Dream's blog
09-02-2007 - 08:52

Ah, dejlige Xbox

Nu er det efterhånden et lille stykke tid siden jeg har fået min Xbox360 tilbage fra reperation. Grundet problemer har jeg været uden Xbox siden slutningen af november, som jeg husker det.
Da jeg så endelig fik den sendt til reperation gik der 7 dage fra UPS hentede min pakke, til UPS modtog den igen.

Problemet var så bare at der ikke stod noget husnummer på adressen, så UPS valgte at vente 5 dage, og så smide en lille seddel ind af brevsprækken dagen før de skal sende pakken tilbage til microsoft. Jeg ringer til dem, og får dem til at komme med pakken dagen efter.

Jeg synes bare at det er for dårligt af UPS at de ikke tager sig sammen og ringer til mig, nu de ligger inde med en pakke. De har mit nummer, min adresse (godt nok uden husnummer, men de kunne da smide en seddel ind af brevsprækken?) og mit fulde navn.

Men anyways, rart at se så hurtigt service fra Microsoft, som blev forringet en smule af UPS.


Men jeg er sandelig gået glip af en masse - jeg fik ikke spillet Gears of War før boksen gik i stykker, jeg gik glip af R6: Vegas, Viva Piñata, Lost Planet, og en masse andre ting. Det er ikke særlig sjovt. :)

Heldigvis er boksen tilbage nu, så nu skal der games noget Live! og noget seriøst singleplayer. Det er jo det ferien er der for.. Udover det, så er der så mange lækre titler der kommer snarligst, og den første nye titel der ryger i mit drev må være Crackdown. Den demo får mig til at ligne personen nedenunder. (Og til jer der ikke ser Simpsons, så er det et 'nydelses-ansigt' der ofte optræder, når vores kære Homer tænker på noget mad han kan lide.)God service fra Microsoft, trods meget omtale omkring problemer med reperation, for lange ventetider, etc. Rart at se at alt fungerer.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her