DrTunisia's blog
24-12-2006 - 11:39

Så blev det jul igen !

Ja så blev det jul igen, endnu et år der er gået , et spændende år på xbox 360 spilmæssigt både opture og nedture.

Af opturene vil jeg have lov til at nævne dem jeg synes der er opture nemlig : Den helt store optur Gears of war. Resten er følgende : Rainbow six vegas, Call of duty 3, Test drive unlimited, Oblivion, Graw, Saints row, Tombraider Legend, Condemed, Fifa 07, Nfs most wanted,  det danske hitman blood money, Prey , og til sidst Splintercell double agent.Her er så de spil jeg syntes der var nedture : Pro evo soccer 6(forstår ikke folk synes det er så fedt) , Far cry instincts, Enchanted arms(har lige købt det igår, NEJ hvor det SUTTER !!!), Battlefield modern combat (godt vi fik Call of duty 3(eller battlefield 3 som nogen vil kalde det :-) ), Cromehounds (MEGA NEDTUR), Phantasy star universe, The godfather.

Og så er det jo også på tide at rydde op i vennelisten, da der jo desværre kun er plads til 100. Er jo ikke meget for at droppe nogle fra min venneliste , men det bliver dem jeg sjældent spiller med og dem der aldrig svarer tilbage på ens beskeder.

Nu har vi så år 2007 , det tegner til at blive et mega godt år for xbox 360 spil så vidt jeg kan se !! Det bliver nogle MEGA NICE games der kommer i dette år, kan næsten ikke vente, det sutter at man skal sidde og vente helt til sommer og helt til slutningen af 2007 for at gamble nogle at de svedigste games, som bl.a. : Alan wake , de skriver det måske først kommer i slutningen af 2007 , NEDEREN !!
Ellers kommer der bla. også : Biochock , Assasins Creek, age of Conan, Army of two, Blue dragon, brothers in arms Hell's highway, Lost planet ,  Elveon, Grand theft auto 4 , Indianna Jones 2007, og sidst men ikke mindst Resident evil 5 mmmmm mums !! Nå men jeg kan jo sidde i en evighed og skrive hvilke mumse spil der kommer , men synes bare det var nogle af de mest eftertragtede i min bog.

Må indrømme 2 af de spil jeg venter mest er
Mass effect og Bioshock.
 


Nu vil jeg slutte og gå ind og jule med familien og hvem ved måske lidt 360 lidt senere man er jo blevet lidt afhænging af det hvide  monster :-)

Og så lige en ekstra julehilsen til mine nærmeste venner på live : Lassegp, Blodstrupmose, Cyberbot DK, DKBeast, Husen, Kim Dark dk, Lars Hjort, SjussDk, SID DK, og sidst men ikke mindst Skøre LM85 , der fandt et grantræ på et map i COD3 igår og inviterede nogle af os til at danse rundt om juletræet :-) Og for ikke at snakke om LM85's skøre påfund med at vi også skulle køre ræs os 3 der var alene i Lobbyen igår sent vi fandt os hver et køretøj og ræste rundt på mappet, og til sidste skulle vi også løbe marton rundt omkring på mappet hvor vi måtte markere med enkelte skud eller slå hvilket selvfølgelig endte med at vi døde flere gange.

Og så lige til sidst et stort tak til Microsoft for 360 , selvom den da ikke er fejlfri, bl.a vil jeg gerne brokke mig over at 360'eren lyder som et jetfly når DVD'en spinner, at spillene nogle gang fryser selvom det ikke er så tit, at det ikke er altid man kan videochatte selvom man har udstyret, og det er anden gang at min maskine ahr vist dødens røde ringe og at jeg har sendt den til rep. på under et år , det er sgu for DÅRLIGT !! Der er altså nogle bugs Microsoft skal have ordnet som  burde virke fra start af ! Men som sagt tak igen micsoft for 360 vidunderlig maskine elsker den sgu !!

Glemte også lige at sige at jeg sgu savner de game COD2 dage hvor slænget mødtes det er ligesom lidt ødelagt af COD3 da vi err blevet delt op i 2 lejre føler jeg dem der har COD3 og dem der ikke har , skal vi ik snart mødes alle og spille COD2 så jeg kan skyde assen af jer det var sgu tider og hyggeligt den gang !

Og Jonesmiller hva skete der egentlig siden jeg røg af din venneliste ?? Synes ellers jeg spiller tit, kan se du lige har været inde på min blog :-)


god jul til alle derude fra Doktoren.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her