Dream's blog
03-03-2007 - 23:36

Top 5 guitarsoloer

Jeg sidder her og keder mig en lørdag aften. Jeg er blevet træt af Crackdown for nu (har spillet det alt for længe :)), og så tænker jeg "Jeg laver sgu en top 5."

Det skal lige nævnes at jeg elsker rock, og jeg elsker en god solo.

Her kommer den, min lille ydmyge top 5 over mine yndlingssoloer - det er ikke nødvendigvis dem der er bedst teknisk, men som lyder bedst i mine ører:

5: Sweet Child O' Mine.En fremragende solo, der lige kommer ind foran Freebird. Den er bare fed, og rigtig godt udført af vores alle sammens Slash fra Guns 'n' Roses. Udover det, så er sangen også rigtig, rigtig fed.


4: Fade To BlackEndnu engang en fremragende solo, denne gang fra Kirk Hammett, Metallicas guitarist. Han udfører Fade To Black-soloen genialt, og der er virkelig ikke meget mere at sige om den - den er bare fed.

3: Stairway To Heaven


Jimmy Page står bag soloen, der flere gange er blevet kåret til den bedste nogensinde. Den er ihvertfald blandt de bedste, så meget kan jeg være enig i. Virkelig, virkelig god solo, og blandt det ypperste der er at finde idag.

2: November RainVi har igen besøg af Slash fra Guns 'n' Roses, denne gang med sin præstation i November Rain. Dette guitarspil var så tæt på en førsteplads, men en anden solo som jeg elsker fik lige sneget sig foran. Udover det, så er dette virkelig en fremragende solo, der kan høres igen og igen. Mesterligt udført.

1: Time


Ja, David ligner ikke helt en rockstjerne ligeså meget som de andre på listen, men man skal ikke bedømme en guitarist på udseendet - han spiller simpelthen som en gud. Han er meget kendt for sin solo i Comfortably Numb, men jeg har valgt at sætte hans solo i Time på førstepladsen. Den er så fed, at det ikke er til at tro. Jeg elsker simpelthen den solo, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre for tiden - der er ikke meget der kommer i nærheden af dette. Teknisk er den ikke ligeså svær som andre kendte soloer, men teknik er ikke nok - det skal også lyde godt. Det har David Gilmour og resten af Pink Floyd virkelig formået, og derfor får han/de en førsteplads herfra. Hør den, mine damer og herrer. Virkelig.

Slut for idag.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her