DrTunisia's blog
05-01-2007 - 11:39

Lidt om grafikkens historie

Som sagt var jeg med fra starten af gamingens historie, og tror da ikke jeg er den ældste på Live men vil alligevel fortælle lidt om Grafikken for alle jer Grafik elskere som jeg også selv er.

De første computere til at spille på var bla. Commodore 64 eller brødkassen.
grafikken var sådan her. I Defender of the crown,Det var noget af det flotteste man havde set på det tidspunkt :- )
Men blev kort tid slået af The Last Ninja som sådan ud.
Og her er lidt flere screenshots fra Brødkassedagene :                  Ik+                   Buggy boy (Commodore 64's NFS most wanted :-) )

                           International Tennis C64's svar på Top spin
    Maniac Mansion  , var et fedt adventure spil den gang.


Der var også Spectrum med en rædsom grafik se her :


      

Nintendo havde også lavet nogle hjemme systemer Nes og Snes eller super Nintendo der havde lignende grafik, og Snes lidt bedre.

Dog har jeg ikke vist jer den mest primitive grafik som var helt fra starten af den så sådan ud :


Kunne i tænke jer at spille COD2, COD3 eller Gears of war i denne grafik ?? :-))


Så kom Commodore med Amiga 500 den var langt fremme i grafikken se her :
                         Alien BreedOg her Ovennævnte Defender Of the crown Commodore 64 men her til Amiga.
Lidt senere kom pc med dens bud på gaming hvilket var højtopløseligt grafik og lidt flottere end Amiga.Beneath a steel sky som var et a mine første spil til pc.
Spillene var stadigvæk 2D men som kom Sony med deres Playstation og revolutionerede med deres 3D grafik i spillene den kørte 32 bit.Croc som var et af mine første til Playstation eller PS som arbejdede med 32 bit.
Pc kom så med grafikkort som lavede flottere 3D grafik, og Sony lavede en PS2
Og PC lavede endnu hurtigere kort og sådan er det blevet ved. Det skal også nævnes at Sega og visse andre firmaer også lavede nogle systemer.Blandt andet lancerede Nintendo N64 et 64bit system, og derefter deres Game cube. Sega kom også med deres Master systems, og deres Dreamcast samt Genesis.

Det sidste var Microsoft med deres Xbox som skulle være så dårlig i forhold til Sonys Hypede PS men den viste sig at være en del stærkere faktisk den stærkeste af alle af den generations konsoller.                           Doom 3 til Xbox
                Og mere Doom 3.

bevares det var superflot grafik, men stadigvæk sad Pc folket med flottere og mere højopløselig grafik en os konsolfolk !!

Men det fik Microsoft så lavet om på sidste år med Xbox 360 det hvide muskelbundt. Gears of war eller GOW det ypperste inden for grafik, selvfølgelig til Xbox 360 ONLY


Så krigen i grafik er nu Pc , Xbox 360, og Playstation 3 fra Sony, og konsolkrigen er gæt en gang ? Xbox 360 og Playstation 3, og vi håber selvfølgelig at Bill Gates vil Sparke Sony i bollerne så Microsoft vinder krigen.

Så hver gang i så jeg selv synes at et spil har dårlig grafik så læs min Blog og kig på billederne og især dette :prøv lige at tjekke det bvadr !! hva ?? Det system havde jeg faktisk som mit første !
Jeg mener 2 streger og en firkantet bold BVADR !  Maskinen hed odyssey og spillet hed Pong.

I må ikke hænge mig op på noget hvis jeg skulle have glemt nogle maskiner på listen da listen kunne blive uendelig så, tror i vil give mig ret  ;-)

Håber i kunne lide min grafik sightseeing.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her