Dream's blog
21-01-2007 - 21:02

Største titler - anno 2007

Vi er for nyligt trådt ind i et nyt år. Et godt gamer-år venter, og i den anledning har jeg valgt at oprette min top 10 over mest ventede spil i det kommende år. Alle udgivelsesdatoerne er baseret på IGN's udgivelsesliste, så det er ikke sikkert at alle spillene kommer i '07.

 

10: Grand Theft Auto 4:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har personligt altid godt kunne lide friheden der er at finde i Grand Theft Auto-serien. Ideen i bare at køre rundt og smadre ind i folk, skyde hovederne af dem, eller bare tage en tur på motorcyklen er simpelthen genial. Grunden til at GTA IV er placeret på en 10. plads, er simpelthen at jeg blev slemt skuffet over San Andreas, der var alt for meget 'Gangstar'.

 

9: Alan Wake:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke fordi man ved så meget omkring spillet, men interessant ser det ud. Historien lyder som noget der kunne gå hen og blive interessant. Men nu må vi se, det er ikke fordi mine forventninger til dette spil er skyhøje, men det bliver forhåbentlig en god oplevelse at få spillet det igennem.

 

8: Kane & Lynch: Dead Men:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah ja, danske spil er altid noget der har interesseret mig. Jeg er selv kæmpe fan af Hitman, samt jeg har nydt at spille Freedom Fighters, så Kane & Lynch fik mig virkelig op af stolen. Dette er et af de spil jeg har størst forventninger til i år 2007, men jeg er bange for at den ikke lever helt op til dem. Men, man kan jo altid håbe.

 

7: Guitar Hero II:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, hvad er der at sige? Det er Guitar Hero, gutter. ;) Anyways, jeg elsker konceptet, og er sikker på at det bliver fedt at fyre den af til nogle nye numre. 

 

6: Halo 3:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har ikke selv skaffet mig en beta-invite. Jeg har heller ikke tænkt mig at gøre det.  Så snart spillet udkommer køber jeg det, med frygt for at blive slemt skuffet - jeg tror simpelthen ikke det kan leve op til mine forventninger. Sagen er den, at de måske er lidt for høje. Derfor vil jeg gerne spille den færdige version, så jeg slipper for at blive skuffet, hvis det er muligt. Jeg glæder mig enormt, men jeg er bange for at jeg bliver skuffet i sidste ende.

 

5: Blue Dragon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker Final Fantasy. Så da jeg hørte at Blue Dragon var på vej kunne jeg ikke undgå at blive glad. Mine forventninger er meget høje til dette spil, og jeg tror ikke der er fare for at jeg bliver skuffet - ikke efter at have læst omtale i Gamemakerman's blog. :)

 

4: Ghost Recon: Advanced Warfighter 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elskede 1'eren, så 2'eren går formentlig rent hjem. Det kan jo næsten ikke gå galt, når man bygger videre på en af de største perler på 360'eren. Andet er der vist ikke at sige.

 

3: Bioshock: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lækker grafik og godt gameplay. Oveni det smider du en masse blærede ting, og så har du Bioshock. Hvad mere mangler der? Ikke særlig meget, hvilket er grunden til at Bioshock er placeret som nummer tre på denne liste. Jeg ser meget frem til dette spil, og det bliver helt sikkert ikke en skuffelse. Det må det ikke blive.

 

2: Mass Effect:

 

 

 

 

 

Indrømmet, jeg kunne ikke lige finde et billede der passede ind. Derfor får i et småkedeligt et. Udover det, så ser Mass Effect ud til at blive den hidtil største RPG-perle på Xboxen. Bioware kan simpelthen bare noget der fænger min interesse, og Mass Effect er et sikkert køb i 2007. Ihvertfald for mit vedkommende.

 

1: Assassin's Creed:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*SAVLE SAVLE*

 

 

Anyways, Assassin's Creed er 'numero uno', simpelthen fordi det ser fantastisk ud. Jeg har altid elsket snigmordere - altså, de gamle  snigmordere, folk der kravlede ind af vinduer og skar halsen over på folk imens de sov. Sådan! Når jeg så bliver tilbudt at lege 'snigmorder for en aften', plus at jeg får lækker grafik, en cpu-kerne dedikeret til 'crowd AI', og et gameplay der ser så fremragende ud, så kan denne titel ikke andet end at komme på førstepladsen i min top 10. 

 

Det var slut for i aften, og så holder jeg en velfortjent pause fra bloggen. Senere kommer der nok nogle flere indlæg.

Ciao. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her