Dream's blog
03-03-2007 - 23:36

Top 5 guitarsoloer

Jeg sidder her og keder mig en lørdag aften. Jeg er blevet træt af Crackdown for nu (har spillet det alt for længe :)), og så tænker jeg "Jeg laver sgu en top 5."

Det skal lige nævnes at jeg elsker rock, og jeg elsker en god solo.

Her kommer den, min lille ydmyge top 5 over mine yndlingssoloer - det er ikke nødvendigvis dem der er bedst teknisk, men som lyder bedst i mine ører:

5: Sweet Child O' Mine.En fremragende solo, der lige kommer ind foran Freebird. Den er bare fed, og rigtig godt udført af vores alle sammens Slash fra Guns 'n' Roses. Udover det, så er sangen også rigtig, rigtig fed.


4: Fade To BlackEndnu engang en fremragende solo, denne gang fra Kirk Hammett, Metallicas guitarist. Han udfører Fade To Black-soloen genialt, og der er virkelig ikke meget mere at sige om den - den er bare fed.

3: Stairway To Heaven


Jimmy Page står bag soloen, der flere gange er blevet kåret til den bedste nogensinde. Den er ihvertfald blandt de bedste, så meget kan jeg være enig i. Virkelig, virkelig god solo, og blandt det ypperste der er at finde idag.

2: November RainVi har igen besøg af Slash fra Guns 'n' Roses, denne gang med sin præstation i November Rain. Dette guitarspil var så tæt på en førsteplads, men en anden solo som jeg elsker fik lige sneget sig foran. Udover det, så er dette virkelig en fremragende solo, der kan høres igen og igen. Mesterligt udført.

1: Time


Ja, David ligner ikke helt en rockstjerne ligeså meget som de andre på listen, men man skal ikke bedømme en guitarist på udseendet - han spiller simpelthen som en gud. Han er meget kendt for sin solo i Comfortably Numb, men jeg har valgt at sætte hans solo i Time på førstepladsen. Den er så fed, at det ikke er til at tro. Jeg elsker simpelthen den solo, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre for tiden - der er ikke meget der kommer i nærheden af dette. Teknisk er den ikke ligeså svær som andre kendte soloer, men teknik er ikke nok - det skal også lyde godt. Det har David Gilmour og resten af Pink Floyd virkelig formået, og derfor får han/de en førsteplads herfra. Hør den, mine damer og herrer. Virkelig.

Slut for idag.
15-02-2007 - 22:47

Irreversible

Jeg har truffet en beslutning. Den går ud på at jeg vil udvide min filmsamling. Jeg vil give alle genrer en chance, i håb om at få udvidet min horisont. Jeg startede det hele i dag, da jeg gik en tur i Fona. Jeg købte 3 film; Irreversible, The Usual Suspects og Passion of the Christ. Alle tre er film jeg har hørt skulle være gode, eller som fangede min interesse i butikken. Alt i alt gav jeg 129,- for dem, hvilket indtil videre må ses som et godt køb.

Løbende vil jeg skrive om nogle af filmene i min blog, og som indledning vil jeg lægge ud med en af de mest mærkværdige film jeg har set længe.


Irreversible:Grunden til at jeg valgte at købe denne film, var anmeldelsen fra BT der var på coveret. Den havde fået 6/6 stjerner, med ordene: 'Brutalt Mesterværk!' lige under.

Irreversible er en fransk film. Det er en mærkværdig og speciel film. Udgangspunktet er en 'homobar', hvor et par læger hjælper et menneske ud med en brækket arm. Seeren er helt uvidende om hvad der er sket, men det varer ikke længe - filmen kører baglæns. Man får fortalt hvordan de er havnet der, hvorfor de søger efter 'Le Tenia'. Det er lidt svært at forklare hvordan det kører, så jeg stiller det simpelt op:

Egentlige rækkefølge: a-b-c-d-e-f-g
Irreversible: f-g | e-f | d-e | c-d | b-c | a-b

I de første 15 min. sidder man lidt med en underlig følelse. Hvorfor drejer kameraet så meget rundt? Hvorfor går det så langsomt? Fortsætter det her virkelig i 90 minutter? Det var nogle af de spørgsmål jeg stillede mig selv, men det kommer man hurtigt væk fra.

