DrTunisia's blog
01-01-2007 - 21:35

Lidt om mig selvHer får i så lidt at vide om mig selv , hvis i skulle være interesserede, og ellers må i jo bare hoppe videre. Ved godt det burde være mit første indlæg men bedre sent end aldrig.

Mit navn er : Samy Gjerulff Jaziri
Nå men jeg blev født på Rigshospitalet i 1973 altså er jeg 33 år gammel nu.  Har en Tunesisk far , deraf mit navn Dr Tunisia , og altså ik fordi Tunisia i COD2 er min favorit eller noget i den retning , og er heller ikke læge :-) Har desuden en Dansk mor , hun kommer fra Århus.Jeg bor i Valby I København.


Sådan ser Tunesien ud i dag, altså ikke hulelandet som de viser det i COD2 , men selvfølgelig var det den gang meget primitivt :-)


Har altid elsket at spille computer, og har haft følgende til at spille på : Commodore 128, spectrum, Bib bib spil, bl.a. Donkey kong, sega mega drive, nintendo 64, Nintendo GC, amiga 500, Playstation, playstation,  pc, xbox og sidst men ikke mindst min elskede Xbox 360.
De mest populære spil da jeg var lille var Donkey Kong, Pac-man, Space invaders, og defender.

 

                    Pac-man                                     Space invaders  

                    Donkey Kong

                   Defender

Så dem af jer derude der ikke var med helt fra starten af da grafikken var primitiv som på disse billeder og den har endda været mere primitiv, ja så kan jeg kun sige at i skal nyde xbox 360 grafik prøv lige en gang at sammenligne :-) Kunne i forestille jer at spille Call of duty 2 eller 3, eller Gears of war i denne grafik ?? :-))


Af spil jeg har til xbox 360 er i øjeblikket : Graw, Gow, Testdrive U, Need for speed Most wanted, Tombraider Legend, Superman returns, Saints angels, COD2, COD3, Rainbow six Vegas, Fifa 07, Just Cause, Condemned, Dead rising, og Enchanted arms Bvadr !!(sælger det snart , meget snart !)

I øjeblikket går jeg hjemme grundet en slem rygskade jeg fik på min tidligere arbejdsplads Frigoscandia , jeg var plukker ude på deres frostlager i - 25 grader.

De spil jeg spiller mest på 360 i øjeblikket er : Call of duty 3 (selvom jeg har megaproblemer med online i øjeblikket), Call of duty 2, Rainbow six vegas, og Fifa 07.

           

Nå men har ikke rigtigt at skrive ud over at jeg vågnede op med meget ondt i håret denne morgen 1.Januar 2007, var spritstiv igår , tror de fleste var det !Hvis der er nogen der skulle føle de har noget til fælles med mig eller bare har lyst tíl at adde mig er de mere end velkomne , bare lige send en besked først.

Nå men godt nytår til alle !


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her