DrTunisia's blog
31-12-2006 - 13:08

Nytår igen igen

Ja som i alle ved blev det så nytår igen, i aften kommer vennerne, min fætter fra Norge , hans kæreste hans bedste ven er her så vi bliver en masse venner og 3 fjeldaber og så skal vi party ! Vi skal simpelthen være grønlænderstive !! Vi har købt en masse flasker sprut og den traditionelle Champagne med kransekager, og så vrimler det med ballonner og andre pyntegenstande.

Så ja det var næsten året der gak , senere i aften når vi er blevet så dumme af alkohol skal vi se den traditionelle fødselsdag med den spritstive butler, og derefter er der den jo også traditionelle Nytårstale fra vores kære Dronning.

Derefter hopper vi ud på gaden og fyrer alle vores kære surttjente penge af op i den mørke himmel for at sige neeeej åååååh nej hvor flot eller bare av mit øre når kanonslagene kommer lidt for tæt på, og så er der jo også de irriterende heksehyl ungerne ELSKER at fyre af ENDDA inden nytårsaften overhovedet er startet , ja her i Valby har vi hørt på dem den sidste uge :-)

Som sagt har vi på xbox 360 fronten haft nogle fede titler men bestemt også nogle floppere, jeg er især stødt ind i nogle hvor man bare havde lyst til at knække skiven efter 5 min. Men glæder mig meget til 2007 hvor jeg også tror der sidder mange og glæder sig da det bliver året med 3. bølge af næstegenerationsspil hvor jeg er sikker på at vores kære hvide vidunder fra Microsoft vill spille med musklerne og svede lidt mere end den allerede har gjort flere gange.

Har ikke mere end at sige godt nytår til alle derude på xbox live og selvfølgelige ekstra meget til de nærmeste som jeg skrev på listen sidste gang.

GODT NYTÅR !!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her