Kameraførelsen i filmen er fænomenal, intet mindre end det. Jeg elsker det simpelthen. Lydsiden er ligeledes god, og historien er fængende. En mærkværdig film, der samtidig er så hårdtslående at man skulle tro det var løgn. Der er så mange scener der gør indtryk på en. Den jeg husker bedst er en scene, i starten, hvor en mand får smadret sit hoved - bogstavelig talt smadret - med noget der ligner en 'brand-skumslukker'. Det er så bizart at man sidder og væmmes, og tænker over hvorfor det er nødvendigt at se ham plante 20 slag i ansigtet på en mand der er færdig efter 5, hvorfor man skal se hans ansigt lemlæstes på så grov en måde. Når man sidder og tænker tilbage på alle de mindeværdige episoder med en form for ærefrygt, så er det helt sikkert en film der går rent hjem hos mig.

Speciel fransk film når det er bedst. Jeg erhvervede den for 30 kr. i Fona, og det må siges at være et af de bedste filmkøb jeg har gjort længe. Det er en film der kan ses af alle med en smule nerver, for den er ret så bizar på nogle tidspunkter.

91/100


Jeg kan ikke lide at give stjerner. Når der kun er 5 eller 6 stjerner kan relativt gode film stilles ved siden af film der er tæt-på-fantastiske. Derfor har jeg valgt at lave et pointsystem der går fra 1-100, for at gøre det mere nuanceret.

Det var alt for nu, jeg vender tilbage når jeg har fået set en af de andre film - dem ser jeg meget frem til. :)

- Jeg har det med at formulere mig i lange, uforståelige sætninger, men det håber jeg folk kan bære over med. Brug tænkeren, og se om i kan regne ud hvad jeg vil sige hvis i ikke forstår det. Det skulle ikke undre mig om jeg har lavet et par kager hist og her.


09-02-2007 - 08:52

Ah, dejlige Xbox

Nu er det efterhånden et lille stykke tid siden jeg har fået min Xbox360 tilbage fra reperation. Grundet problemer har jeg været uden Xbox siden slutningen af november, som jeg husker det.
Da jeg så endelig fik den sendt til reperation gik der 7 dage fra UPS hentede min pakke, til UPS modtog den igen.

Problemet var så bare at der ikke stod noget husnummer på adressen, så UPS valgte at vente 5 dage, og så smide en lille seddel ind af brevsprækken dagen før de skal sende pakken tilbage til microsoft. Jeg ringer til dem, og får dem til at komme med pakken dagen efter.

Jeg synes bare at det er for dårligt af UPS at de ikke tager sig sammen og ringer til mig, nu de ligger inde med en pakke. De har mit nummer, min adresse (godt nok uden husnummer, men de kunne da smide en seddel ind af brevsprækken?) og mit fulde navn.

Men anyways, rart at se så hurtigt service fra Microsoft, som blev forringet en smule af UPS.


Men jeg er sandelig gået glip af en masse - jeg fik ikke spillet Gears of War før boksen gik i stykker, jeg gik glip af R6: Vegas, Viva Piñata, Lost Planet, og en masse andre ting. Det er ikke særlig sjovt. :)

Heldigvis er boksen tilbage nu, så nu skal der games noget Live! og noget seriøst singleplayer. Det er jo det ferien er der for.. Udover det, så er der så mange lækre titler der kommer snarligst, og den første nye titel der ryger i mit drev må være Crackdown. Den demo får mig til at ligne personen nedenunder. (Og til jer der ikke ser Simpsons, så er det et 'nydelses-ansigt' der ofte optræder, når vores kære Homer tænker på noget mad han kan lide.)God service fra Microsoft, trods meget omtale omkring problemer med reperation, for lange ventetider, etc. Rart at se at alt fungerer.

21-01-2007 - 21:02

Største titler - anno 2007

Vi er for nyligt trådt ind i et nyt år. Et godt gamer-år venter, og i den anledning har jeg valgt at oprette min top 10 over mest ventede spil i det kommende år. Alle udgivelsesdatoerne er baseret på IGN's udgivelsesliste, så det er ikke sikkert at alle spillene kommer i '07.

