Dr_Gonzo's blog
20-06-2008 - 16:34

I bil på Manhattan

Jeg er nu lige på grænsen til at blive gråhåret. Jeg sidder fast i en meget storslået bil-sekvens, hvor jeg skal køre igennem Manhattan for at nå frem til Central Park, stærkt forfulgt af et jordskælv. Sekvensen er selvfølgelig max scriptet, men det gør ikke noget, for det hele virker meget episk med storslået musik, sammenstyrtende bygninger og massere af eksplosioner.

 

Problemet er bare, at jeg for det første, ikke har nogen ordentlig kontrol over bilen, den skøjter rundt som Charlie Chaplin ved møde med en bananskræl. For det andet, er der et eller andet helt galt med fysikken i spillet, nogle gange vælger min bil, en gul taxa, vi befinder os jo i New York, helt umotiveret, at begynde at lave saltoer, på et niveau der vil kunne gøre enhver trampolinudøver misundelig, med det resultat at jeg hver gang bliver indhentet af jordskælvet.

 

Lig dertil, at hele sekvensen skal køres ud i et, uden checkpoints og du har en rigtig dårlig kombination mellem flot action og nedturs gameplay.

 

Spillet har indbygget en funktion hvor man kan vælge at springe over sekvenser, hvilket jeg virkelig kan forstå de har følt sig nødsaget til at tilføje, så man altid har en chance for at komme videre. Men ærlig talt, hvis det bliver nødvendigt for mig at bruge denne funktion på noget tidspunkt, så går jeg hellere ned og bytter spille. Dårligt arbejde Eden!

 

Og nu tilbage til spillet, forsøg nummer 16 venter.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her