
Det er min første anmeldelse af et spil og er ikke særligt omfattende men synes bare lige at jeg ville fortælle jer andre derude hvordan det er.

Igår blev det så endelig d.11.01.07 hvor Lost Planet blev released , har glædet mig meget længe til dette spil, og spillet har da også fået gode anmeldelser i USA, men amerikanere ja i kender dem, de er sgu lidt specielle no offence :-) Nå men jeg var så en tur ude på Gode gamle Fisketorvet og bruge nogle bidsfaste danske bananer i biksen derude og skyndte mig hjem og smed skiven i det hvide monster herhjemme for at se om mine forventninger kunne indfries.

Og der kan jeg så kun sige ja til det kunne de. Først grafikken.

Grafikken: Den er virkelig flot Man starten men at få en længere historie om at menneskeheden har søgt væk fra jorden til en anden planet, men at Akrids er begyndt at angribe befolkningen og Du skal selvfølgelig ud og udrydde dem som en slags Rambo. Nu må i ikke hænge mig op på alt dette da jeg ikke har spillet dette meget men det kun er førstehåndsindtrykket af spillet so far. Som Man starter på en eller anden base hvor der lige fra starten kommer et mega monster der fylder halvdelsen af skærmen og det er ekstremt godt animeret.

Teksturerne synes jeg også er temmelig flotte det hele skinner meget og alt er super animeret , ikke noget med at ens person går eller løber stift nej det hele gynger på ham når han løber. Sneen udenfor med snedynger og snefnuggene der falder er ogå ekstremt godt lavet man kan se snefnuggene falder i takt med stormen så det hele blæser fra side til side. Det skal siges at figurene er lidt inspireret af Manga men ikke overdrevet synes jeg. Cut-senerne er også meget flotte. Alt i alt giver spillet dig en ennormt god fornemmelse af at man er i et goldt og iskoldt snelandskab der er meget ubamhjertigt.Det skal også siges at grafikken ik er ensformig , men varierende , da man ikke kun løber rundt i sne hele tiden, men i parkeringskældre, huler og baser.

Karakter = 9/10
Styringen
:  Selve styringen er meget simpel, og man vænner sig meget hurtigt til den, den er ikke forvirrende og man kan have 2 våben på sig af gangen, og så kan man så skifte våben ved at samle flere op hen ad vejen , lige fra Machine guns, til Gatlin kanoner. Man får også lov til at gå rundt i nogle Mechs nogle slags store robotter man selv styrer der har en Gatlin kanon man kan skyde med. Man ser spillet i 3rd person, men kan også ved at trykke på knapperne zoome lidt ind eller ud og faktisk løbe rundt i lidt akavet firstperson view. Styringen er også lavet godt så når man sigter går det rimeligt smertefrit når man både løber og skyder på samme tid.
man har også noget de kalder et "anchor" anker, som gør at man kan skyde noget ud af ærmet og så nå højere højder ved at rapelle derop.
Karakter af styring = 8/10


Gameplayet
:  Selve gamplayet er en slags Gears of war, uden man helt kan sammenligne de 2 spil. Dette er ikke lige så intenst som GOW der er ikke lige så mange fjender hele tiden og disse fjender har heller ikke våben efter hvad jeg har set indtil videre men de bruger deres krop som dyr nu gør, da de er meget mere dyr end fjenderne i GOW hvor de var meget mere intelligente.  De her Fjender er mere i stil med Fjenderne i fimen Starship troopers hvis i har set den, mange a fjenderne ligner dem utroligt meget.  Så AI'en er ikke den mest udnyttede indtil videre i det jeg har spillet , men der skulle komme nogle Snepirater senere måske de er klogere da de er mennesker, skal nok opdate denne anmeldelse når jeg har spillet mere.

Nå men selve ideen med spillet er at man løber rundt og fylder bønner i fjenderne, og samtidigt skal man samle nogle energi dimser op de efterlader når de dør, da man har en Speciel energi udover ens liv energi , der starter på et vis tal og det tal må ik nå ned på nul da det så begynder at tærre på ens liv, grunden til at ens speciel energi bliver ved med at droppe er simpelthen grundet den hårde kulde. Udover de energidimser fjenderne smider når de dør er der også en slags terminaler man skal aktivere også får man nogle informationer på mappet samt man får boostet ens speciel energi

Forskellen på dette og GOW er også at udover at man ikke behøver at være taktisk her ved at gemme sig bag vægge og dørre, så skal man tilgengæld her nogle gange bruge de små grå og tænke sig om hvordan man kommer videre, da man nogle gange skal skyde noget for at komme videre og også skall bruge sit "anker" for at komme op og videre.
Karakter  for Gameplay = 7.5/10


Lyden
: Lyden er også temmelig flot, da stemmeskuespilelt er gennemført, og når der sker noget vigtigt som en kamp kommer der en hel symfoni i baggrunden , men ellers er der temmligt stille og man kan kun høre din skridt og sneen du vader i.Samt våbenenes lyde også er lige i øjet.


karakter = 8.5/10


Holdbarhed
: Holdbarheden er rimelig god vil jeg tro da der er en multiplayer del i dette spil man kan spille på xbox Live. Er ik helt klar over hvor langt spillet er da jeg kun lige har spillet det lidt , men skal nok opdatere det snart.


Karakter = 9/10Overall vurdering
:  Dette er et rigtigt godt spil, alle pengene værd, er ikke rigtigt løbet ind i noget negativt endnu, så guys løb og køb dette spil !!


Karakter = 8.5/10

Håber i kunne lide min lille anmeldelse/preview , indtil videre. Som sagt er dette min mening og vil ikke hænges op på noget vi er alle forskellige.\  Dr Tunisia


D.13.01.07 lige en lille opdatering, har siddet og spillet spillet lidt mere og vil lige sige at Ai'en den kunstige intelligens hos Snepiraterne ikke er specielt god, ihvertfald ikke på Easy da de tit bare står stille eller ligefrem vader ud foran dit sigte så de kan blive skudt af dig. Derfor træker det lidt ned i overall karekteren så ændrer karakteren til 8.3

Det skal også lige siges at singleplayer campaignen er ret kort omkring 7-8 timer for den rutinerede player har jeg læst andetsteds, har stadigvæk ikke gennemført spillet endnu.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her