 

10: Grand Theft Auto 4:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har personligt altid godt kunne lide friheden der er at finde i Grand Theft Auto-serien. Ideen i bare at køre rundt og smadre ind i folk, skyde hovederne af dem, eller bare tage en tur på motorcyklen er simpelthen genial. Grunden til at GTA IV er placeret på en 10. plads, er simpelthen at jeg blev slemt skuffet over San Andreas, der var alt for meget 'Gangstar'.

 

9: Alan Wake:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke fordi man ved så meget omkring spillet, men interessant ser det ud. Historien lyder som noget der kunne gå hen og blive interessant. Men nu må vi se, det er ikke fordi mine forventninger til dette spil er skyhøje, men det bliver forhåbentlig en god oplevelse at få spillet det igennem.

 

8: Kane & Lynch: Dead Men:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah ja, danske spil er altid noget der har interesseret mig. Jeg er selv kæmpe fan af Hitman, samt jeg har nydt at spille Freedom Fighters, så Kane & Lynch fik mig virkelig op af stolen. Dette er et af de spil jeg har størst forventninger til i år 2007, men jeg er bange for at den ikke lever helt op til dem. Men, man kan jo altid håbe.

 

7: Guitar Hero II:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, hvad er der at sige? Det er Guitar Hero, gutter. ;) Anyways, jeg elsker konceptet, og er sikker på at det bliver fedt at fyre den af til nogle nye numre. 

 

6: Halo 3:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har ikke selv skaffet mig en beta-invite. Jeg har heller ikke tænkt mig at gøre det.  Så snart spillet udkommer køber jeg det, med frygt for at blive slemt skuffet - jeg tror simpelthen ikke det kan leve op til mine forventninger. Sagen er den, at de måske er lidt for høje. Derfor vil jeg gerne spille den færdige version, så jeg slipper for at blive skuffet, hvis det er muligt. Jeg glæder mig enormt, men jeg er bange for at jeg bliver skuffet i sidste ende.

 

5: Blue Dragon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elsker Final Fantasy. Så da jeg hørte at Blue Dragon var på vej kunne jeg ikke undgå at blive glad. Mine forventninger er meget høje til dette spil, og jeg tror ikke der er fare for at jeg bliver skuffet - ikke efter at have læst omtale i Gamemakerman's blog. :)

 

4: Ghost Recon: Advanced Warfighter 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg elskede 1'eren, så 2'eren går formentlig rent hjem. Det kan jo næsten ikke gå galt, når man bygger videre på en af de største perler på 360'eren. Andet er der vist ikke at sige.

 

3: Bioshock: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lækker grafik og godt gameplay. Oveni det smider du en masse blærede ting, og så har du Bioshock. Hvad mere mangler der? Ikke særlig meget, hvilket er grunden til at Bioshock er placeret som nummer tre på denne liste. Jeg ser meget frem til dette spil, og det bliver helt sikkert ikke en skuffelse. Det må det ikke blive.

 

2: Mass Effect:

 

 

 

 

 

Indrømmet, jeg kunne ikke lige finde et billede der passede ind. Derfor får i et småkedeligt et. Udover det, så ser Mass Effect ud til at blive den hidtil største RPG-perle på Xboxen. Bioware kan simpelthen bare noget der fænger min interesse, og Mass Effect er et sikkert køb i 2007. Ihvertfald for mit vedkommende.

 

1: Assassin's Creed:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*SAVLE SAVLE*

 

 

Anyways, Assassin's Creed er 'numero uno', simpelthen fordi det ser fantastisk ud. Jeg har altid elsket snigmordere - altså, de gamle  snigmordere, folk der kravlede ind af vinduer og skar halsen over på folk imens de sov. Sådan! Når jeg så bliver tilbudt at lege 'snigmorder for en aften', plus at jeg får lækker grafik, en cpu-kerne dedikeret til 'crowd AI', og et gameplay der ser så fremragende ud, så kan denne titel ikke andet end at komme på førstepladsen i min top 10. 

 

Det var slut for i aften, og så holder jeg en velfortjent pause fra bloggen. Senere kommer der nok nogle flere indlæg.

Ciao. 

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her